joi, 8 mai 2014

Ce putem paria pe Eurovision?

Astazi avem a doua semifinala de la Eurovision. Motiv numnai bun pentru a paria. Putem paria la bet365.com pe tarile care se califica, sau pe cele care nu se califica. Mai exista posibilitatea de a paria pe cine va castiga semifinala, desi aici nu stiu exact metoda de verificare a pariului. Nu se dau note, ci se anunta direct trile castigatoare, in mod aleator. Din acest motiv nu inteleg cum se poate determina castigatoarea semifinalei.

Surprizele semifinalei 2

In prima semifinala au fost cel putin doua mari surprize la Eurovision. S-au calificat San Marino si Islanda, doua tari care aveau cele mai mari cote pentru a se califica. Si desigur alte doua surprize au fost ca nu s-a calificat doua tari care erau favorite sa se califice. 
Asadar si astazi mizez pe surprize. Personal am pariat pe Israel ca va rata calificarea, pentru o cota de 4,33. Pentru cei neobisnuiti cu pariurile, cota de 4,33 este sansa pe care o acorda casa de pariuri, unui pariu care are sanse mai mici sa se indeplineasca. Cu cat cota tinde mai mult catre valoarea 1, cu atat pariul este mai sigur si are sanse mai mari de a se realiza. ex: am pariat 10 lei pe cota 4,33, asta inseamna ca daca Israel nu se va califica in aceasta seara, eu voi castiga 43,3 lei, cu un profit de 33,3 lei.

Pentru finala va invit sa pariati pe sectiunea primelor zece clasate. Romania are cota 2,75 in momentul in care scriu acest articol. Adica inaintea semifinalei. Cota va mai scadea usor (foarte posibil sa scada
) in conditiile in care Romania se califica. Dar se va califica sigur, pentru ca are o piesa extrem de buna. Romania era favorita sa castige a doua semfinala acum doua zile. Acum are a treia sansa si o cota de 5 ca sa castige semifinala. V-am spus insa ca nu stiu cum se stabileste echipa castigatoare a smifinalei. Dar este un indice de luat in seama la plasarea pariurilor. De asemenea favorita la casele de pariuri pentru castigarea trofeului, s-a schimbat. Daca inainte de prima semifinala favorita era Armenia, acum inainte de semifinala a doua favorita este Suedia cu o cota de 2,87.
Pariuri de luat in seama pentru finala: pentru clasarea in primele 10, cotele pe care eu le joc de astazi sunt: Armenia cota 1.16, Ungaria cota 1.25. Si mai joc din sectiunea Originea castigatorului -> pariu "din prima semifinala" cota 1,22
 Nu sunt cote mari, dar sunt cotele care vor iesi in proportie de 90%. Unde am avut dubii v-am spus. Dar la aceste cote mici voi juca sume cu doua zerouri, nu cu unul singur ca in cazul "surprizelor"!

Mult Noroc!
Hai Romania!

Adrian Rotaru

Un comentariu:

  1. Israel nu s-a calificat! Cota mea de 4,33 a fost castigatoare! Nu v-am recomandat-o ca era prea mare, dar v-am spus ca am pariat pe ea. Va urez succes daca v-am inspirat!

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon