luni, 5 ianuarie 2015

Castiga un voucher Emag in valoare de minimum 50 de lei

Am pornit cu dreptul in noul an si multe pagini online pe care le urmaresc au proiecte marete in acest an. Interactiunea dintre un blog sau site si cititorii acestuia este necesara pentru a crea o legatura puternica intre cele doua. Si imi place ca sunt pagini online care respecta aceasta relatie si o fidelizeaza la un moment dat. DigiPedia.ro este unul dintre proiectele online care au crescut frumos in 2014 si si-a lansat intentia sa creasca si in 2015 prin intermediul informatiei de calitate si a relatiilor stranse pe care intentioneaza sa le poarte cu cititorii sai.

Concurs pe DigiPedia.ro cu premii in vouchere EMAG


Pentru a fideliza cititorii sai DigiPedia le-a pregatit acestora o surpriza. De fapt este continuarea obiceiului pe care il deprinsese in 2014, acela de a acorda cate un premiu pe saptamana unui cititor. Totul este transparent si simplu. Se da cate o sarcina pe saptamana in pagina de concurs de aici: digipedia.ro/concurs/. Cititorii nu sunt obligati sa faca ceva anume ci au sansa de a participa la concurs pur si simplu in urma activitatii normale pe site, gen comentarii, distribuiri de articole sau abonarea la newsletter. Premiile sunt interesante si constau in produse legate de tehnologie sau vouchere Emag de minimum 50 de lei. Un premiu pe fiecare saptamana isi asteapta castigatorul care va fi extras in urma tragerii la sorti sau a jurizarii, in functie de conditiile impuse concursului in saptamana respectiva.

Dar sa lasam concursul deoparte acum si sa  ne concentram putin atentia spre ceea ce ofera DigiPedia.ro. Pagina este dedicata tehnologiei si abordeaza subiecte din cele mai interesante. Imi place sa revin pentru informatii privind lansarile de noi programe, aparitia unor gadgeturi inedite sau reinventarea dispozitivelor de ultima ora. Informatiile sunt din cele mai interesante si prezinta noutatea.

Mi-a placut raportul de sfarsit de an, privind statisticile site-ului,  pe care DigiPedia.ro l-a facut public. Asta arata ca DigiPedia multumeste publicului sau si-l respecta prin prezentarea acestor informatii de culise.

Personal am descoperit acest site in 2014 in timp ce cautam informatii legate de jocul FIFA 2015. L-am descoperit prin intermediul google si apoi am rasfoit pagina cu pagina pana cand am ramas fidel acestui site. Revin periodic pentru a fi la curent cu noutatile din zona tehnologica, cea care ne acapareaza viata si de vrem si de nu vrem.

Eu revin la activitatea mea online, dar am sa particip la concursurile saptamanale dedicate cititorilor DigiPedia, mai ales ca nu e nevoie sa fac lucruri iesite din comun pentru a avea sansa de castig. Deocamdata e suficient sa scriu un comentariu la unul din articolele pe care oricum le citesc si sa ma abonez la newsletter (de fapt deja sunt abonat) si deja sunt participant in primele doua saptamani de concurs din 2015, Poate castig voucherul de 50 de lei la EMAG si imi cumpar un joystick pentru a juca FIFA.

27 de comentarii:

  1. Foarte interesant articolul. Mult succes la concurs!

    RăspundețiȘtergere
  2. este un articol bun, util si interesant

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant acest articol, l-am citit si eu si bineinteles fiind un "internaut" care isi face cumparaturile destul de des de la eMag, voi participa si eu, bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  4. e bine sa incepi anul primind bani, multumim de informatii

    RăspundețiȘtergere
  5. Un articol relevant. Succes participanților!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place! E ceva de invatat mereu! Sa tinem deci aproape!

    RăspundețiȘtergere
  7. ACEST BLOG ESTE INZESTRAT CU MULTE ARTICOLE INTERESANTE SI CONCURSURI

    RăspundețiȘtergere
  8. Marturisesc ca nu stiam nimic despre DigiPedia.Articolul tau m-a facut curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  9. O postare interesanta. Am avut ocazia sa aflu de un site nou despre care nu stiam informatii. Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Un blog care poate folosi multor persoane! Felicitari pentru acest blog reusit

    RăspundețiȘtergere
  11. promitator si interesant, totdeauna este loc de invatat ceva nou

    RăspundețiȘtergere
  12. Interesant articol......dupa ce l-am parcurs m-am inscris pe site-ul digipedia.ro pentru concurs.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna. Este pentru prima data cand intru pe acest site. Am aflat despre el ca urmare a executarii unui task. Am citit articolul si comentariile. Cred ca m-au convins sa devin o cititoare fidela a acestui site.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu stiu daca ma voi inscrie la concurs desi sunt clienta constanta EMAG, stiu insa ca voi accesa DigiPedia.ro pentru a ma informa despre noutatile tehnologice, Multumesc pentru sansa aceasta Hermina Petrea

    RăspundețiȘtergere
  15. O sa ma inscriu si eu la concurs si poate voi castiga inca un voucher de la emag :)

    RăspundețiȘtergere
  16. interesant si convingator imi place

    RăspundețiȘtergere
  17. Pe DigiPedia am gasit si eu niste informatii interesante despre un program care ma interesa dar uite ca nu stiam de premii. Nu mi-ar strica nici mie un voucher asa ca de azi nu ma voi mai rezuma la a citi articolele ci ma voi implica activ in discutii :D

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon