miercuri, 28 mai 2014

Finala LNB 2013-2014

Liga Nationala de Baschet a ajuns la un nou final de sezon. Ultimul act este pe cale sa se desfasoare. Protagonistii acestuia sunt echipele de baschet CSU Asesoft Ploiesti si CSM Oradea. Se pare ca va fi o finala stransa care se va disputa intre ocupantele locului 1 si 2 din sezonul regulat. Calificarea in finala pentru CSM Oradea a venit destul de usor, aceasta trecand de BC Tg Mures cu scorul general de 3-0.

Pentru CSU Asesoft a fost insa o adevarata poveste sa ajunga in finala. A fost condusa de doua ori in seria contra echipei U Cluj. Ploiestenii au fost nevoiti sa revina de doua ori pe tabela scorului general dupa ce au fost condusi cu 1-0 si 2-1. Au batut cu 3-2 dupa ultimele doua meciuri de poveste.

Sambata 31-mai-2014 are loc primul meci de finala intre echipele amintite si va fi transmis in direct la Digi Sport de la ora 20:15. Finala se va juca dupa sistemul cel mai bun din 7 meciuri. Asta inseamna ca echipa care va ajunge prima la 4 victorii va castiga campionatul. Primele doua meciuri vor fi jucate la Ploiesti urmand ca seria sa continue cu doua meciuri la Oradea, iar in meciul 5 daca se va juca, se va reveni iar la Ploiesti.

Asesoft este de noua ori campioana Romaniei la baschet masculin castigand campionatul de 7 ori consecutiv in istoria recenta. In 2011 seria campionatelor castigate consecutiv i-a fost oprita de U Cluj care au inchis finala printr-un cos marcat in ultima secunda de la mare distanta. Asesoft a revenit campioana in 2012 si 2013 iar acum isi doreste titlul cu numarul 10 dupa ce in acest an a ratat Cupa Romaniei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon