joi, 6 ianuarie 2011

Comunicat pentru ţară...


 A trecut ceva timp de când nu am mai fost prezent pe blog. A trecut Crăciunul, a trecut şi Revelionul... Vă mulţumesc tuturor celor ce nu m-au uitat şi au cheltuit 5 cenţi în plus pentru a trimite şi către mine o copie a unui mesaj copiat de pe internet şi trimis în masă la toţi cei din agendă. Eu am fost mai nesimţit de data aceasta şi am preferat să nu mai trimit nici un SMS. Ce tot atâtea epitete, comparaţii, metafore şi exagerări trimise în mai puţin de 5 minute întregii agende telefonice? Oare chiar este de apreciat? Eu unul, am preferat să spun aceste urări în faţă persoanelor cu care m-am întâlnit în prejma sărbătorilor. Consider că este mai de apreciat.... Aaa... Sau nu mai este aşa moda? În fine... trecem peste. Oricum, persoanele care chiar s-au străduit să scrie câte un mesaj personalizat pentru fiecare în parte,  merită tot respectul şi toate mulţumirile. Acelor persoane le mulţumesc şi eu din tot sufletul.
A trecut şi Sf. Ştefan, a trecut şi Sf. Vasile... şi din nou am preferat să vă urez personal (chiar dacă unora pe internet) sănătate, bucurii şi multe realizări. Dar, măcar, acea urare v-a fost adresată personal, ea conţinând si numele vostru, iar apoi urmând o mică dar necesară conversaţie.
A trecut ceva timp de când nu am mai scris nimic pe blog, iar de atunci în viaţa mea s-au schimbat multe. S-au încheiat prietenii, s-au reluat prietenii, a expirat contractul unui loc de muncă Part-Time, dar cel mai important este că am şi semnat un nou contract, pentru un nou loc de muncă,  în cadrul aceleiaşi companii, în regim Full Time. Uraaa... bucuraţi-vă degeaba, dragii mei.
Se spune că atunci când ai bani, mulţi îţi vor devenii "prieteni". Persoanelor cărora le trece prin cap să facă asta, le spun de pe acum un sincer şi călduros HAI SICTIR, MARŞ ŞI PLIMBĂ URSUL!!!

 P.S.: Am uitat să vă spun ce mi-a adus pedofilul de Moş Crăciun... Moooşşş Crăăăciiiuuuunnn, mi-a confirmat bănuielile pe care le aveam cu ceva timp în urmă în privinţa unor veeechi prieteni şi "prieteni".

Avertisment: Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane şi evenimente din viaţa reală este pur "întâmplătoare".

_______________________________________________________________

Un comentariu:

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon