joi, 1 octombrie 2009

Messu meu e şi al tău... vai de capul tău!

Am vrut de mult să scriu articolul acesta dar, lenea-i mare. Aşa că azi m-am învrendicit şi am început să îl scriu la tastatură.
Poate am mai spus pe blog că urăsc persoanele care dau parola de la messenger altor persoane. Mi se pare o tâmpenie chiar şi în relaţiile de iubire. Adică, să zicem că am o iubită. De ce să îi dau parola de la mess? N-are încredere în mine? Păi şi dacă nu are încredere, de ce mai stă cu mine? În fine. Să zicem că îi dau parola. Nu înţeleg cu ce o încălzeşte că se bagă în seamă cu cunoştinţele mele. Ba mai mult, o să pară foarte foooarte penibilă. Şi pe lângă ea, o să par şi eu penibil, fiindcă i-am dat parola. Şi mai trist, este că mai nou, şi băieţii cer parolele iubitelor lor. Ferească Dumnezeu. Unii ar fi în stare să le dezasambleze organul genital, ca să fie siguri că nu întreţin relaţii sexuale cu alţi băieţi. Pfff. Grav!
Am avut un incident cu un astfel de băiat pe messenger. Eu normal că am crezut că pe mess era Alexandra (o fată de treabă pe care am cunoscut-o în perioada bac-ului), ca pe parcurs, să îmi dau seama că era prietenu ei, Alexandru. Iniţial, am început conversaţia datorită statusului care îl avea. Ceva de genul "de azi sunt studentă". Şi am aruncat şi eu o replică la acest status (aşa cum fac de obicei când "mi se pune pata" pe un anumit status). Ia priviţi la conversaţie:

Cipy: buna
Cipy: si eu sunt student .. sac sac ;))
Alexandra: salut
Alexandra: unde ?
Cipy: eh
Cipy: ti-am zis
Cipy: la fara frecventa
Cipy: la Stefan Lupascu
Cipy: din Iasi
Alexandra: ce profil
Cipy: administratie publica :D
Cipy: tu?
Alexandra: unde mi-am dorit ...
Cipy: hmm
Cipy: fain
Cipy: e bine ca ai reusit
Alexandra: da
Cipy: :)
Alexandra: am o intrbare !
Alexandra: tie iti place de mine ?
Cipy: si ce mai faci?
Alexandra: imi raspunzi la intrebare ?
Cipy: chiar trebuie
Cipy: ?
Alexandra: da
Alexandra: daca am intrebat....
Cipy: dar ce-ti veni deodata?
Cipy: da.. esti o fata draguta
Cipy: dar ce-ti venii asa deodata?
Alexandra: pai cineva m-a sunat si incerca sa imi faca o combinatie cu tine
Cipy: /:)
Alexandra: ??
Cipy: ??
Alexandra: si m-am simtit deranjata !
Cipy: aha :|
Cipy: si cine era?
Alexandra: nu conteaza
Alexandra: insa era insistent ....
Alexandra: si din nefericire era si prietenul meu cu mine
Alexandra: si a cam auzit
Cipy: pai de ce sa nu conteze... zi si mie ca sa stiu
Cipy: daca tot ai zis
Alexandra: probabil stii si tu mai bine ...cine e
Alexandra: si prefer sa nu fiu deranjata .... din acest punct de vedere
Alexandra: am prieten ma simt extraordinar cu el si chiar nu vreau sa se bage nimeni peste mine
Cipy: ce-am facut eu de te iei de mine? :|
Alexandra: peste relatia mea cu el
Alexandra: nu ma iau de tine
Alexandra: ci de ceea ce vb cu alte persoane ...
Cipy: n-am inteles ultimu rand
Alexandra: incearca sa il intyelegi
Alexandra: ori il prea intelegi si vrei sa nu il intelegi
Cipy: "ci de ceea ce vb cu alte persoane ..."
Alexandra: ceea ce vb tu cu alte persoane
Cipy: "vb" ala .. nu i-am inteles sensu :|
Cipy: aha
Cipy: ce vorbesc? sau ce am vorbit?
Alexandra: nu vreau sa dezvolt mai mult de atat
Cipy: e bun
Cipy: ok
Cipy: scuze de deranj
Alexandra: imi parer rau ...
Cipy: nu trebuia sa ma bag in seama azi
Alexandra: dar mi-e bine cu prietenul meu si ma vad in viitor alaturi de el ...
Alexandra: trebuia nu trebuia
Alexandra: tot trebuia sa te confrunti cu asta odata ....
Cipy: si tot nu inteleg ce am facut?
Cipy: ce am vorbit?
Alexandra: nu stiu ce ai vb ... insa cineva m-a sunat din partea ta si m-a deranjat !
Cipy: din partea mea?
Cipy: mda
Cipy: l-oi fi platit pe mircea radu
Cipy: in fine
Cipy: scuze de deranj
Alexandra: e ok ....
Cipy: a... nu e neaparat sa ma stergi din lista... cred

Şi de aici... IGNORE! Care bineînţeles că următoarea zi a fost scos.

Ce părere aveţi? E sănătos la cap băiatul ăsta? Eu unul cred că nu.
P.S.: Cred că sunt printre singurele persoane care nu vor da niciodată nimănui parola de mess. Şi sunt foooarte mândru de asta.

Aştept păreri din partea voastră în legătură cu ce aţi citit în acest articol. Dacă aveţi întrebări, adresaţi-mi-le şi eu promit că o să răspund la ele.

18 comentarii:

  1. cam naspa...nu sunt de acord sa dai parola de mess..nu conteaza in ce relatie e acea persoana cu tine..poate fi mama, tata, frati, prieteni sau alte persoane apropiate..
    cat despre discutia ta cu tip..no comment.. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. c tare si eu azi in ora de romana kiar la chestia asta ma gandeam kt d prostutze sunt unele prietene d ale mele kre isi dau parolele iubitilor sau si mai rau at knd un baiat ii spune parola sa iubitei,fiecare are nevoie de momentele sale de intimitate.Iar atunci knd nu ai incredere in persoana "iubita" atunci eu cred ca nu putem vorbi despre iubire ci despre obsesie.
    Iar despre baiatul de mai sus cred k trebuie sa fii foarte complexat si sa ai cateva probleme la mansarda k sa faci asa cv.

    RăspundețiȘtergere
  3. Te cred rox. Mai bine asa si totusi, ai dreptate sabinella. Foarte foarte complexat si cu foarte mari probleme la mansarda. ;)) Sssst... liniste ca luam cu totii bataie :(( Glumeam :))

    RăspundețiȘtergere
  4. ala e prost rau .. n`am ce zice...plm ...
    ii distruge relatiile de prietenie...

    demonstreaza doar ca nu are capacitatile necesare pt a avea o relatie cumsecade...
    si eu iam spus parola iubitei...dar ea are creier si nu face lucruri de astea...nu vad nimic rau in a da parola....dak pers resp are creier...

    ala e penibil ..plm...

    RăspundețiȘtergere
  5. Lipicoasa^-^

    mi sa parut ff amuzant:)).. este penibila faza rau de tot=))


    Intr-adevar oamenii au nevoie de intimitate, dar daca iubitul/iubita iti zice parola nu inseamna ca trebuie sa intrii pe id respectiv.O relatie se bazeasa pe incredere...:))

    RăspundețiȘtergere
  6. lipicIoasa!**
    greseala de tiparire;))

    8-}
    ce inseamna sa fii indragostit:))

    RăspundețiȘtergere
  7. nici eu nu sunt d acord cu parola d mess...oricum interesanta convorbirea...;))

    RăspundețiȘtergere
  8. ete boul care e bou o face pe detectivul...tocmai acum cateva minute am avut o altercatie cu un bou de asta (zmeu din spatele monitorluli italian si macaroanele pe tastatura,adica e italiano vero)

    RăspundețiȘtergere
  9. nu as da parola de mess la nimeni....daca te certi cu persoana respectiva trebuie neaparat sa schimbi parola daca i-ai dato.interesant articolul.
    Tine-o tot asa frate!

    RăspundețiȘtergere
  10. WOW. Ce de-a comentarii. Hmmm. E imbucurator. Hai sa si raspund la ele.

    unu-altu ai maaare dreptate. Dar na... mai poti spune ceva dupa ce vezi conversatia? Nu mai poti spune nimic. D-aia si rox a ales "no comment". Nu de alta dar cica sunt scumpe tastaturile si nu trebuiesc tocite pe oricine :)) Si totusi, nu toata lumea are creier. Lipicioasa ta, chiar daca iti stie parola, nu cred ca ar face asa ceva. Parerea mea "proprie si personala". :P

    Opaa uite-o si pe Lipicioasa :D ;;) sau Lipicoasa? :)) Aaa greseala de tipar. Se mai intampla si la case mai mari :P Sunt in totalitate de acord cu tine. Numai ca in multe cazuri relatia nu se bazeaza pe incredere ci pe obsesie (vorba lui sabinella ;) )

    Stefan, a naibii coincidenta... nici eu. Cat despre convorbire... e foooarte interesanta. Pacat ca nu am stiut de la inceput cu cine vorbesc ca aveam grija sa fie mai luuunga conversatia. :D :))

    Anonim 1 sa stii ca James Bond e mic copil pe langa el :)) Eh... boi se gasesc peste tot. Dar sunt curios in ce a constat la tine altercatia? ;;) Detalii? :D

    Anonim 2 (asta e "fratimiu"... il simt dupa felul cum scrie ;))) Mersi "fratimiu" pentru apreciere, dar, asteptam mai mult o parere despre... ghici. Despre el, falnicul detectiv :)) Sau "boul detectiv" cum imi spunea Vali pe mess sa modific numele la articol :)) Nu! Nu il modific pentru ca nu vreau deloc sa fiu rautacios.

    Si prin acest articol nu am vrut decat sa prezint mentalitatea unui baiat care in acest moment are o super fata langa el, iar daca Doamne Fereste o pierde, stie foarte bine ca alta nu se va mai uita oricum la el. Normal ca nu vrea sa o piarda si, uite asa, se face de RAHAT stricandu-i toate relatiile de amicitie. Hmmm... un sfat pentru tine! Vezi ca in momentul cand se duce la WC, s-ar putea sa ti-o fure cineva. Asa ca nu o lasa singura ;).

    Iar titlul articolului cred e bun asa cum e. Adica "Messu meu e si al tau... vai de capul tau" =))

    Va multumesc la toti pentru pareri si va astept in continuare sa comentati. O sa raspund la toate comentariile. :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Auch. Abia acum am vazut cat m-am intins la vorba in comentariul anterior. Mai ceva ca un articol. ;)) Eh... asa-i cand ai ceva de spus. Am fugit la somn ca deja s-a facut tarziu. Noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
  12. Noi ne-am si casatorit si tot nu am parola lui, si nici el pe-a mea. Si nici nu s-a pus problema vreodata. E nevoie de o doza de intimitate, si de incredere

    RăspundețiȘtergere
  13. @Alexandra
    E de admirat. Dar sa zicem ca intr-o casnicie se mai accepta sa va stiti parolele. Chiar cunosc cupluri casatorite care au un singur id de mess. In fine. Daca tu ca esti si casatorita si nu ii/iti stii/stie parola, ce sa zicem de tipii astia 2 de care ziceam in articol? Si care pe deasupra mai face si criza de gelozie fara nici un motiv. Complet aiurea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu cunosc cupluri care impart un singur ID. E ok cat timp acest lucru nu este efectul geloziei si al neincrederii. Cat despre personajul cu care ai stat de vorba pe mess, nu pot spune decat ca este ridicol, pueril si chiar patetic. Are impresia ca asa isi protejeaza relatia, dar in realitate doar se face de ras si ii alunga prietenii

    RăspundețiȘtergere
  15. Pai da. Dar na. N-ai ce-i face. Si daca Doamne Fereste se cearta si relatia dintre ei se termina, ea s-ar putea sa ramana absolut singura. Fara nici un AMIC. Nu mai zic nimic ca dupaia zice lumea ca tot eu sunt ala rau si ca nu ma intereseaza pe mine asta. Asa ca, din partea mea, poate sa faca bors.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce proooost e tipul..zau asa! Nici eu nu o sa dau vreodata cuiva parola mea de mess sa intre sa intre o oarecare persoana sa-mi strice mie socotelile :)) Am patit si eu faze asa de cele mai multe ori cu fete cam tolo ele asa ca nu intelegeau ca nu am absolut nici o treaba cu baiatul respectiv , ci suntem doar prieteni apropiati =))

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon