sâmbătă, 31 octombrie 2009

Mai există şi oameni cumsecade

Luni, având de mers prin mai multe locuri prin oraş, am luat bicla şi am început să pedalez. Aveam nevoie şi de buletin, aşa că l-am pus în unul din buzunarele de la hanorac. Şi pedalând de nebun la bicla, ce sa vezi? Eu am ajuns acasă, cu bicla dar fără buletin. Aşa că m-am urcat din nou pe biclă şi am mers iar prin locurile prin care fusesem mai devreme, însă în zadar. Buletinul ioc. Deja mă gândeam să mă duc să îl anunţ pierdut, să fac alt buletin, dar am zis să mai aştept o zi... două. Şi bine am făcut. Căci marţi am primit în cutia poştală hârtie de la poştă în care am fost anunţat că buletinul meu este acolo. Cică "UITAT BULETIN LA POŞTĂ". OK mă bucur. Doar că nu am mai fost la poştă de câteva luni bune. Deci, exista un om cumsecade care l-a găsit şi s-a dus să îl lase la poştă pe o masuţă pentru a părea uitat. Sincer aş vrea să cunosc acel om pentru a-i mulţumi, deoarece chiar aveam şi am mare nevoie de buletin în această perioadă.
Şi uite aşa, m-am dus miercuri la poştă, din nou cu bicla, pentru a-mi recupera buletinul. Dar se pare că nu mai era acolo. Unde să fie? Gata... şi-a adus aminte o tanti de acolo că l-a dat factorului poştal. Bun acuma unde găsesc poştăriţa (factorul poştal)? Am căutat-o şi-am căutat-o însă degeaba. Aşa că m-am dus acasă în speranţa că îmi va apărea în poştală cât mai repede. Şi uite că joi am avut bucuria să îl găsesc în cutia poştală

Cum ziceam... mai există şi oameni cumsecade în acest orăşel. Îmbucurător.Multumesc mult celui care l-a găsit. Poate, cine ştie, o să citească acest articol.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon