sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Multi dementi la Xfactor!

Nu am inteles niciodata cum poti merge in fata unor oameni necunoscuti si sa vrei sa te faci de ras. Inteleg ca te poti face ras in fata prietenilor ca sa-i distrezi pe acestia. Inteleg ca poti face asta pentru a castiga bani. Dar nu inteleg de ce ai face asta mergand la televizor si afisandu-te in fata  a sute de mii de oameni.

Pe bune nu ti-a zis nimeni cat de afon esti? Nu ti-a zis nimeni cat de prost canti? Nu ti-a zis nimeni ca ii vine sa-ti crape capul atunci cand ii canti? Daca nu ti-a zis asta inseamna ca iti este bun prieten si ca iti suporta toate prostiile... sau ... destul de multe. Ok. Pana aici este in regula. Dar cand afla ca vrei sa mergi la Xfactor, chiar nu zice nimic? Chiar nu te inchide intr-o camera pana cand trec auditiile din toata Romania?

Deja intram la sechestrare de persoane, dar pe bune ca unii chiar merita sa ne asumam noi riscul asta pentru a-i scapa pe ei de o rusine. Pe mine unul ma distreaza cand vad specimene de genul acela la tv. Dar in acelasi timp ma incearca asa o mare compasiune fata de acestia. Imi pare rau ca nu sunt atat de destepti incat sa-si dea seama ca nu au deloc sanse sa obtina macar trei de DA, nici vorba sa aiba sanse la premiul cel mare.

Pana cand se mai desteapta romanasii astia, noua celor care ne credem cu capul pe umeri, nu ne ramane altceva decat sa radem incontinuu.

Adrian Rotaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon