vineri, 30 aprilie 2010

Vând Samsung Omnia



Memorie internă 8 GB 
Slot memory card
Camera foto/video 5 MP cu Face Detector
Rezoluţie filmare 640 x 480
Wireless
GPS încorporat
Windows Mobile
 Touch Screen

Are tot ce vrei.

Îl dau împreună cu cablu de date, încărcător şi Stylus (pentru touch screen).

Preţ fix: 650 RON => Stare excelentă de funţionare
________________________________________________________________

joi, 29 aprilie 2010

Tâmpenia zilei (4) - Panaramă = Panoramă


 Condoleanţe DEX online
________________________________________________________________

Unde-i data expirării?

- Ce faci, iubitule? întreabă tandru Bubulina.
- Nimic, zice Bulă.
- Cum nimic? Văd că de-o oră tot studiezi certificatul nostru de căsătorie.
- Mda, zice Bulă. Căutam data expirării.

________________________________________________________________

S'il vous plaît, monsieur

 Nu, nu e salutul românesc, e un job de criză tot mai frecventat în România. Francezilor ar trebui să le spună cineva că le pute gura când pomenesc de noi în felul ăsta. Într-adevăr, cerşetoria e foarte răspândită în România, dar nu sunt ei în măsură să ne atragă atenţia. Mai ales că, noi fiind ţară francofonă i-am pupat în fund mai mereu. Deja parcă începe să îmi pară rău că în gimnaziu şi liceu am simpatizat Limba Franceză.
Hai sictir, francezi împuţiţi.

Şi ca să revin totuşi la acest job de criză de care vă vorbeam mai sus, urmăriţi filmuleţul:



Tipul e cât se poate de nesimţit. Şi cică să ai încredere în cerşetori. Du-teeeeeeeeeee!

________________________________________________________________

Radio NEcenzurat sau Radio Ne-a cenzurat?


Bine că am fost inspirat şi mi-am salvat din timp skinul pentru WinAmp., că în caz de vreo reinstalare de Windows, nu ştiu ce mă făceam fără acel skin pus la dispoziţie de acest site.
Chiar mă gândeam cât mai înghite în sec C.N.A.-ul cu privire la acest radio, online ce-i drept. Păcat totuşi că l-au desfiinţat. Era muzică super pe el. Dar na... e România, şi nu e voie domne. România nu e America. Chipurile acolo e voie de toate, şi nu mai zice nimeni nimic.

P.S.: De ce să nu fim realişti, şi cei care au avut radioul au exagerat peste măsură, difuzând regulat promo-uri cu referire la C.N.A.

________________________________________________________________

La toaletă se întâmplă multe...


Vezi mai multe din Funny pe 220.ro


________________________________________________________________

miercuri, 28 aprilie 2010

Tâmpenia Zilei (3) - Ce mi-ai face dacă...

Din moment ce ţi un băiat 3 ore cu tine în dormitor, ce crezi că îţi face? E clar că îţi doreşti să te ....
Părerea mea.

________________________________________________________________

Scurt istoric al grupului Vacanţa Mare


Cea mai de succes trupă umoristică s-a născut prin eforturile unui sibian. Dacă nu era Nicu Dragosin, cei trei membri ai Vacanţei Mari de pe atunci se lăsau de spus glume pe scenă.


Tineri şi entuziaşti erau cu toţii, în primăvara anului 1992, pe vremea când concurau la festivalul umoristic "Burduful de Aur", organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu. După deliberări prelungite, juriul decisese să acorde locul I trupei de reprezentanţi ai Academiei de Poliţie, urmând ca grupul format pe atunci din Radu Pietreanu, Mugur Mihăiescu şi Dan Sava să se claseze pe poziţia secundă. Dincolo de lumina reflectoarelor şi de entuziamul premiilor, Nicu Dragosin privea fascinat şi plănuia viitorul unei trupe cum nu se mai văzuse până atunci.


Tinerii olteni l-au impresionat din prima. Cel mai mult i-au plăcut numerele lor de pantomimă şi scenetele lor cu olteni, ardeleni şi moldoveni.


După o scurtă discuţie cu membrii de atunci ai "Vacanţei Mari", Nicu Dragosin a aflat că Radu, Dan şi Mugur jucau în Craiova, de două ori pe an, dar nu prea aveau succes. Începuseră trupa în formulă de 5, în anul 1988, dar între timp, doi băieţi renunţaseră la visul de a-i face pe oameni să râdă. Cea mai mare activitate umoristică o aveau în vacanţele de vară, când dădeau reprezentaţii pe litoral.


Dragosin le-a propus celor trei să apară într-un spectacol organizat de el, în care să facă ce ştiau ei mai bine - să amuze. "I-am invitat, i-am pus pe afiş - dar nu s-au prezentat. Se duseseră la mare, ca de obicei", îşi aminteşte el.


Întorşi de pe litoral, băieţii l-au căutat pe omul care le promisese că îi va face faimoşi. "Nu făcuseră mare lucru. Erau gata să renunţe la ideea de trupă", îşi aminteşte sibianul.


Nicu Dragosin i-a îmbărbătat şi le-a promis că le va organiza turnee de spectacole special pentru ei.


În Mediaş, cu ajutorul unui profesor de biologie, Vacanţa Mare a avut public alcătuit predominant din elevi. În Târgu Mureş s-au dat reprezentaţii pentru 30 de spectatori, iar în Piteşti, un spectacol a fost amânat din cauză că prezenţi în sală nu erau decât 25 de oameni. După o lună în acelaşi oraş, în aceeaşi locaţie s-au strâns 200 de spectatori. Cele mai de succes erau, însă, prezenţele la balurile studenţeşti.


De fostul lui impresar, pe Radu Pietreanu îl leagă numai amintiri frumoase. "E un om minunat, a fost ca un frate pentru noi ", a declarat Radu Pietreanu pentru SIBIANUL. Încă îşi mai aminteşte de perioadele petrecute în apartamentul lui Dragosin, în oraşul de pe malul Cibinului. "Am locuit într-adevăr o perioadă în apartamentul lui Nicu din Sibiu, de pe strada Ştefleşti. Ce vremuri!", declară el.


Nici Mugur Mihăiescu nu l-a uitat pe cel care înaintea fiecărui spectacol al "Vacanţei Mari" striga "Ajută-ne, Doamne!", iar în timp ce băieţii jucau, exclama "Uau! Ce fain!". "Colaborarea noastră cu Nicu Dragosin a fost foarte frumoasă, cu micile ei suişuri şi coborâşuri. Din păcate, viaţa îţi oferă întotdeauna surprize", afirmă interpretul îndrăgitului personaj "Leana" din serialul "Leana şi Costel".


Vara anului 1993 i-a adus pe Dan, Radu, Mugur şi Nicu pe malul mării. Spectacolele erau ţinute în teatre de vară. "Cum găseam unul liber, dădeam reprezentaţii pentru 50-100 de oameni, câţi se strângeau", spune Dragosin. Reclama se făcea direct pe plajă, prieteni de-ai celor trei strigându-le răspicat numele: "Vacanţa Mare".


Întorşi în Sibiu, cei trei băieţi au locuit pentru un timp în cartierul Vasile Aaron, în apartamentul impresarului. "Stăteau la mine, scriau şi făceau năzbâtii. La un moment dat, lumea credea că-s sibieni", ne povesteşte Dragosin.


Biletele pentru spectacole erau ieftine, fiecare fiind valabil pentru două persoane. La Casa Studenţilor din Bucureşti, 400 de persoane i-au urmărit pe cei trei olteni.


Primele afişe au avut ca titlu replica "Noi nu suntem normali", pentru ca ulterior să fie tipărite cele ce purtau numele trupei "Vacanţa Mare". După 3 premiere în 1995 şi alte 4 în 1996, Dan, Mugur şi Radu au început să fie "distribuiţi" pe casete audio şi video.


Tânăra trupă prinsese avânt. "Jucau cum nu se jucase nicăieri. Nu făceau teatru, ci erau naturali. Umorul de brigăzi artistice, considerat până atunci un umor al nepregătiţilor, prinsese prin aceşti trei băieţi atenţia tuturor", îşi aminteşte Dragosin, pentru SIBIANUL.


Anul 1999 şi accidentul de maşină al lui Dan Sava, în urma căruia acesta şi-a pierdut viaţa, a fost un şoc imens pentru membrii trupei, dar şi pentru impresar. "Băieţii au vrut să intre pe o televiziune centrală, fiindu-le teamă că fără colegul lor nu vor mai avea acelaşi succes în turnee", povesteşte Nicu Dragosin.





Sursa: http://www.youtube.com/watch?v=TqEvY2U7BWw


________________________________________________________________

Vacanţa Mare - Ţapra cu 3 Iliezi

 Ţapra cu 3 Iliezi, spectacol susţinut în anul 2000 (trebuia susţinut în 1999 dar a fost anulat din cauza decesului lui Dan Sava) este printre primele spectacole din componenţa nouă a trupei de umor Vacanţa Mare. Spectacolul este împărţit în 8 părţi deoarece este urcat pe YouTube. Vizionare plăcută!


Partea 1 din 8



Partea 2 din 8



Partea 3 din 8



Partea 4 din 8



Partea 5 din 8



Partea 6 din 8



Partea 7 din 8



Partea 8 din 8





________________________________________________________________

marți, 27 aprilie 2010

Cât de mult lucrezi la calculator? (TEST)

danseaza litere cipy blog onesti


Faci parte din acele persoane care lucrează atât de mult la calculator încât chiar şi atunci când doarme vede litere?  Au devenit literele tastaturii, cele mai bune prietene ale tale? Dacă da, atunci în poza din stânga, vei vedea o siluetă de fată care îţi dansează. Toate bune şi frumoase, dar dacă această fată o vezi formată din litere, E GRAV. Nu grav, foarte grav. Soluţia? Închide calculatorul, dormi câteva ore şi revino la poză. Dacă şi de această dată păţeşti la fel, PERSEVEREAZĂ. Într-un final îţi vei da seama că poza e defapt un GIF şi că ţi-ai luat cea mai mare ţeapă.

________________________________________________________________

Iepu-sticla de Paşte

Nu că ar fi frumos să găsim de cumpărat asemenea sticle de băutură în formă de iepuraş? Bine, ce se vede în poză este o sticlă acoperită cu un staniol pe care este desenat iepuraşul (staniol luat de la iepuraşii de ciocolată), dar zic de sticle care chiar să aibă formă de iepuraş. Copiii cu ciocolata.... ceilalţi cu "poţiunea". :))

Dacă stau să mă gândesc, parcă arată destul de bine şi iepu-sticla asta. :))

________________________________________________________________

Cât de GADGETAR sunt? Gadgetar pursânge!

Cel puţin aşa spun cei de la Go4it. Şi dacă stau să mă gândesc... chiar au dreptate. De ce? Pentru că, dacă fără calculator pot să stau zile întregi, fără telefon NU! Ăsta este doar unul din motive.
Vrei să vezi şi tu cât de dependent de gadgeturi eşti? Click pe imaginea de mai jos.

Powered by Jocuri Online Apropo.ro
Powered by go4it.ro


________________________________________________________________

Parcare specială

Locaţia: Zona de Jos, pe trotuarul din faţa Grill-ului. Trotuarul de la stradă.

Măcar de ar fi singurul. Dar cam aşa fac MAJORITATEA!

________________________________________________________________

luni, 26 aprilie 2010

Mass primit astăzi

Nu voi da numele persoanei pentru căci chiar nu contează. Ceea ce contează este mass-ul.
Participa la FlashMob, in data de 2 mai, de Ziua Tineretului, ora 18:00! Primaria Municipiului Onesti a "aruncat" 70.000 ron pe "Balciul" de 1 si 2 mai. Aceasta manifestare are scopul de atentiona autoritatile cu privire la irosirea banilor publici pe serbari fara sens si in dispretul oamenilor nevoiasi, somerilor, al tinerilor si celorlalti cetateni ce nu participa la astfel de manifestari, care chiar ar fi avut nevoie de aceste resurse pentru a face ceva CONCRET pentru comunitatea locala. Totodata poti sa le ,,vorbesti,, astfel si despre nenumaratele intreruperi ale apei, pretul enorm al gunoiului, facturile enorme la caldura si gropile din sosele . Hai sa le aratam ca putem schimba ceva!
Şi acum vă întreb pe voi. Aţi lăsa distracţia din parc pentru a sta nemişcat în mijlocul străzii împreună cu ceilalţi membrii ai asociaţiei? Căci să nu uităm, este vorba de caţiva membrii ai Asociaţiei de Tineret Onestin.

Chiar dacă de multe ori sunt de acord cu ei, de data aceasta NU SUNT deloc de acord. Voi?

________________________________________________________________

Afiş 1 şi 2 Mai Oneşti

Am intrat şi în posesia afişului. Iată-l:


P.S.: Îl puteţi prelua pe blogul/siteul propriu doar specificând SURSA!

________________________________________________________________

Programul artistic de 1 şi 2 Mai

În sfârşit, am aflat cine vine să cânte la festival. Şi de data asta e OFICIAL!
Nu zic doar din auzite (ca alţii) doar ca să dau lumii speranţe aiurea.

Deci...
Sâmbătă, 1 Mai pe scenă vor urca:

Fanfara municipiului Oneşti
Ansamblul artistic "Symbol" al Casei de Cultură Oneşti
Elena Mândrescu (artistă de muzică populară)
Romeo Ifrim & Band (abia aştept să reascult melodiile lui ;;) )
Nemuritorii
Trupa Ride (aşa cum v-am mai zis)
Nico

Duminică, 2 Mai, vor urca pe scenă să cânte pentru tineret (că doar e Ziua Tineretului) următorii:

Fanfara municipiului Oneşti (iar? e cumva Ziua Armatei azi?)
Ansamblul artistic Symbol (din nou?)
Ansamblul Busuiocul din Bacău (nuuu... e Ziua Tineretului, totuşi)
Ionuţ Dolănescu (azi nu e Ziua Babelor...)
Corina Chiriac (...nici Ziua Moşilor)
Krypton (mai cântă? eu sincer n-am mai auzit de ei de când a plecat Răzvan Fodor din trupă)
Compact (să zicem că merge... dar totuşi... tineretul în general asculta altceva)

La sfârşit îmi permit să spun cam cum aş fi aranjat eu programul artistic, dacă aş fi avut posibilitatea bineînţeles.
În primul rând, i-aş fi pus să cânte sâmbătă pe toţi cei care sunt trecuţi duminică. Iar duminică (de Ziua Tineretului) aş fi chemat aşa: Trupa Ride (desigur), Guess Who, Spike, Vescan, să zicem că şi Alexandra Ungureanu (care să nu uităm că în vara anului trecut promitea că în toamna anului 2009 va susţine la Oneşti un concert în care îşi va lansa albumul ei şi pe cel al trupei Crush. Unde a fost, că eu nu am auzit?), Nico, Krypton (să fie şi ei acolo de umplutură) şi în cazul în care nu are tariful prea mare.... Andra.

Propun ca la festivalul din vară, să se facă un sondaj (eventual pe site-ul primăriei) în care cetăţenii să poată alege dintr-o listă propusă de organizatori, cam ce artişti ar dori să le încânte urechile. Ar fi mai de efect, şi poate(de fapt sigur) şi mai mulţi prezenţi. Părerea mea.

Voi ce părere aveţi?

UPDATE: Afişul îl puteţi vedea AICI.

________________________________________________________________

vineri, 23 aprilie 2010

Mici schimbări

Am făcut mici modificări pe blog. Mai exact, am instalat un toolbar (care se află în partea de jos a ecranului), am scos căsuţa de search şi chatul, pentru că le-am integrat în toolbar-ul respectiv. 

Toolbar-ul conţine următoarele:

Căsuţa de search (în funcţie de cum alegeţi, poate căuta pe blog dar şi pe Google. Este setată implicit să caute pe blog)
Articole recente ( Un meniu ce conţine cele mai recente articole)
Partajează (Un meniu cu ajutorul căruia puteţi să trimiteţi articolul care v-a plăcut, prin intermediul reţelelor de socializare)
Oneşteanul (Link către blogul Oneşteanul)
Abonare gratuită (Prin intermediul unui bookmark actualizabil)
Intră pe chat (Chatul blogului)
FaceBook (Pagina de fani ai blogului de pe FaceBook)
Hai sus (Derulează pagina sus, sus de tot)
Notificare (Conţine diverse anunţuri care consider eu că vă interesează)
Buton de minimizare a toolbar-ului (Pentru a micşora toolbar-ul în caz că vă deranjează)

________________________________________________________________

Unul din efectele fumatului

Priviţi filmuleţul de mai jos ca să vedeţi cam ce ajunge în plămânii unui fumător, după ce a fumat 20 de pachete de ţigări. Adică echivalentul a 400 de ţigări.



 Ce părere aveţi?
________________________________________________________________

La Mulţi ani Gheorghe

Pentru că azi se sărbătoreşte în religia ortodoxă Sfântul Gheoghe, vreau să le urez şi eu tuturor celor ce poartă numele de Gheorghe, sau derivate ale acestuia, La Mulţi Ani, sănătate şi să aveţi parte numai de bucurii.

________________________________________________________________

Salutul Românesc şi Salutul Franţuzesc

Probabil deja aţi aflat cu toţi de pe la TV şi internet cum ne considera francezii pe noi. Ei bine, la câteva zile după acea emisiune televizată, nişte băieţi deştepţi din ţărişoara noastră, au dat dovadă de patriotism şi au spart site-ul ziarului Daily Telegraph din Marea Britanie şi site-ul ziarului francez Le Monde, introducând pe acestea nişte mesaje clare şi concise.  
Iar ieri, Adrian Cristea a dat replică francezilor şi "a propus" Salutul Franţuzesc. Merită vizionat!

UPDATE: "RECORD: 35.000 de vizionări în primele 24 de ore de la publicarea pe 220.ro pentru replica dată francezilor la Salutul Românesc!!! Mulţumiri tuturor pentru sprijin!" spune Adrian Cristea pe contul său de Facebook.







________________________________________________________________

joi, 22 aprilie 2010

22 Aprilie 2010 - Ziua Pământului

Azi, 22 Aprilie 2010 este Ziua Pământului. Acum o să întrebaţi cu toţi: "IAR?", şi eu o să vă spun să nu o confundaţi  cu tâmpenie aia de Ora Pământului.
Ziua Pământului este apărută cu mulţi ani în urmă, în 1970, iniţiatorul fiind senatorul american Gaylord Nelson. În comparaţie cu proaspăt apăruta Oră a Pământului, Ziua Pământului este mai mult o încercare de a atrage atenţia asupra importanţei protejării mediului înconjurător, şi nu presupune o acţiune simbolică precum stinsul luminii (câh).
Ziua Pământului a dat naştere unei organizaţii numite Earth Day Organization care are filiale în peste 170 de ţări, dar şi rezultate notabile în conştientizarea omenirii asupra problemelor de mediu dar şi a efectelor poluări. 



P.S.: Vreau să punctez că, Ziua Pământului este susţinută şi de către giganticul Google, pe când Ora Pământului... NU!
Sursa: ZiuaPamantului.com
________________________________________________________________

Tâmpenia Zilei (2) - SMURD-ul în acţiune

Zilele astea am tot auzit şi văzut prin oraş maşina celor de la SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri din Oneşti. Chiar mă gândeam, oare aşa de multe accidente se întâmplă în orăşelul ăsta atât de mic? Azi, am dat de un articol pe site-ul unui cunoscut ziar din judeţ, care suna aşa:
Pompierii oneşteni au fost solicitaţi marţi seară să deblocheze uşa unui apartament pentru că proprietarul nu dădea niciun semn de viaţa. Astfel, Garda de intervenţie din cadrul Detasamentului de Pompieri Onesti s-a prezentat pe str. Pajura, din municipiul Oneşti, pentru a salva o persoana rămasă blocată în apartament. La sosirea pompierilor, aceştia au constatat că persoana în cauză era de fapt în balcon şi nu a auzit telefonul şi soneria uşii de acces. (Ramona IONESCU)
Mai nou, dacă o persoană nu îţi răspunde la telefon şi la uşă, suni la pompieri? Acea persoană putea fain frumos să fie în cadă. Mie mi s-a întâmplat de multe ori, ca atunci când sunt în cadă să sune interfonul, telefonul (mobilele şi fixul), să fiu căutat pe mess (unde nu aveam status că sunt plecat sau ceva de genu), şi n-a mai sunat nimeni la pompieri. Sau mai poate fi o variantă. Poate persoana în cauză chiar nu vrea să te vadă, şi normal că nu îţi răspunde. Asta înseamnă că trebuie să chemi pompierii să îi spargă uşa?

Tâmpeniile sunt peste tot; şi asta ne pune pe gânduri. (Cipy)
-
Sursă articol: Ziarul de Bacău
________________________________________________________________

marți, 20 aprilie 2010

Cum să nu îţi mai fie spart magazinul?

Se negociază preţul produselor !?!

________________________________________________________________

joi, 15 aprilie 2010

Într-adevăr, un mare talent

Ieri vă arătam 2 filmuleţe cu 2 persoane amărâte (ca să nu zic boschetari că sună urât) care cântau din gura unul muzică tehno şi unu muzică de fanfară. Bun. Între timp am dat de un nene  pe nume Ştefan Popescu  din Târgu Jiu care cântă din aproape orice. Solniţă de sare, lingură de învârtit în mâncare, sticlă de coniac plină, nai, fluier, ba chiar şi la nucă. Într-adevăr un mare talent. Cuvintele sunt de prisos. Priviţi-l în acţiune.




________________________________________________________________

luni, 12 aprilie 2010

Ce antivirus e mai bun?

Vreau să îmi schimb antivirusul pentru că mi se pare mie că am nişte mici viruşi prin calculator. Am ESET NOD32 4 Bussines Edition de aproape 1 an, timp în care nu a fost nevoie de formatare a windows-ului. Nu pot sa zic că nu mi-a depistat nici un virus. Dar sunt sceptic în privinţa lui, poate şi pentru că persoana care mi l-a dat mi-a spus că îşi face fake update. Plus că de ceva vreme, la anumite intervale de timp mi se mişcă cursorul câţiva centimetrii mai în sus sau mai în jos, iar dacă pagina e mai mare, mi-o şi derulează cu scroll-ul, moment în care se aude în boxe ca şi cum ar da click. Şi de asta vă întreb pe voi. Care antivirus credeţi că este mai bun? Eu mă gândeam la un Avira Free (antivirusul ăla cu umbreluţă). Voi ce ziceţi?

________________________________________________________________

Cum se sparge o parolă de messenger?

Mulţi dintre voi m-aţi întrebat de-a lungul timpului cum se poate sparge o parolă de Yahoo Messenger.  V-am spus de fiecare dată că nu vă pot ajuta, deoarece până acum chiar nu ştiam. Azi am aflat aşa că vă învăţ şi pe voi. Play la filmuleţ.

Festivalul vine, vine...

Începe numărătoarea inversă! Pe 1 şi 2 Mai are loc în Parcul Municipal din Oneşti serbarea câmpenească cu care deja ne-au obişnuit aleşii locali. Se zvonise că nu se mai organizează anul acesta dar, uite că s-au găsit 70.000 de lei care să fie alocaţi acestei serbări. În cele 2 zile vor concerta IRIS, Loredana Groza şi Direcţia 5 - ne spune Dana Lungu pe blogul ei.

Însă eu mai am o surpriză pentru rockeri. Înafară de IRIS, duminică 2 Mai îşi vor mai face apariţia pe scenă şi Trupa RIDE din Piatra Neamţ. Ei au mai concertat de 2 ori aici, în Oneşti, au făcut de fiecare dată un show pe cinste, şi au reuşit să îi facă pe cei prezenţi, să cânte împreună cu ei.

Nu ne rămâne decât să ne pregătim de un 1 Mai Muncitoresc şi 2 Mai Tineresc plin de distracţie şi voie bună.

________________________________________________________________

The Ready Set - Love Like Woe (VideoClip)



________________________________________________________________

Iepuraşul de Paşte e german şi păgân

Iepuraşul este de foarte mult timp un simbol al Paştelui. Mai exact din vremea festivalurilor păgâne dedicate Zeiţei Anglo- Saxone Eostre.
Legenda spune că Eostre a găsit într-o iarnă o pasăre rănită pe câmp. Pentru a o salva de la moarte, zeiţa a transformat-o într-o iepuroaică, aceasta păstrând însă capacitatea de a depune ouă.
Iepuroaica, pentru a-i mulţumi binefăcătoarei sale, decora ouăle făcute şi i le dăruia zeiţei. Din această legendă s-a nascut şi tradiţia ca iepuraşul să aducă daruri copiilor.

Iepuraşul a apărut însă pentru prima dată în cărţi în jurul anilor 1500, deşi în tradiţia populară este prezent de mai multă vreme.

Primii care au început să facă comerţ de pe urma iepuraşului au fost germanii, care în 1800 au inventat dulciurile în forma de iepuraşi. Ele erau făcute din aluat şi zahăr. 

În zilele noastre, simbolul iepuraşului a fost întinat, transformându-se într-un lucru comercial, aproape într-o industrie. În apropierea sărbătorilor Pascale, magazinele sunt pline până la refuz de iepuraşi de pluş şi de jucărie, de ciocolată şi diferite dulciuri în formă de iepuraş, care se vând ca pe bandă rulantă.

Surse: Kidz.ro şi Copilul.ro
________________________________________________________________

Odorizantul auto şi bass-ul în portbagaj


 Încep cu Odorizantele Auto.

Le ştiti cu siguranţă cei mai mulţi dintre voi. Sunt de diverse culori, arome, forme, mărimi, cu sau fără reclame pe ele. Bun. Eu, nu pot să înţeleg la ce sunt bune. Staţi că m-am documentat. Deci, în primul rând cică maschează mirosurile neplăcute. Aha. Deci, le MASCHEAZĂ. La ce îmi trebuie mie să îmi mascheze un miros? Adică nu e de ajuns că miroase să zicem a benzină, sau a cauciuc încins. Trebuie musai să miroasă a benzină cu portocale. Sau a cauciuc încins cu piersică. Nu?

A doua chestie cică acel miros combate oboseala.
Nu ştiu cum se face dar pe mine mai rău mă oboseşte. Sincer.

Alta e că cică combate migrenele.
Vai de capul meu. Ce migrene să combată când de fapt chiar le produce. Păi simţi vara miros de cauciuc încins şi aromă de lămâie. Perfectă combinaţie. Nu? Păi deja dacă stau mai mult de 10 minute cu un asemenea miros în nas, e cazul de o oprire, sau de o pungă.

 Şi nu în ultimul rând, se poate face reclamă la produse, firme, site-uri cu ajutorul lor. Rahat. Cu ce mă încălzeşte că îmi balansează îm permanenţă în faţa mea un brăduleţ sau orice altă formă pe care scrie: "Ardaf. dEsigur!", sau "ACR. Gratuit pentru membrii ACR" şi numărul lor de telefon. La absolut nimic. Părerea mea.



Acum să mă iau puţin şi de chestia cu Bass-ul în portbagaj

De ce ai vrea să ocupi portbagajul cu un ditamai subwoofer-ul?! Bine, subwooferul din poza alăturată e exagerat. Dar totuşi. Alţii caută maşini cu portbagajul cât mai mare, ca să aibă loc pentru transportat una alta, iar alţii după ce că îl au mic, îl mai şi ocupă cu ditamai sobwoofer-ul. Înţeleg că e maşina lui şi face ce vrea cu ea. Dar, cum poţi frate să conduci cu bass-ul în spate. Nu de alta dar duduie toată maşina. Şi uite aşa faci pe oameni să îşi pun întrebarea: "Dar cum de l-a buşit ăla din dreapta? Chiar nu a auzit claxonul?" Păi normal că nu l-a auzit. Cum să îl audă dacă îi duduia bass-ul în urechi.
Nu ar fi mai accesibil şi mai practic un minisistem audio?


 Sursă poze: Google
________________________________________________________________

duminică, 11 aprilie 2010

Alina

O poezie scrisă în urmă cu 1 an şi câteva luni. Nu-mi dau seama de ce am publicat-o. Poate ca să fie la un loc cu celelalte? Da, cred că d-asta. Ce credul mai eram pe atunci. Eh. Aşa se întâmplă când pui suflet ca boul. Cel care iubeşte suferă, iar cel iubit îşi bate joc.

Pe ea o cheamă Alina
Şi-i o fată minunată
Nicăieri în lumea asta
Nu găseşti o aşa fată

Cu-n suflet atât de bun
Şi cu inima curată
Cu iubirea ei cea care
Nu poţi ca să o laşi baltă

E fata ce o iubesc
Doar la ea, eu mă gândesc.
Şi chiar de ne mai certăm,
Repede ne împăcăm,

Pentru c-orice om greşeşte,
Nu-i om să nu fi greşit
Însă cel ce te iubeşte
Trebuie şi el iubit

Vreau ca să îţi spun din suflet
Că eu, te iubesc enorm
Şi gândindu-mă la tine
Noaptea nici nu mai am somn.

________________________________________________________________

vineri, 9 aprilie 2010

Doborât de răceală

Am început câtea articole, însă din cauza răcelii care pur şi simplu m-a doborât, am salvat articolele la DRAFTS urmând să le finalizez mâine. Despre ce articole e vorba? Păi o serie de articole în care voi vorbi despre:
  • odorizantul auto
  • bass-ul din portbagaj
  • iepuraşul de paşte
  • un blog oneştean proaspăt apărut
  • tâmpenia zilei
  • un gadget la care râvnesc
  • şi bineînţeles, ceva amuzament
Sper ca mâine să mă simt mai bine şi să pot finaliza articolele mai sus menţionate.

________________________________________________________________

Vacanta Mare - Salutari din Balamuc

Filmat în anul 1998, spectacolul Salutari din Balamuc este printre ultimele în care a jucat regretatul Dan Sava. Deoarece spectacolul este urcat pe YouTube, acesta este împărţit în 12 părţi, iar claritatea bineînţeles că nu este excepţională, însă perfectă pentru a ne amuza pe seama celor 3. Vizionare plăcută.



Partea 1 din 12



Partea 2 din 12



Partea 3 din 12



Partea 4 din 12



Partea 5 din 12



Partea 6 din 12



Partea 7 din 12



Partea 8 din 12



Partea 9 din 12



Partea 10 din 12



Partea 11 din 12



Partea 12 din 12





________________________________________________________________

duminică, 4 aprilie 2010

Tâmpenia zilei - 1

Începând de azi, pe Blogu` lu` Cipy va apărea zilnic Tâmpenia Zilei. În această rubrică voi încerca să public regulat cele mai tâmpite faze ale zilei.

Tâmpenia zilei de azi vine de la prietenul nostru Google.
CLICK PE POZĂ PENTRU MĂRIRE!
________________________________________________________________

Kesha - Tik Tok parody (Go cops)

Ieri mi-au arătat nişte prieteni parodia aceasta, şi am zis că trebuie neapărat să o vedeţi şi voi. Enjoy! Po po po po...



________________________________________________________________

HRISTOS A ÎNVIAT!

A sosit PAŞTELE! Aşa că vă urez din toată inima să aveţi un PAŞTE FERICIT alături de cei dragi vouă, multă sănătate şi linişte sufletească.
HRISTOS A ÎNVIAT!
________________________________________________________________
facebook icon youtube icon trilulilu icon