sâmbătă, 11 iulie 2009

E de râs sau de plâns?

Mai întâi de toate, uitaţi-vă la filmuleţ:



Nu ştiu dacă e de râs sau de plâns (de râs sigur nu), dar cert e că lumea din ziua de azi e mult, mult prea indiferentă. Aţi observat câţi au trecut pe lângă el pe stradă şi nu l-a ajutat nimeni? Credeţi că e bine aşa? Aştept câteva păreri din partea voastră.

4 comentarii:

  1. dar oare e bine ca el s-a imbatat in halul asta? am ajutat odata asa un om si dupa ce m-am chinuit sa il ridic cat de cat sa il trag langa o banca m-a injurat de mama si de tot...frumos nu? eu nu voi mai ajuta oameni beti, daca e blonav ok, dar daca duhneste a alcool acolo sa stea ca nu e de vina nimeni..ce sa il ajut sa ma injure sau sa meraga acasa sa isi bata familia ca e beat si nu gandeste?! si da nu e de ras...cand vezi cat de civilizati sunt uni de se imbata in halul asta!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti am adaugat link ul ,astept sal pui si u , trece la nume Bancuri ok si adresa http://bancuriok.com,lasa mi un comm cu codul de la banner :) bafta

    RăspundețiȘtergere
  3. OK bun. Dar sa ne gandim bine. Poate omul a avut cine stie ce necazuri si a baut ca sa uite de ele. Parerea mea este ca, nu numai ca ar fi trebuit sa il ajute cineva sa se ridice de jos, ci sa il duca si acasa. ca masini treceau destule Slava Domnului. Cat de batut familia... ce sa mai bata ca nici nu se putea tine pe picioare. Injura ii da cateva palme si nu o sa mai injure (poate). Asa ce rezolvare e sa il lasam in strada unde poate Doamne Fereste sa il loveasca vreo masina. Asta e o varianta. Mai aveti variante?

    RăspundețiȘtergere
  4. nu mi a aparut banner ul tau,foloseste formulat de trimis bancuri si trimitemi l pe mail :P

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon