vineri, 30 mai 2014

Masaj erotic langa casa

In cartierul in care stau eu, am un salon masaj erotic pe langa care tot trec zi de zi. De fiecare data ma tot intreb cum ar fi sa si intru inauntru si cum as reactiona la un masaj erotic profesionist. Niciodata nu m-am incumetat sa intru, dar nu se stie niciodata. Stiu doar ca din cand in cand mai vad cate un cunoscut intrand acolo. Se spune ca maseuzele sunt fete tinere si frumoase care te starnesc tot. Asta este o sabie cu doua taisuri pentru cei care au familie. Masajul erotic te poate starni atat de tare incat sa te duci acasa la sotie, prietena, iubita sau ce iti este si sa o iubesti cum nu ai facut-o niciodata. Dar celalalt tais care poate fi mai ascutit este acela care te face sa vrei sa schimbi partenera cu ceva nou, ca prea te-a infierbantat masajul la care ai fost supus.

Totusi un salon masaj erotic am vizitat la un moment dat. Recunosc ca am mers acolo cu seful meu care il frecventeaza. Eu fiind sofer am asteptat in masina pana ce el si-a luat portia de relaxare. E bine de stiut ca acolo nu se face sex, dar cand iesi de acolo esti mai relaxat si probabil cu o pofta nebuna de sex. Oricum scopul unui astfel de salon de masaj erotic nu este acela de a te face de necontrolat si de a te pune pe jar. Rolul unui salon de acest gen este de a te destresa, de a te face sa te simti mai bine pentru urmatoarea perioada de timp. Este un mijloc prin intermediul caruia iti oferi tie timp petrecut intr-un mediu relaxant in compania unor domnisoare sexy care isi misca mainile experimentate pe trupul tau.

Cand iesea din salon seful meu uita de toate problemele de la serviciu si de cele de acasa. Obisnuia sa treaca apoi pe la florarie si sa cumpere un buchet mare de flori sotiei. Se simtea cumva vinovat pentru ca s-a lasat atins de alta femeie, intr-un mod ceva mai intim decat ar fi facut-o in alte situatii. Eu il tot incurajam spunandu-i ca nu are de ce sa se simta infidel, ca doar nu a facut sex. S-a tratat de nervi, s-a destresat si s-a relaxat in compania unor profesioniste in domeniul masajului. Faptul ca este erotic nu inseamna ca te duci acolo si faci sex, desi pe multi ii duce cu gandul acolo.

Acum nu mai lucrez pentru el, dar imi place sa-l mai vizitez din cand in cand la sediu si sa-l intreb daca a mai schimbat fata care-l maseaza. Era fidel uneia singure care era blonda. Avea si omul placerea lui nevinovata.

Cat despre mine, nu banii ar fi problema care ma impiedica sa merg la un astfel de salon. Dar nu stiu daca as rezista sa fiu masat cateva zeci de minute de o femeie si sa ma incing la maximum. Si motivul este unul simplu dar nu am sa vi-l divulg. Oricum, poate la un moment dat imi voi calca pe principii ca sa vad cum este o sedinta de masaj erotic.

Adrian Rotaru

Voiam sa devin cineva


In copilarie abia asteptam sa cresc, sa fiu independent, voiam sa fiu “mare”. Credeam ca daca esti “mare” totul este atat de usor si orice vis ti se indeplineste. 
Am terminat un liceu bun, o facultate pe propriile puteri (m-am angajat pentru a putea merge la studii deoarece parintii nu aveau posibilitati) si urma jobul mult visat, o functie inalta, intr-o companie mare, prospera. 

Sursa foto: gazeta-afacerilor.ro


Doar ca socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa, pentru a fi cu adevarat important, pentru a fi cineva, este nevoie de mult mai mult, trebuie sa fi cel mai bun si sa ai putin noroc. Iar la partea cu norocul stau extrem de prost iar “cel mai bun” nici pe departe nu sunt. . 
In definitiv speranta moare ultima, si candva, undeva sper sa “devin cineva”.


Stiu ca nimic nu cade din cer, o sa lupt pentru mine si o sa muncesc extrem de mult pentru a-mi indeplini visul. Trebuie sa fie bine.

Capatos devine plictisitor

O fi el Un Show Pacatos, dar parca pacatele lui Prigoana si ale Bahmutencei nu mai intereseaza pe nimeni. De vreo doua saptamani cei doi sunt prigoniti de Antena 1 si Antena Stars peste tot, de te intrebi daca nu cumva e un reality show pus la cale de antene si transmis precum Big Brother-ul la orice ora din zi.

Este a n-spea zi la rand in care cei doi se cearta la Capatos, ba in direct, ba in reluare, ba din studio, ba din aceeasi camera sau in aceeasi casa, intrand prin legatura telefonica in direct.

Iar se cearta astia si se dau in judecata de nici nu mai intelegi nimic din viata lor.

Totusi eu am tras vreo doua concluzii. Eronate sau nu, sunt concluziile mele:


  • Bahmuteanca e ahtiata dupa bani si are impresia ca daca s-a maritat cu un milionar are dreptul sa-i toace banii si sa-i puna sechestru pe ei. Uita un lucru esential: s-a maritat cu un barbat destept.
  • Prigoana e un barbat destept care si-a vazut interesul, o lucreaza pe Bahmuteanca numai prin intermediul avocatilor si al legii si o tine la respect si departe de banii lui.
In acest caz ii dau dreptate lui Prigoana. Nevasta-sa pare cam panarama si prea avara, care desi castiga o carca de bani de la Antena Stars si cine stie ce alte venituri mai are, tot cu gandul la banii lui Prigoana este.

Cum vedeti voi cazul asta?

joi, 29 mai 2014

Alege intelept!

Ce te faci cand ai nevoie de un specialist pentru lucrari interioare in casa sau apartamentul tau? Cauti unul pe net, prin vecini sau dupa recomandari. Asa mi s-a intamplat si mie. Tata a gasit un „specialist” recomandat de un prieten pentru a pune la punct grupul sanitar. Avea de pus faianta, de dat o mana de vopsea si de facut cateva finisaje. Totul trebuia sa fie gata in 3 zile dar nu a fost gata nici in 5 zile si problemele continuau. Povestea nu s-a incheiat tocmai bine si specialistului i-au fost puse in brate sculele si trimis de unde a venit.

De aceea cred ca atunci cand apelezi la un zugrav, la un electrician sau la un instalator este bine sa apelezi la specialisti pe care sa ii testezi inainte sau care sa lucreze printr-o firma. Astfel vei putea sa-ti aperi investitia pentru ca vei avea garantie asupra lucrarii. Daca iti vine un nene si lucreaza la negru ca liber profesionist, nu vei fi niciodata sigur de garantia lucrarii sau de calitatea rezultatului final.

Ce avantaje ai daca apelezi la o firma care sa-ti trimita specialistul acasa?


  • Garantia lucrarii oferita pe o perioada lunga dupa finalizare.
  • Punerea la dispozitie a unui specialist sau a unei echipe de specialisti si rezolvarea rapida a lucrarii.
  • Estimarea costurilor intregii lucrari
  • Punerea materialelor la dispozitie si transportul acestora pana la locul lucrarii
  • Eliberarea unei chitante sau facturi pentru lucrarea realizata
  • Asigurarea unor preturi reale si corecte pentru materiale si servicii
Sunt numai cateva din avantajele pe care le poti avea daca apelezi la o firma specializata in domeniul in care ai de facut lucrari. De cealalta parte daca vei apela la un liber profesionist poti avea o serie de dezavantaje si/sau neplaceri:

  • Intarzierea lucrarii sau lungirea acesteia pe o perioada mai lunga de timp, fapt ce iti creeaza neplaceri la locul lucrarii.
  • Folosirea unor unelte, materiale necorespunzatoare si apelarea la improvizatii
  • Gasirea scuzelor pentru diferite probleme aparute pe parcurs, probabil create chiar de el.
  • Umflarea preturilor pe motiv ca materialele au fost mai scumpe, greu de transportat sau greu de procurat.
  • Estimarea eronata a cantitatilor si calitatilor de materiale folosite.
  • Lipsa garantiei lucrarii sau asigurarea unei garantii contracost care nu avantajeaza beneficiarul
  • Lipsa unei chitante sau facturi pentru serviciile realizate.
Desigur ca puteti da si peste muncitori buni daca primiti recomandare pentru ei. Dar nu puteti fi sigur suta la suta de acest lucru, ceea ce poate aduce neplaceri pe parcursul lucrarii sau la finalizarea acesteia.

Asa ca aveti grija pe cine aduceti in casa atunci cand intampinati probleme. Ganditi-va de doua ori cand apelati la un semiprofesionist sau la un muncitor de ocazie. Ganditi-va daca investiti banii cum trebuie, unde trebuie si prin cine trebuie, sau asumati-va posibilul rezultat sub asteptari.

Acestea fiind spuse, sper ca veti lua in calcul la urmatoarele interventii sfaturile mele legate de avantajele apelarii la o firma specializata si profesionista si dezavantajele apelarii la liberii profesionisti sau la muncitorii de ocazie. 

Casa este parte din tine! Ofera-i respect!

Adrian Rotaru


Vand Seretide 50/500

Seretide este un medicament pentru tratarea astmului. Este un medicament puternic ce aduce liniste bolnavilor acestei boli. Este un medicament de intretinere care tine la distanta crizele bolii din cauza carora suferinzii nu pot respira normal. Sigur ca cei care au nevoie de acest medicament cunosc date despre acest medicament si despre cum se administreaza.

Eu vand acest medicament pentru ca mama mea nu il mai foloseste deocamdata, deoarece crizele de astm i s-au rarit. Se simte mai bine. Am cateva cutii de Seretide 50/500 cumparate din farmacie, sigilate si cu data de expirare in anul 2015. Daca sunteti interesati de oferta puteti sa ma apelati la numarul de telefon 0723367469 sau sa dati sms la acelasi numar in cazul in care nu raspund.

Transportul il va plati cumparatorul in cazul in care va dori medicamentul rapid (prin curier rapid). In cazul in care nu va grabiti voi plati eu transportul prin Posta romana iar banii mi-i veti da la ridicarea coletului in sistem ramburs. Pretul unei cutii de 60 de doze este de 230 de lei in farmacii. Eu vand o cutie cu 130 de lei.

Sanatate multa!

Adrian Rotaru

O oportunitate buna nu trebuie ratata

O colega de serviciu a dat cu piciorul unei sanse de a pleca la un job mai bun. Va spun ca jobul la care pleca era mai bine platit, cu sanse reale de avansare si cu posibilitate de primire bacsis din partea clientilor. Jobul pe care il are in prezent nu-i ofera nici un salariu decent nici posibilitatea pastrarii bacsisului (desi primeste), nici oportunitati de avansare.

Trenul asta nu mai vine. Oricat de mult ii va parea rau, va trebui sa se resemneze pentru ca ocazia aceasta nu va mai veni. Poate alta similara, dar nu aceeasi pentru ca nu este in momentul actual. Trebuia sa se gandeasca bine ce prioritati are. Dar eu cred ca prioritatea numarul unu in cariera este asigurarea unui salariu decent pentru timpul prezent. Pentru ca la un job mai prost platit poti merge aproape oricand, ca il vei gasi, pe cand la unul bine platit nu poti ajunge asa usor. Trebuie mai intai sa se elibereze. Pentru ca oamenii nu pleaca atat de repede de la un job, nu renunta atat de usor la un salariu decent daca nu au motive bine intemeiate.

De aceea cred ca este bine sa nu ratam oportunitatile care se ivesc peste noapte. Credeti-ma ca era un job mult mai bun fata de cel pe care-l are in prezent. Cam din toate punctele de vedere. Motivul pentru care nu a plecat a fost acela ca a fost convinsa de sefa ei sa ramana. Numai ca negocierea nu i-a adus si nici nu-i va aduce vreo marire de salariu, pentru ca politica firmei nu permite diferente intre salariati. Toti angajatii au acelasi salariu, cu exceptia sefilor.

Adrian Rotaru

Pescarul amator

Toata viata l-am vazut pe tatal meu preocupat de peste. De peste in general, de pescuit, de crescut pesti exotici, de vandut pesti exotici. Ii place sa-l si manance mai abitir atunci cand este prins de el. De fiecare data cand il vad ca se pregateste de peste ma gandesc ca poate se duce undeva in delta Dunarii, sau pe baltile unde se poate prinde peste mare. Foloseste scule pescuit destul de avansate pentru baltile la care se duce sa pescuiasca. Adica il vezi bibilind la ele, schimband linia unditei de fiecare data, schimband nailonul, setand lansetele, facand monturi, momeli si mamaliga cu arome si te astepti sa se duca sa faca legea de pe malul apei. Dar nu e chiar asa. Merge la peste atat de echipat si atat de pregatit dar se intoarce cu cateva kg de peste dar numai peste mic cat palma.

Dar asta e placerea lui si investeste in pasiunea asta de cand il stiu. Imi amintesc ca am invatat de la el sa pescuiesc pentru prima data, cand nu eram nici macar la gradinita. Pescuiam in Olt cand mergeam in statiunea Caciulata. O poveste foarte faina imi aduc aminte de atunci. Tata imi facuse o undita scurta cu care aruncam la cel mult trei metri de mal. Era facuta dintr-o tulpina uscata de soc pe care o gasise pe malul Oltului. Pluta era improvizata dintr-un dop de pluta, din acelea de se pun la vin. Dar nu cele din plastic, ci cele care se foloseau pe vremuri.

Cu acea undita improvizata ca pentru mine pescuiam la malul raului. Pentru cei care nu stiu, in dreptul statiunii Caciulata Oltul are o adancime mare si o latime a albiei de circa 50 de metri. Eu trebuia sa fiu atent sa nu cad in apa si sa nu incurc oamenii dimprejurul meu. Am amintiri foarte frumoase din acei ani in care mergeam in statiune si pescuiam in Olt. Prindeam oblete dupa oblete si il ofticam pe un nene, pescar localnic care arunca undita la mai putin de un metru de locul in care aruncam si eu. Eu prindeam, el nu. Era o situatie de  film comic, dar eu doar ma amuzam de injuraturile pe sub mustata ale pescarului care nu prindea nimic desi eu nu faceam fata situatiei. Nu aruncam bine ca prindeam din nou. Aveam momeala sintetica si nu o pierdeam din ac dupa fiecare aruncare, asa ca aveam activitate continua si cu maximum succes.

Acum in zilele noastre pescuiesc destul de rar in ritm de doua trei iesiri pe an. Nu am scule de pescuit performante pentru ca am ramas nostalgic după pescuitul simplu din copilarie. Nu am incercat niciodata pescuitul la lanseta desi stiu in teorie cum se face. Nu-mi place sa folosesc mamaliga ca momeala ci rame sau viermusi. Chiar si asa, imi place cand il vad pe tata pregatind cu atat de mult exces de zel sculele de pescuit inainte de fiecare iesire, desi stiu ca cel mai probabil se va intoarce cu niste pesti mici.

Pentru cei care vor sa pescuiasca in stil profesionist, exista pagina de internet bibanu.com de unde pot comanda cele mai moderne scule dintr-o gama larga de scule de pescuit.

miercuri, 28 mai 2014

Finala LNB 2013-2014

Liga Nationala de Baschet a ajuns la un nou final de sezon. Ultimul act este pe cale sa se desfasoare. Protagonistii acestuia sunt echipele de baschet CSU Asesoft Ploiesti si CSM Oradea. Se pare ca va fi o finala stransa care se va disputa intre ocupantele locului 1 si 2 din sezonul regulat. Calificarea in finala pentru CSM Oradea a venit destul de usor, aceasta trecand de BC Tg Mures cu scorul general de 3-0.

Pentru CSU Asesoft a fost insa o adevarata poveste sa ajunga in finala. A fost condusa de doua ori in seria contra echipei U Cluj. Ploiestenii au fost nevoiti sa revina de doua ori pe tabela scorului general dupa ce au fost condusi cu 1-0 si 2-1. Au batut cu 3-2 dupa ultimele doua meciuri de poveste.

Sambata 31-mai-2014 are loc primul meci de finala intre echipele amintite si va fi transmis in direct la Digi Sport de la ora 20:15. Finala se va juca dupa sistemul cel mai bun din 7 meciuri. Asta inseamna ca echipa care va ajunge prima la 4 victorii va castiga campionatul. Primele doua meciuri vor fi jucate la Ploiesti urmand ca seria sa continue cu doua meciuri la Oradea, iar in meciul 5 daca se va juca, se va reveni iar la Ploiesti.

Asesoft este de noua ori campioana Romaniei la baschet masculin castigand campionatul de 7 ori consecutiv in istoria recenta. In 2011 seria campionatelor castigate consecutiv i-a fost oprita de U Cluj care au inchis finala printr-un cos marcat in ultima secunda de la mare distanta. Asesoft a revenit campioana in 2012 si 2013 iar acum isi doreste titlul cu numarul 10 dupa ce in acest an a ratat Cupa Romaniei.

Caut bicicleta

Daca vara trecuta am tot mers pe role, vara asta vreau sa revin la mijlocul de transport al copilariei mele. Nu mai am bicicleta de 10 ani si acum mi s-a facut dor sa pedalez. Atat de dor ca am luat site-urile de anunturi la rand, dar nu am gasit nimic sa-mi placa si sa-mi permit sa si cumpar. Si asta pentru ca am multe investitii de facut vara asta. De aceea nu mi-am permis sa cumpar vreuna. Modelele care mi-au placut costa peste 350 de lei si eu nu-mi permit aceasta investitie cel putin nu in aceasta vara.

Asa ca apelez la voi, la cititorii acestui blog. Daca aveti oferte pentru mine de biciclete. Dar nu va pot oferi pe ea mai mult de 150 de lei plus plata transportului. Poate aveti una prin casa, garaj, uscatorie si careia nu-i mai gasiti utilitatea pentru ca intre timp circulati altfel sau aveti alte preocupari. Decat sa o lasati sa rugineasca, mai bine faceti cu mine pomana va rog!

Primesc si gratis o bicicleta. Una singura imi doresc, iar celui ce mi-o va oferi ii voi multumi public pe acest blog.

Astept oferte in comentarii la acest articol.

Adrian Rotaru.

duminică, 25 mai 2014

Animator la petreceri pentru copii

Nu am avut parte de vreo petrecere surpriza atunci cand am fost mic copil. O singura data am fost lasat sa invit cativa copii acasa de ziua mea, sa primesc cadouri si sa suflu in lumanarile de pe tort. Pentru unii copii insa, o petrecere de zi de nastere sau de nume este un lucru obisnuit. Si eu as fi visat la  asa ceva dar parintii mei nu aveau bani pentru a organiza o petrecere simpla, daramite una asa cum imi doream eu cu animatori pentru petreceri copii, prajituri, tort, jucarii, baloane, personaje de poveste, etc.

Totusi imi doresc sa ofer astfel de petreceri copiilor pe care ii voi avea la un moment dat. Sa-i fac sa se simta importanti, sa-i fac sa isi iubeasca ziua de nastere si sa nu isi uite petrecerile organizate de ziua lor. Acum au aparut tot felul de firme care te ajuta sa organizezi astfel de zile de nastere, care iti pun la dispozitie animatori pentru petreceri copii. Oamenii sunt profesionisti acum, organizati, veseli, cu energie pozitive. Vin deghizati in clovni, imbracati in zane, printese, personaje de basm, personaje de desene animate precum Scooby Doo, Ratoiul Donald, Miky si Minnie Mouse, Pluto, Tom si Jerry. Mai nou au aparut povestile moderne cu printese precum Rapunzel, sau printesele din povestea Frozen. Copiii iubesc aceste personaje si le vor aproape in astfel de zile speciale.

Pe infinityevents.ro am vazut ca au numeroase oferte care tin de organizari de evenimente pentru copii. Oamenii iti pun la dispozitie tot felul de servicii pentru copii si pentru a-i face pe acestia fericiti. Ofera si transportul gratuit la unele servicii. Ma refer aici la deplasarea lor in alte localitati. Pot pune la dispozitie Mosi Craciun, Ursitoare, show neomagie, personaje Dysney, diferite mascote, clovni si multe alte surprize. Dar aparitia unor astfel de personaje nu face intotdeauna furori printre pusti. Actoria si rolul jucat de animator face toti banii in anumite situatii.

Copiii pot fi dificili uneori si unii chiar nu se multumesc cu putin. Atunci trebuie sa ai in spatele personajelor oameni pozitivi, inventici, care sa poata duce chiar si un adult pe caile mirajului, dar pe un copil sa-l duca pe culmile fericirii, sa-l „teleporteze” pentru cateva ore intr-o lume minunata cu zane si personaje pozitive. Astfel de oameni din spatele mastilor sau a costumelor, pot face diferenta si pot duce o petrecere catre o noua dimensiune, catre un nou nivel de distractie. Si de distractie moderna au nevoie toti copiii care in zilele noastre nu mai au acces la locuri de joaca clasice. Nu mai au acces la maidanul pe care noi, cei mari, l-am exploatat la maximum acum 20 de ani. Acum copiii ies insotiti din casa pentru a putea fi supravegheati si feriti de pericolele masinilor, cainilor fara stapan, sau de oameni ai strazii.De aceea o data pe an cel putin copilul tau are nevoie de o petrecere pe cinste cu personaje magice, care sa-l faca sa se simta iubit si fericit. Fa-i o bucurie copilului tau si alege serviciile unei firme de animatori pentru petreceri de copii.

Adrian Rotaru

Trasnitii au ajuns la 1223 de episoade

Sitcomul romanesc cel mai longeviv a ajuns la 1223 de episoade. Serialul care a pornit de la ideea de armata facuta de soldatii romani la integrarea in NATO si-a tot schimbat decorul in mai multe randuri, umorul, dar un lucru a ramas acelasi: interesul pentru acest serial. Indiferent ca s-a numit Trasniti in NATO, Trasniti din NATO sau pur si simplu Trasnitii, sitcomul a tot avut o medie lejera de peste 150000 de vizualizari pe fiecare episod. Aceasta cifra este estimativa, punand la socoteala vizualizarile pe episod din mediul online si estimativ vizualizarile inregistrate in premiera la TV. Este o audienta destul de buna pentru un grup umoristic unit.

Nu umorul este acela care tine serialul in viata. Acesta sufera putin la capitolul umor in unele episoade. Povestea si intamplarile alambicate prin care trec episod de episod personajele, fac tot show-ul. Imi e greu sa ma gandesc ca intr-o zi se va stinge aceasta productie. Momentan nu se aude nimic in acest sens, ba chiar s-a trecut la 5 episoade pe saptamana in loc de 4 asa cum s-a obisnuit audienta. Ba chiar s-a trecut la prime-time serialul, in speranta ca va atinge succese si mai mari.

Pentru mine acest serial este unul care imi creeaza placere atunci cand il vizionez si va spun ca am vazut peste 1000 de episoade din acesta.

Si am sa va si recomand un episod memorabil pentru mine. 776 este episodul cel mai fain pe care l-am vazut. Il gasiti in sezonul 15 episodul 4. Daca-l vizionati lasati un mesaj aici si spuneti-mi cum vi s-a parut si daca aveti alt episod in topul preferintelor. 

Tara s-a vopsit in rosu

PSD-ul si alianta din care face parte a devenit din ce in ce mai indragit. Eu nu prea am la suflet acest partid, dar recunosc ca imi doresc sa am incredere in el in viitor. Momentan nu-i pot acorda increderea cuvenita deoarece campaniile pline de „atentii electorale” ma indeamna sa cred ca banii pentru aceste atentii nu sunt atat de curati, sau daca sunt curati acum, vor fi recuperati intr-un fel sau altul mai tarziu dupa instalarea la conducere. Probabil ca asta se intampla cu fiecare partid in parte care isi permita sa faca astfel de campanii agresive. De aceea am preferat in fiecare an sa acord votul meu unui partid cat de cat promitator si care sa nu fi oferit mita electorala sau altfel de promisiuni desarte electoratului.

Altfel nu imi place deloc politica si tot ce tine de ea, dar avem totusi nevoie si de acest „rau”.
Sper ca acest vot de incredere oferit PSD-ului la ultimele alegeri sa ajunga sa ofere romanilor rezultate benefice. Imi doresc o tara cu oameni mai multumiti, indiferent de oamenii care se afla la conducere si indiferent de culoarea politica pe care o adopta.

Acesta nu este un articol de sustinere a vreunui partid. Acesta este un articol care sustine orice partid care se va afla la putere in viitorul Romaniei si care sa-i poata oferi echilibru si bunastare acestei tari.

Adrian Rotaru

Informeaza-te cand cumperi!

E bine sa te informezi cat se poate de bine atunci cand faci o achizitie importanta pentru casa. Altfel risti sa dai banii pe un bun pe care nu-l poti folosi la capacitatea la care te asteptai sa functioneze. Unchiul meu a patit ceva de genul din cauza ca nu s-a informat cat trebuia de mult inainte de a cumpara un hidrofor. Astfel de bunuri au multi parametri de luat in calcul atunci cand vrei sa le achizitionezi.

De pilda, cand vrei sa cumperi un hidrofor trebuie sa iei in calcul urmatoarele:

Adancimea de aspiratie - conteaza de la ce adancime poti extrage apa. Trebuie sa te asiguri ca panza freatica se afla in mod constant la adancimea pentru care este pregatit sa lucreze hidroforul. Daca adancimea de aspiratie este mai mare decat puterea aparatului, risti ori ca acesta sa nu faca serviciu, ori sa se defecteze in cel mai scurt timp din cauza suprasolicitarii.

Debitul de apa - conteaza cat de repede se poate umple rezervorul. In functie de destinatia folosirii aparatului, trebuie sa stii daca ai nevoie de un debit de apa mai mare.

Rezervorul - Daca realizezi un consum mare de apa intr-un timp scurt, este bine sa alegi un hidrofor cu un rezervor cat mai mare. Acest lucru va permite extragerea unui volum mai mare de apa si ajuta si la durata de viata aparatului.

Puterea - Defineste eficienta aparatului si consumul de energie al acestuia. Trebuie sa alegeti hidroforul tinand cont de conditiile de mai sus si destinatia folosirii acestuia pentru ca energia consumata sa nu va afecteze buzunarul peste masura la plata facturii de energie electrica.

Sistem inteligent - Alege un hidrofor care sa aiba optiunea de detectare de lipsa a apei in cazul in care va exista si situatia aceasta. Acest lucru impiedica consumul de energie si riscul ca aparatul sa se defecteze in lipsa apei.

Despre aceste criterii unchiul meu nu s-a interesat si nu s-a informat atat de bine astfel incat a ajuns sa dea  banii pe un aparat pe care nu l-a putut folosi pentru destinatia pentru care se pregatise. Reervorul mic nu l-a ajutat la nevoile sale astfel investitia a fost una prost realizata.

De aceea cred ca este bine sa te informezi intotdeauna cand faci achizitii, mai ales achiitii de o valoare importanta. Informeaza-te despre orice, pune intrebari, compara branduri, preturi, calitate, cantitate, culoare, dimensiune, performanta, rapiditate, stocare si orice alt criteriu iti mai trece prin minte si se aplica produsului pe care iti doresti sa-l achizitionezi.

Am ajuns si la vot

Nici nu ma gandisem daca sa merg la vot sau  nu. Dar zilele in care se voteaza imi plac intr-un mod aparte. Vad oamenii iesind din case, vad oameni casatoriti tinandu-se de mana si mergand la vot, vad batrani care isi fac un drum special pentru a vota. Asta ma indeamna de fiecare data la vot si recunosc ca nu sunt un impatimit al politicii, ba chiar am o repulsie fata de ea, precum am fata de banci. Dar atmosfera asta ca de sarbatoare ma face si pe mine sa ma indrept catre sectia de votare, care este la circa 7 minute de mers de locul in care stau. Nu ca ar fi departe, dar nu pot sari gardul ca sa ajung in curtea liceului unde am drept de vot, asa ca trebuie sa ocolesc pe departe ca sa ajung la urne.

Astazi am observat ca sectiile de votare deschise au fost mai putine decat in cazul altor alegeri. Sa fie din cauza faptului ca se asteptau sa nu iasa lumea la vot? Sau miza nu este la fel de mare ca in cazul altor alegeri? Si totusi ma uit la televizor si vad cateva cazuri de frauda electorala. Unii se bat cu legea din placere nu neaparat pentru a obtine ceva palpabil. Le place sa sustina politica si partidul din care fac parte si le place sa faca exces de zel.

Voi ati iesit la vot astazi? Mai este inca timp sa o faceti daca vreti sa votati. Eu am votat schimbarea, ca de obicei. Nu stiu daca vor veni altii mai buni, dar nici cu cei de acum nu ma mandresc. Nu zic mai multe ca nu e voie sa faci campanie electorala in ziua asta, dar nici nu am dat vreun nume, deci sunt absolvit de orice vina, asa-i?

Reusesti sa-l bati pe Jose Mourinho?

Jocul Top Eleven de pe Facebook se tot upgradeaza si acesta este un lucru bun. La un moment dat au introdus optiunea de a juca fiecare manager meciuri amicale cu echipa Mourinho FC condusa de managerul Jose Mourinho. Acesta este imaginea jocului Top Eleven. Nu am reusit niciodata sa-l bat pe Jose. Dar nu numai din cauza faptului ca este el un manager bun ci din cauza faptului ca are o echipa imbatabila cu jucatori mai buni cu doua nivele fata de valoarea jucatorilor pe care ii am eu.

Chiar daca am reusit sa obtin o posesie de peste 60 % in fata lui, tot am primit cateva goluri si partea proasta este ca nici macar nu am reusit sa inscriu. Jose este in jocul asta precum in bancurile despre Chuck Norris. Este invincibil, este Dumnezeul acestui joc.

Stiu ca daca investesti bani reali in echipa cumperi jucatori mai buni si ai sansa sa-l bati, dar nu cred ca isi doreste cineva asta. Mi-as fi dorit sa reusesc sa-l bat cu echipa pe care o pot face fara a investi bani reali in joc. Dar asta este si o strategie a celor ce au conceput jocul, pentru a atrage investitii.

Chiar si asa ne putem folosi totusi de echipa lui Jose pentru a obtine bani din vanzarea biletelor in meciul amical. Daca esti in gaura de bani sau vrei pur si simplu sa adaugi bani la buget, acesta este un mijloc usor de a face bani. Organizezi un meci amical cu Mourinho FC si astfel castigi bani. Ai grija totusi ce pret pui la bilet, ca risti sa nu vina nimeni la stadion. Eu am obtinut in urma unui meci amical peste doua milioane de dolari din vanzarea biletelor. Pretul pe bilet a fost de 14 dolari iar audient la acest amical a fost de 145 000 de spectatori din 183 000 de locuri disponibile. Asta inseamna ca daca aveam pretul biletelor de 12 dolari, probabil umpleam stadionul si castigam ceva mai multi bani. Chiar si asa, doua milioane de dolari nu e o suma rea pentru un meci amical, mai ales ca la nivelele inaintate ale jocului managerii incep sa aiba probleme de buget.
Tu reusesti sa-l bati pe Jose Mourinho?
Succes!

Adrian Rotaru

Real Madrid- regina Europei la fotbal

S-a decis! Anul acesta Real Madrid a castigat Liga Campionilor Europeni.Chiar ar fi fost ciudat ca Florentino Perez, presedintele Real Madrid-ului, sa piarda doua finale de liga campionilor in numai 7 zile. Prima data s-a intamplat cu echipa similara din baschet, care a pierdut finala Euroligii tot dupa prelungiri in fata ultimei favorite a competitiei. In acest fel echipa de baschet a ajuns la 10 finale de Euroliga pierdute.

Ar fi fost un dezastru pentru Florentino Perez sa piarda o noua finala, de data aceasta in fotbal, la numai 7 zile distanta de primul semi-esec. Galacticii din teren au fost dominati clar de Atletico Madrid. Condusi cu 1-0 pana in minutul 93, jucatorii echipei Real Madrid au reusit sa inscrie golul care le-a mai dat o sansa la castigarea trofeului. In minutul 93 Sergio Ramos a inscris cu capul la o centrare venita din corner.

In prelungirile meciului Atletico Madrid a cazut fizic si nu a mai reusit sa duca la final meciul decat schiopatand. La propriu. Jucatorii erau epuizati fizic si singurul lucru care ii mai tinea in picioare era prezenta adversarului cu mingea la picior in imediata apropiere. Se stie ca atunci cand esti obosit peste masura dar vezi mingea langa tine, iti recapeti fortele pe moment. Real Madrid a inscris 3 goluri in doar 8 minute si a dus scorul la un 4-1 neverosimil, care nu arata deloc adevarul din teren.

Daca in baschet madrilenii au ajuns la 10 trofee pierdute, in fotbal numarul trofeelor Ligii Campionilor adjudecate, a ajuns la 10. Pentru aceasta echipa de nota 10, construita din bani investiti ani la rand, performanta este un lucru obisnuit, iar faptul ca ar fi ratat castigarea finalei Ligii Campionilor ar fi reprezentat o contraperformanta. O echipa de 5 stele nu trebuie sa se multumeasca cu locul doi.

vineri, 23 mai 2014

Casuta de lemn

De mic copil am visat la o casuta in copac. Cred ca multi dintre copii au visul acesta. Probabil ca nimeni nu ajunge sa o aiba de-a lungul vietii, dar unii au sansa sa-si construiasca singuri casa. Pentru mine a construi  o casa inseamna sa-mi urmez visul din copilarie. Dar nu se mai cade sa locuiesti in copac ci sa aduci mai degraba copacul in casa. Sau parti din copac.

Stiti cabanele de la munte facute intr-un procent mare din lemn? Astfel de casuta mi-as dori sa construiesc daca voi avea banii necesari vreodata. Am vazut niste case frumoase facute de Bogdan Jireada. El se ocupa de proiectare si are si o firma prin intermediul careia iti poate pune la dispozitie idei si mijloace pentru constructie cabana din lemn .

Are idei bune si tare m-a inspirat cand le-am vazut. De aceea e bine sa apelezi la astfel de specialisti care stiu exact cum sa-ti puna in practica ideile pe care le ai. Sau in cazul in care nu ai idei, iti poate sugera ceva ce sigur iti va face cu ochiul.

Iata in imaginile de mai jos cum arata o casa pe structura de lemn si cum ajunge sa arate dupa finisaje:


In cazul in care o sa-mi permit o casa la tara am sa incerc sa imi fac una si in copac. Pentru mine sau pentru copii, nu are importanta, dar cred ca un vis din copilarie nu trebuie sa moara niciodata daca nu iti doresti asta. Parca ma si vad cu o casa de lemn construita de mine, o gradina frumoasa in spate in care sa cultiv cateva legume, cateva pasari pe langa casa, pomi fructiferi si poate mult visata casuta de lemn facuta intr-un copac batran....

Pana cand visul va prinde contur in realitate, mai am mult de munca. Si pana sa ma apuc de munca, am sa mai arunc un ochi pe case-din-lemn.eu



Steaua - Astra in finala Cupei Romaniei

Cupa Romaniei 2013-2014 a ajuns in ultimul act. Steaua si Astra se vor infrunta intr-o lupta care incepe de la egal la egal pe tabela. Incercarea lor de a-si adjudeca trofeul se va lasa, dupa cum speram, cu un meci spectaculos, cu ocazii bune de poarta si in primul rand cu finalizari reusite.

Astra se afla la cel mai bun sezon din istorie, iar acest trofeu i-ar rasplati efortul de a fi jucat un sezon la nivel inalt. Locul doi in campionat si castigarea Cupei Romaniei ar insemna o performanta notabila.

Steaua este de cealalta parte si isi doreste eventul. Mai are de trecut de o singura treapta pentru a-l realiza si are toate sansele sa o faca daca tinem cont de valoarea jucatorilor si de atmosfera din jurul echipei.

Pentru astazi as paria pe Steaua care are o cota de 1,6 ca sa castige trofeul la sfarsitul celor 90 de minute.

marți, 20 mai 2014

Pot dormi mai linistit

De curand am aflat de unde isi procura lenjeriile de pat, pernele si  prosoapele hotelul la care eu m-am simtit cel mai bine. Am avut un somn linistit, mai ceva ca la mine acasa. Desigur, confortul de care m-am bucurat s-a datorat hotelului si a bunelor achizitii facute de conducerea acestuia. Dar in spatele achizitiilor se afla producatorul articolelor de pat, de unde conducerea hotelului respectiv a achizitionat cele mai bune lenjerii si perne.




Probabil ca aveti idee ce inseamna somnul linistit intr-un pat strain, atunci cand calatoriti. Eu fac parte din acea categorie de oameni care au un concediu mai degraba obositor decat odihnitor daca nu pot dormi asa cum trebuie in patul strain.

Si am aflat ca hotelul la care am stat si care mi-a asigurat maximum de confort achizitioneaza lenjerii pat horeca marca Brodank. Stiti prosoapele acelea moi pe care nu le-ai mai da jos de pe tine? In unele cazuri pot fi inlocuite cu halatele de baie confectionate din acelasi material, pe care le poti purta in continuare dupa ce ai iesit de sub dus. Sunt lejere si sunt delicate cu pielea si tot Brodank se ocupa si de confectionarea acestora. 

In prima seara am dormit precum un prunc, dar nu datorita oboselii ci datorita faptului ca am simtit patul ca pe unul familiar, cu lenjeria proaspat spalata mirosind a balsam si fiind foarte delicata. Voi v-ati intrebat vreodata de unde provine lenjeria de pat a unui hotel, pensiuni, etc?

Eu m-am interesat, recunosc, acum a fost pentru prima data si am aflat ca Brodank confectioneaza pe langa lenjeriile de pat pentru hoteluri si lenjerii de pat pentru pensiuni sau perdele, draperii si accesorii pentru restaurante. Pentru hoteluri si pensiuni mai confectioneaza si perne, pilote, perdele, draperii, cuverturi, huse de pat, etc.

Si am fost curios sa vad in ce unitati hoteliere mai gasesc lenjerii de pat si alte produse achizitionate de la ei. Am ramas placut surprins sa vad ca are multi clienti, iar unii sunt chiar importanti, precum: Pensiunea Filonul de Aur din Rosia Montana, Pensiunea Poiana Verde din Albac, Hotelul Ten din Constanta, Hotelurile Bavaria Blu si GG Gociman din Mamaia, toate acestea avand confort de patru stele.

Acum nu stiu daca sunt sau nu absurd, dar cred ca pentru concediile lungi de peste an as putea sa iau in calcul calitatea produselor de genul celor amintite, mai ales ca sunt o persoana care nu doarme bine in orice pat. Acum la o deplasare de doua trei zile poate nu conteaza atat de mult asternutul, dar cand vine vorba de un sejur de 10-20 de zile, atunci este mare nevoie de asternuturi moi si de calitate.

Ganditi-va la asta!

Adrian Rotaru

duminică, 18 mai 2014

Liga campionilor la baschet

Astazi avem finalele Euroligii. Euroliga este competitia intercluburi care aduce fata in fata cele mai tari echipe de baschet ale Europei. Anul acesta finala de Euroliga se desfasoara in Milano pe terenul echipei EA Milano care insa nu a reusit calificarea in ultimele 4 echipe. Finala mica se va desfasura intre CSKA Moscova si Barcelona, in timp ce finala mare aduce fata in fata pe Real Madrid si Maccabi Tel Aviv.

Daca pentru Real Madrid parcursul pana in finala a fost unul firesc, Maccabi se afla in fata unei performante uimitoare reusind sa atinga un obiectiv important in istoria echipei.

Pontul meu in pariuri pentru aceasta finala mare este Real Madrid castiga la mai mult de 10.5 puncte diferenta, iar cota pentru acest pariu este de 1,83. Ma bazez pe acest pariu dat fiind faptul ca Real Madrid vaneaza acest trofeu de cativa ani, iar acum este momentul propice pentru a-l adjudeca. Pe langa asta se mai adauga adversarul de o valoare categoric inferioara, in ciuda performantei reusite. Eu merg la o victorie clara si as duce pariul chiar mai sus catre un handicap mai generos, dar este suficienta si cota pe care v-am prezentat-o pentru a va inmulti banii pariati.

Meciul va avea loc duminica 18 mai 2014 cu incepere de la ora 21:00.

Succes!

Adrian Rotaru

vineri, 16 mai 2014

Sa nu uiti de ce m-ai sunat!

Astazi am avut un moment din acela cand ai vrea sa razi cu gura pana la urechi dar te abtii ca sa nu pari marlan. Trebuia totusi sa fiu marlan pana la capat si sa va spun si de ce.

Ma suna astazi un tip de face campanie gratis, dupa cum imi marturiseste el, pentru PMP. Sa nu credeti ca m-au platit ca sa scriu despre ei. Eu chiar ii fac de ras in cele ce urmeaza. Si tipul ma tot tine de vorba incercand sa ma convinga de ce ar trebui sa votez PMP la europarlamentare. Eu ii spun ca am tot avut dezamagiri vizavi de partidele pe care le-am tot sustinut in campanii si il ademenesc usor pe un teren minat. Ii spun ca vreau bani ca sa le fac si eu campanie la randul meu. Tipul incepe si-mi spune cate-n luna si-n stele si ca nici el nu ia bani (problema ta daca esti idiot omule) si imi recomanda sa-l votez pe Cristi ...

Dintr-o data blanc. Na ca nu-i mai stie numele. O lasa balta si trece iar si vorbeste despre alte alea. Eu il mai zgandar putin si revin cu o intrebare.

- Cum ziceati ca-l cheama pe candidat?
- Imediat va spun! Si il intreaba pe colegul de Call-center PMP! - Cum ii zice ma? Cristi si mai cum?
Cristi Preda domnule si sa stiti ca este cel mai si cel mai si ca nu fura si ca nu ia bani de la nimeni...

Discutia a mai continuat cateva momente si i-am explicat ca ne auzim peste doi ani la alegerile locale probabil, dar ca acum nu m-a convins sa-i votez candidatul.

Lasand gluma deoparte, chiar nu stiu cu cine as putea vota. Nici nu stiu daca merg la vot, desi am tot mers in cei 8 ani de cand am dreptul de vot.

Pe voi va suna reprezentanti de partid ca sa va convinga sa le votati candidatul?

Adrian Rotaru

joi, 15 mai 2014

Rezultate predictii Eurovision

Pentru concursul Eurovision v-am propus o serie de cote interesante pe care le-am jucat si eu. V-am spus sa nu riscati banii pe cotele mari pe care le-am jucat eu. Cotele mari nu au iesit. Romania a stat in primele 10 tari clasate pana la ultimul vot. Israel nu ne-a acordat niciun punct asa ca Spania a trecut in fata Romaniei cu doua puncte. Astfel cota mea de 3,75 nu a iesit, deocarece Romania s-a clasat pe 12 in spatele Finlandei. Nici pariul in care Romania trebuia sa termine in fata Finlandei nu a iesit. Desi au fost la egalitate de puncte, Finlanda a iesit pe locul 11 datorita faptului ca a primit puncte de la mai multe tari decat Romania.

Au iesit cotele mici! 

V-am dat cateva cote mici pe care eu le-am considerat sigure. Suedia sa termine in primele 4 tari. A iesit pe 3. Ungaria si Armenia sa se claseze in primele 10 tari (cota 1,22 si cota 1,28). Spania sa se pozitioneze in fata Italiei (cota 1,5). Toate aceste cote mici au iesit, iar cu acestea mi-am scos pariurile pe cotele mari care nu au iesit decat din cauza unui ghinion foarte mare, in urma ultimelor puncte acordate de Israel.

Austria a castigat desi nu era deloc favorita inaintea celor doua semifinale. Olanda a obtinut deasemenea puncte multe si a terminat pe locul doi. Armenia, prima favorita la casele de pariuri, a terminat pe 4. Aici a fost o surpriza destul de mare as putea spune. Suedia care a fost si ea favorita numatrul unu la un moment dat, a terminat pe 3.

Una peste alta, a fost o editie Eurovision cu piese bune si cu un castigator care starneste multe controverse pana anul viitor. Va invit sa vizionati piesa Romaniei, care nu mi s-a parut deloc rea, si piesa Austriei, castigatoarea Eurovision 2014.

Pana la noi cote bune de jucat sau de incercat, sa auzim numai de bine!



Adrian Rotaru

miercuri, 14 mai 2014

Ce votăm pe 25 Mai

Pe 25 Mai ne alegem europarlamentarii. Aud la fiecare pas persoane care spun "Ori cu votul meu, ori fără votul meu... e tot aia" sau "Pentru ce să votez! Ca să trăiască ei bine?". Astfel de mentalităţi  nu sunt deloc favorabile ţării noastre. Nu contează ce culoare politică simpatizezi sau pe cine votezi. Important este SĂ VOTEZI! ... pe cine crezi tu de cuviinţă! Doar aşa poţi contribui activ la viitorul ţării noastre!
Absolut orice vot este important!
Nu sta cu mâinile în sân şi foloseşte ştampila!
Ai dreptul de aţi alege reprezentanţii în Parlamentul European! Profită!

În clipul de mai jos îţi este explicat mai pe larg de ce (TREBUIE!) să votezi la europarlamentare pe 25 Mai!



Iar în acest clip vă spune şi Andrei Pleşu câteva vorbe...


Cu respect
Cipy - blogger amator

duminică, 11 mai 2014

Facem echipă de primă ligă

Vă voi explica în 2 reprize...

Prima repriza:
La începutul acestei săptămâni am încheiat un acord de colaborare cu un blogger ploieştean, pe numele lui Nicuşor Adrian Rotaru. Încă din prima zi am observat că v-a dat de ştire şi a vorbit puţin despre el şi despre ceea ce va urma să "prăşească" pe acest blog. Drept urmare, de acum înainte veţi găsi pe acest blog şi articole sportive, articole despre produse, dar şi de interes general. Astfel, relansăm Blogu' lu' Cipy.
Mai efervescent ca niciodată!

A doua repriză:
...Este defapt o invitaţie. Vrei să cunoşti oameni noi? Vrei să devii cunoscut? Spuneam că vreau să facem echipă de primă ligă, drept urmare vă invit pe cei dornici în echipa noastră. Dacă crezi că ai timp măcar 30-40 de minute pe săptămână pentru redactarea unuia sau a mai multor articole pe diverse teme (la alegere), eşti aşteptat alături de noi. Tot ce trebuie să faci este să ne dai de ştire printr-un comentariu la această postare, printr-un email trimis la blogulucipy@yahoo.com sau pe pagina blogului (click pe următorul link:  https://www.facebook.com/blogcipy) şi vom pune la punct detaliile colaborării.

Prelungiri:
Din experienţă vă spun că pe mine acest blog m-a ajutat foarte mult. Vă poate ajuta şi pe voi.
Vă poate forma imaginea pe care o meritaţi. Totul stă în ceea ce veţi posta.
Nu veţi ajunge niciodată cunoscuţi stând pe Facebook! 
Pont: Eu am început prin a posta poezii creaţie proprie.

Dar iată! Se aude fluierul de final! 

Cu respect,
Cipy - blogger amator

sâmbătă, 10 mai 2014

Ţară, ţară, vrem campioane!

 Haideţi să arătăm lumii întregi că Oneştiul a avut, are şi va avea valori...
Sâmbătă - 17 mai 2014 - ora 10:30 la Sala Polivalentă "Nadia Comăneci" din Oneşti se caută campioane! Vino împreună cu fiica ta la preselecţie, petru că ar putea fi chiar ea următoarea campioană olimpică a României.


Cu respect,
Cipy - blogger amator

Pariez pe Romania la Eurovision

V-am spus ca am incredere in Romania la Eurovision? V-am mai spus acum cateva zile cand v-am dat ponturile de la Eurovision. Se pare ca am ajuns in finala si mie unul mi-a placut evolutia artistilor care reprezinta Romania la Eurovision. Paula si Ovi au avut o aparitie minunata si o prestatie performanta pe piesa Miracle, interpretata perfect. Motiv pentru care voi incerca a doua cota mare pe care pariez la Eurovision. Prima a fost cota de peste 4,3 pe ratarea calificarii in finala a Israelului. A ratat Israel calificarea si eu am castigat. Acum incerc o cota de 3,75 (in momentul publicarii acestui articol) (pe bet365.com) pe calificarea Romaniei in primele 10 tari participante la Eurovision.

Nu avem noi prea multi prieteni prin Europa, dar mie imi place piesa si aparitia Romaniei la Eurovision si pe baza aceasta am pus pariul. Aveti dovada in imaginea de mai jos, ca sa nu credeti ca dau ponturi false. Am si riscat o suma importanta raportandu-ne la cota mare pe care am jucat.

Daca vreti cote mai sigure va mai sugerez sa pariati dupa cum urmeaza:

Sa se claseze in primii 10 Armenia, cota 1,22
Sa se claseze in primii 10 Ungaria, cota 1,28

Mai puteti incrca acelasi pariu cu Marea Britanie, cota 1,4. Dar personal cam am rezerve privind acest pariu, desi au piesa interesanta.

Pariul tip duel:
Spania sa se claseze mai sus decat Italia, pariez pe Spania la o cota de 1,5
Romania sa se claseze mai sus decat Findlanda, pariez pe Romania la o cota de 1,72

Pariu:
Pozitia finala
Suedia pe locul 2 sau mai bine la o cota de 2,00

Pariu: Sa termine in primele 4
Suedia, la o cota de 1,33

Toate cotele sunt de pe bet365.com, valabile la nivelele prezentate in momentul scrierii acestui articol.
Mult succes daca pariati din ce am pariat si eu. Pariati responsabil!

Adrian Rotaru

Baschet intre campioni Barcelona-Real Madrid

Barcelona-Real Madrid este un clasic al baschetului spaniol, asa cum este si un duel clasic in fotbal. Am pentru voi un pariu in care eu am mare incredere si de aceea imi permit sa-i dau share. Daca va luati dupa mine, pariati responsabil, adica sume pe care sa va permiteti sa le pierdeti fara sa va doara inima.

Pariul meu de la bet365.ro este pe total puncte la acest eveniment. Personal am pariat peste 169 de puncte inscrise in total in meci. Cota acestui pariu este de 2,74. Pe voi va indemn la un pariu de peste 161,5 puncte, la o cota de 1,83. Este un risc mai mic, dar un pariu care cred eu ca va iesi. Eu am pus o miza mare pe o cota si mai mare, asadar am incredere in acest pariu.

Succes sa avem!
Meciul incepe sambata 10 mai ora 19:00
Adrian Rotaru!

joi, 8 mai 2014

Ce putem paria pe Eurovision?

Astazi avem a doua semifinala de la Eurovision. Motiv numnai bun pentru a paria. Putem paria la bet365.com pe tarile care se califica, sau pe cele care nu se califica. Mai exista posibilitatea de a paria pe cine va castiga semifinala, desi aici nu stiu exact metoda de verificare a pariului. Nu se dau note, ci se anunta direct trile castigatoare, in mod aleator. Din acest motiv nu inteleg cum se poate determina castigatoarea semifinalei.

Surprizele semifinalei 2

In prima semifinala au fost cel putin doua mari surprize la Eurovision. S-au calificat San Marino si Islanda, doua tari care aveau cele mai mari cote pentru a se califica. Si desigur alte doua surprize au fost ca nu s-a calificat doua tari care erau favorite sa se califice. 
Asadar si astazi mizez pe surprize. Personal am pariat pe Israel ca va rata calificarea, pentru o cota de 4,33. Pentru cei neobisnuiti cu pariurile, cota de 4,33 este sansa pe care o acorda casa de pariuri, unui pariu care are sanse mai mici sa se indeplineasca. Cu cat cota tinde mai mult catre valoarea 1, cu atat pariul este mai sigur si are sanse mai mari de a se realiza. ex: am pariat 10 lei pe cota 4,33, asta inseamna ca daca Israel nu se va califica in aceasta seara, eu voi castiga 43,3 lei, cu un profit de 33,3 lei.

Pentru finala va invit sa pariati pe sectiunea primelor zece clasate. Romania are cota 2,75 in momentul in care scriu acest articol. Adica inaintea semifinalei. Cota va mai scadea usor (foarte posibil sa scada
) in conditiile in care Romania se califica. Dar se va califica sigur, pentru ca are o piesa extrem de buna. Romania era favorita sa castige a doua semfinala acum doua zile. Acum are a treia sansa si o cota de 5 ca sa castige semifinala. V-am spus insa ca nu stiu cum se stabileste echipa castigatoare a smifinalei. Dar este un indice de luat in seama la plasarea pariurilor. De asemenea favorita la casele de pariuri pentru castigarea trofeului, s-a schimbat. Daca inainte de prima semifinala favorita era Armenia, acum inainte de semifinala a doua favorita este Suedia cu o cota de 2,87.
Pariuri de luat in seama pentru finala: pentru clasarea in primele 10, cotele pe care eu le joc de astazi sunt: Armenia cota 1.16, Ungaria cota 1.25. Si mai joc din sectiunea Originea castigatorului -> pariu "din prima semifinala" cota 1,22
 Nu sunt cote mari, dar sunt cotele care vor iesi in proportie de 90%. Unde am avut dubii v-am spus. Dar la aceste cote mici voi juca sume cu doua zerouri, nu cu unul singur ca in cazul "surprizelor"!

Mult Noroc!
Hai Romania!

Adrian Rotaru

luni, 5 mai 2014

Blogu' lu' Cipy revine

Ma numesc Nicusor Adrian Rotaru. Mai scriu din cand in cand aici si aici, iar de astazi am sa mai scriu si pe acest blog. Vreau sa-l ajut pe Cipy sa continue activitatea de blogger, pe care a cam neglijat-o pentru o vreme. Pe Cipy il cunosc din mediul online de mai bine de 5 ani si de cateva ori ne-am si vazut pe viu. Ba in Onesti, de unde este el, ba in Ploiesti de unde sunt eu.  Acum ca ati aflat doua trei lucruri despre mine si despre cum am ajuns sa-l cunosc pe Cipy, ramane sa va spun cate ceva si despre ceea ce voi scrie pe blog. Eu am sa scriu pe acest blog articole cu si despre sport si articole despre anumite produse si reclame. Voi scrie articole de interes general asa cum va obisnuit si Cipy. Sper sa fiu pe aceeasi lungime de unda cu voi, cititorii acestui blog si in ton cu articolele deja scrise aici.
Sa auzim numai de bine si sa ajutam Blogu' lu' Cipy sa revina in topul bloggerilor din Romania. Cel putin dupa cum arata topul Zelist. (In acest moment Blogu' lu' Cipy se afla pe 552 in top Zelist)

Adrian Rotaru

facebook icon youtube icon trilulilu icon