vineri, 13 noiembrie 2009

Mea Culpa

N-am mai postat nimic pe blog de exact 2 săptămâni. Vă vine să credeţi? Cu siguranţă nu vă vine să credeţi. Nici mie nu îmi vine să cred, dar na, acum am văzut şi eu cum e să te trezeşti dimineaţă la 6:30, să te duci să munceşti toată ziua şi să ajungi seara acasă rupt de somn. Vă daţi seama că obosit cum vin, mănânc ceva şi... direcţia pat. Cam aşa au fost aceste 2 săptămâni. La calculator dacă apucam să stau 15 minute cât să îmi verific mail-ul, deja era prea mult. Ei bine, de aia nu am mai postat absolut nimic. Şi prin urmare am şi scăzut urât de tot în topuri. Dar nu mă plâng. Deoarece, dacă nu am timp, nu am timp şi gata. Dar, de acum am cam început să mă cam învăţ cu programul, aşa că de azi îmi reiau activitatea de blogger. Vă rog să mă scuzaţi dacă nu v-am răspuns la comentarii. Promit că de azi răspund.
Aldescu Ioni, să ştii că am pregătit deja şi mâine voi posta un nou spectacol al celor de la Vacanţa Mare. Aşa că fi pe fază.
Ah şi tot începând de mâine voi posta o serie de articole cu poze făcute de pe diferite clădiri de prin oraş, ştiri oneştene, şi multe altele. Am o groază de idei în cap. Trebuiesc doar valorificate.
Acum gata. E deja ora 22:00 aşa că mă duc la somn, pentru că mâine trebuie să fiu odihnit deoarece începe o nouă zi de muncă. Noapte bună şi le mulţumesc acelor vizitatori care încă nu m-au părăsit.

6 comentarii:

  1. e greu la inceput, dar o sa te inveti..bafta

    RăspundețiȘtergere
  2. Greu? Foarte greu! Pai deja am cam inceput sa ma obisnuiesc cu programul. :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Chiar ti-am simtit lipsa si chiar nu imi venea sa cred ca nu gasesc postare noua pe blogul tau, dar mi-am inchipuit ca trebuie sa fii ocupat. Nici eu nu am postat prea des pt ca am fost foarte aglomerata cu treburile de serviciu. Lucrez la realizarea unei lucrari pt gradul I si urmez un curs de specializare care imi ocupa foarte mult timp. Oricum, bun venit!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ioana
    Buna. Chiar mi-ai simtit lipsa? Promit ca de acuma postez zilnic, chiar daca o sa fiu toata ziua la munca si voi veni seara tarziu acasa. Iti multumesc ca inca ma mai vizitezi si inca nu m-ai parasit. Mult succes la realizarea lucrarii, la cursul de specializare si multa rabdare cu ai tai elevi. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai chiar ma gandeam cand o sa-ti "revii"

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon