joi, 3 februarie 2011

Hai să ieftinim benzina!

Salutare doamnelor, salutare domnilor.
Revin, după o perioadă de absenţă, pe blog şi nu oricum. Revin cu un articol în care susţin un protest al unui om de valoare în România, pe numele său Mirceaaaaaa Baaadeaaaa.
Acesta a spus într-una din emisiunile lui în felul următor:
Din 17 ianuarie 2011, NU MAI ALIMENTAŢI DE LA PETROM! Este singura soluţie de spargere a monopolului carburanţilor. Lovind într-unul singur, acesta  va avea două soluţii: să intre în faliment sau să scadă preţul, declanşând în acest fel concurenţa pe piaţă. Mai mult, este singura şansă prin care putem cere şi obliga Guvernul României şi Petromul să desecretizeze Contractul de Privatizare şi să aflăm care sunt trădătorii acestei ţări. În felul acesta se vor dezvălui şi comisioanele date (preţul trădării) şi nemernicii care le-au primit (hoţii naţiunii)”.
După părerea mea este o strategie foarte bună cea propusă de Mircea Badea. În acest fel, după ce PETROM va fi forţat să scadă preţul, vom alimenta numai de la ei. Iar ceilalţi vor fi şi ei nevoiţi să intre în competiţie şi astfel vom avea cu adevărat o economie de piaţă, FORŢATĂ DE NOI!

Aşadar, atât eu (un posibil viitor şofer) cât şi toate persoanele care şofează din România, vă rugăm din toată inima să fiţi solidari şi să continuăm cu toţi protestul şi în perioada 01.02.2011 - 15.02.2011. Nu este greu să nu intraţi în OMV/PETROMV în această perioadă şi să alimentaţi de la orice altă benzinărie! Veţi vedea că preţurile vor scădea mai mult ca sigur. OMV şi PETROMV nu îşi pot permite 2 săptămâni fără nici un client, deoarece asta înseamnă pierderi de milioane de euro. Cu ceva timp în urmă, în 1998, în Franţa s-a aplicat exact acelaşi gen de protest şi Shell (benzinăria boicotată) a rezistat doar 5 zile.

Avem chiar şi imagine de făcut sticker ce poate fi lipit pe maşini, de pus la avatar ş.a.m.d.:



Post Scriptum... sau mai bine zis PRECIZARE CARE N-ARE LEGĂTURĂ CU SUBIECTUL ARTICOLULUI ACESTA:

Am observat că sunteţi din ce în ce mai mulţi interesaţi de acest blog. Din toată ţara, dar şi din străinătate, sunteţi mulţi cei care căutaţi zilnic pe Google "cuvintele magice" şi anume Blogu` lu` Cipy. Asta mă face să cred următoarele:
  •  Apreciaţi blogul şi îl vizitaţi regulat pentru a vedea dacă am mai postat ceva.
  •  Adresa blogului este greu de reţinut!?! Asta se poate rezolva prin cumpărarea unui domeniu, fapt ce se va întâmpla în viitorul apropiat.
  •  Sunt persoane noi care aud de la prieteni de acest blog şi intră să vadă şi ei ce se petrece pe aici.
În toate cele 3 situaţii vă mulţumesc pentru apreciere, şi sper să nu dezamăgesc dacă voi spune că de acum înainte voi posta ceva mai rar articole pe blog. Ceva mai rar, asta însemnând o dată pe săptămână.

Acestea fiind spuse, vă  salută cu drag şi maxim respect,
Cipy

surse documentaţie: mesajele offline primite pe Y! Mess şi conturi ale persoanelor fizice de pe Facebook
sursă foto: http://vreausareclam.files.wordpress.com/2011/01/boicot.png
_______________________________________________________________

3 comentarii:

  1. sincer, nu stiu si nu cred ca un astfel de boicot ar putea avea rezultate. singura varianta eficienta ar fi sa nu mai alimentam deloc, iar atunci ar scadea cererea de peste tot, nu doar de la petrom, dar asta cred ca este imposibil.
    in plus, concurenta petrom nu face decat sa profite de pe urma naivitatii noastre de a face acest protest si isi creste business-ul in continuare, fara sa le pese de protestul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  2. din ce am vazut pe net, tot ce ne-a adus boicotul asta a fost mult misto facut pe net pentru ca la boicot au participat fel de fel de baietzashi care s-au dus in benzinarii sa dea spectacole de 2 bani. nu avem niciun pic de credibilitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Protestul asta era inutil de la inceput, abia acum v-ati dat seama. Voi v-ati pierdut vremea degeaba.

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon