sâmbătă, 22 august 2015

Cine mai rade la Tom si Jerry?

Azi am ajuns din intamplare pe un site de jocuri pentru copii. Cum varsta nu-mi mai permite sa spun ca sunt copil, dar fata ma da totusi de gol, mi-am permis sa arunc o privire printre jocurile de acolo si sa vad cam  ce se mai poate juca un copil in ziua de azi. Stiu ca oferta este variata dar acum depinde si modul de prezentare.

Prima data mi-au sarit in  ochi doua jocuri cu Tom si Jerry pe care le-am si incercat imediat. In primul <<Tom electrocuteaza>> il controlezi pe Jerry, fugi de el si trebuie sa il faci pe motan sa se impiedice. In schimb daca te impiedici tu, Tom te va electrocuta si in final va reusi sa te prinda.  Este un joc de rabdare si abilitate destul de usor de jucat si chiar antrenant pe alocuri.

In al doilea  joc <<Tom si Jerry Iceball>> lucrurile se complica. Tom are un complice, un motan negru care mai apare de obicei in desenele Tom si Jerry. Motanul cel negru il lanseaza pe Jerry in aer folosindu-se de o trambulina, iar Tom il tinteste cu tunul de bulgari de zapada pe soricel. Acesta trebuie apoi sa zboare prin aer folosindu-se de rachete si alte unelte pe care le gaseste in aer, iar apoi sa aterizeze in apa colectand pestisori pana pe fundul lacului. Asta nu e atat de simplu si trebuie sa folosesti mai multe abiitati pentru a obtine scoruri mari.

Si acum am sa va intreb si pe voi cum am mai intrebat si cativa prieteni de aceeasi varsta cu mine sau chiar mai mari: mai rade cineva la desenele animate cu Tom si Jerry?

Eu unul mai rad la unele faze cand revad anumite episoade. E clar ca nu cu aceeasi inocenta ca atunci cand eram copil, dar ideea este ca aceste desene animate au fost de mare clasa la vremea lor. Pe cat de simple mi se par acum pe atat de interesante si amuzante mi se pareau atunci cand eram copil.

De aceea ador inca desenele cu Tom si Jerry si imi place sa joc jocuri online cu Tom si Jerry, pentru ca asta imi aduce aminte de copilaria mea care a fost una deosebit de frumoasa.

Un comentariu:

  1. Eu inca mai rad cand ma uit cu fiica mea la Tom si Jerry, mi se par unele dintre singurele desene frumoase.

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon