marți, 22 iulie 2014

Cine inseala mai mult, femeia sau barbatul?


Dupa parerea mea, barbatul inseala mai mult, mai repede si fara sa stea pe ganduri. Femeia se gandeste la familie, la copil, la ea. Chiar daca nu e fericita, nu vrea sa isi dezamageasca familia, copiii. Prefera sa sufere in tacere dar sa fie linistita sufleteste, decat sa stea tot timpul cu grija.
In schimb barbatul nu se gandeste la nimic, nu pierde nicio ocazie, nu rateaza nimic. Barbatul nu se gandeste daca sufera cineva, daca e bine sau nu, daca implica consecinte grave, pentru barbat conteaza sa creasca lista, sa creasca numarul de femei.

Este adevarat ca mai sunt si exceptii, de ambele parti, dar eu tot cred ca barbatul are procentajul mai mare la inselat decat femeia.
E posibil sa ma insel, dar asta e parerea mea, bazata pe experiente proprii si pe alte intamplari auzite si relatate de prieteni.
Ca sa o citez pe bunica mea “barbatul isi ridica palaria de jos, o scutura si o pune la loc pe cap”, femeia este etichetata intru-un mod nu prea placut…deci poate ea, saraca, nu inseala ca nu are ce face, poate nu e fericita, poate are probleme, dar astia sunt oamenii. Cum ai gresit cu ceva, te-au si etichetat.

In lumea in care traim, barbatul are voie orice, ii este iertat orice, iar femeia nu, nu are voie nimic iar daca a facut ceva, adio si alta.
In fond si la urma urmei, nimeni nu este de neinlocuit, iar daca nu exista fericire si iubire mai bine singur, decat… singur in doi.

Mirela A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon