duminică, 25 mai 2014

Trasnitii au ajuns la 1223 de episoade

Sitcomul romanesc cel mai longeviv a ajuns la 1223 de episoade. Serialul care a pornit de la ideea de armata facuta de soldatii romani la integrarea in NATO si-a tot schimbat decorul in mai multe randuri, umorul, dar un lucru a ramas acelasi: interesul pentru acest serial. Indiferent ca s-a numit Trasniti in NATO, Trasniti din NATO sau pur si simplu Trasnitii, sitcomul a tot avut o medie lejera de peste 150000 de vizualizari pe fiecare episod. Aceasta cifra este estimativa, punand la socoteala vizualizarile pe episod din mediul online si estimativ vizualizarile inregistrate in premiera la TV. Este o audienta destul de buna pentru un grup umoristic unit.

Nu umorul este acela care tine serialul in viata. Acesta sufera putin la capitolul umor in unele episoade. Povestea si intamplarile alambicate prin care trec episod de episod personajele, fac tot show-ul. Imi e greu sa ma gandesc ca intr-o zi se va stinge aceasta productie. Momentan nu se aude nimic in acest sens, ba chiar s-a trecut la 5 episoade pe saptamana in loc de 4 asa cum s-a obisnuit audienta. Ba chiar s-a trecut la prime-time serialul, in speranta ca va atinge succese si mai mari.

Pentru mine acest serial este unul care imi creeaza placere atunci cand il vizionez si va spun ca am vazut peste 1000 de episoade din acesta.

Si am sa va si recomand un episod memorabil pentru mine. 776 este episodul cel mai fain pe care l-am vazut. Il gasiti in sezonul 15 episodul 4. Daca-l vizionati lasati un mesaj aici si spuneti-mi cum vi s-a parut si daca aveti alt episod in topul preferintelor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon