vineri, 31 octombrie 2014

Cine scrie cele mai bune stiri din Alba?

M-am saturat de stiri tip can-can si click. Urasc tabloidele la fel cum urasc sa folosesc un pieptene folosit care nu este al meu. M-am dezabonat de la multe publicatii online care practica tot felul de stiri care nu au ca protagonista informatia de calitate. Si totusi mai dau din cand in cand de pagini pline cu informatii de calitate. Una dintre ele este cea a ziarului Apulum. Este una dintre putinele pagini dedicate informatiilor de calitate si de aceea tin mortis sa o distribui pe peretele meu virtual.

In Alba gasesti stiri de calitate!


Imi place ca stirile prezentate in categoria actualitate - http://www.ziarulapulum.ro/categorie/actualitate - sunt la zi si sunt bine puse la punct. Adica este ok ca ajungi pe un site de stiri unde te informezi si citesti informatie de actualitate si de calitate.

Stiri Alba - Ziarul Apulum
Alta categorie care imi face cu ochiul si pe care as vrea ceva mai multa informatie o reprezinta cea a evenimentelor. Cred ca in judetul Alba sunt mult mai multe evenimente despre care se poate scrie. Oricum ideea este ca oamenii din spatele acestui ziar online si-au dedicat timp pentru fiecare arie de interes pentru care un cititor ar reveni. E drept ca daca cineva cauta stiri gen „Soc si groaza, Marilena a mers dezbracata la magazin”, s-ar putea sa nu fi ajuns pe pagina potrivita. Poate la categoria pamflet sa gaseasca ceva mai iesit din comun, dar altfel a pierdut timpul degeaba.

Ziarul care spune ca este „Numarul 1 al judetului Alba” se lauda ca este si „100% independent.” Nu-l mai laud eu, ca mai bine intrati si voi pe pagina lor ca sa-l rasfoiti si sa va convingeti singuri.
Dar vreau sa fac un anunt pentru ei: fratilor vedeti-va de treaba, faceti treaba buna in continuare, bazati-va pe informatie de calitate si veti avea de castigat pe termen lung. Daca vreti sa atrageti public numeros cu stiri de cacao, o sa patiti la fel cum au patit si celelalte ziare online. O sa primiti dezabonare din partea mea si nic ca am sa mai dau pe acolo vreo data. Cititorul cizelat cauta calitate, iar atunci cand ajunge pe o pagina plina cu pseudovedete este ca si cum ar fi ajuns sa manance mititei cand el este vegetarian. Destul de neplacut si de ....nerepetat.

Pentru o presa de calitate avem nevoie de cititori de calitate. Eu stiu ca este greu sa ai si o categorie dar si pe cealalta, asa ca respect orice ziar care se respecta pe el si respecta cititorii lui prin informarea calitativa a acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon