duminică, 25 mai 2014

Animator la petreceri pentru copii

Nu am avut parte de vreo petrecere surpriza atunci cand am fost mic copil. O singura data am fost lasat sa invit cativa copii acasa de ziua mea, sa primesc cadouri si sa suflu in lumanarile de pe tort. Pentru unii copii insa, o petrecere de zi de nastere sau de nume este un lucru obisnuit. Si eu as fi visat la  asa ceva dar parintii mei nu aveau bani pentru a organiza o petrecere simpla, daramite una asa cum imi doream eu cu animatori pentru petreceri copii, prajituri, tort, jucarii, baloane, personaje de poveste, etc.

Totusi imi doresc sa ofer astfel de petreceri copiilor pe care ii voi avea la un moment dat. Sa-i fac sa se simta importanti, sa-i fac sa isi iubeasca ziua de nastere si sa nu isi uite petrecerile organizate de ziua lor. Acum au aparut tot felul de firme care te ajuta sa organizezi astfel de zile de nastere, care iti pun la dispozitie animatori pentru petreceri copii. Oamenii sunt profesionisti acum, organizati, veseli, cu energie pozitive. Vin deghizati in clovni, imbracati in zane, printese, personaje de basm, personaje de desene animate precum Scooby Doo, Ratoiul Donald, Miky si Minnie Mouse, Pluto, Tom si Jerry. Mai nou au aparut povestile moderne cu printese precum Rapunzel, sau printesele din povestea Frozen. Copiii iubesc aceste personaje si le vor aproape in astfel de zile speciale.

Pe infinityevents.ro am vazut ca au numeroase oferte care tin de organizari de evenimente pentru copii. Oamenii iti pun la dispozitie tot felul de servicii pentru copii si pentru a-i face pe acestia fericiti. Ofera si transportul gratuit la unele servicii. Ma refer aici la deplasarea lor in alte localitati. Pot pune la dispozitie Mosi Craciun, Ursitoare, show neomagie, personaje Dysney, diferite mascote, clovni si multe alte surprize. Dar aparitia unor astfel de personaje nu face intotdeauna furori printre pusti. Actoria si rolul jucat de animator face toti banii in anumite situatii.

Copiii pot fi dificili uneori si unii chiar nu se multumesc cu putin. Atunci trebuie sa ai in spatele personajelor oameni pozitivi, inventici, care sa poata duce chiar si un adult pe caile mirajului, dar pe un copil sa-l duca pe culmile fericirii, sa-l „teleporteze” pentru cateva ore intr-o lume minunata cu zane si personaje pozitive. Astfel de oameni din spatele mastilor sau a costumelor, pot face diferenta si pot duce o petrecere catre o noua dimensiune, catre un nou nivel de distractie. Si de distractie moderna au nevoie toti copiii care in zilele noastre nu mai au acces la locuri de joaca clasice. Nu mai au acces la maidanul pe care noi, cei mari, l-am exploatat la maximum acum 20 de ani. Acum copiii ies insotiti din casa pentru a putea fi supravegheati si feriti de pericolele masinilor, cainilor fara stapan, sau de oameni ai strazii.De aceea o data pe an cel putin copilul tau are nevoie de o petrecere pe cinste cu personaje magice, care sa-l faca sa se simta iubit si fericit. Fa-i o bucurie copilului tau si alege serviciile unei firme de animatori pentru petreceri de copii.

Adrian Rotaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon