vineri, 16 octombrie 2009

Mai există şi oameni cumsecade

Luni, având de mers prin mai multe locuri prin oraş, am luat bicla şi am început să pedalez. Aveam nevoie şi de buletin, aşa că l-am pus în unul din buzunarele de la hanorac. Şi pedalând de nebun la bicla, ce sa vezi? Eu am ajuns acasă, cu bicla dar fără buletin. Aşa că m-am urcat din nou pe biclă şi am mers iar prin locurile prin care fusesem mai devreme, însă în zadar. Buletinul ioc. Deja mă gândeam să mă duc să îl anunţ pierdut, să fac alt buletin, dar am zis să mai aştept o zi... două. Şi bine am făcut. Căci marţi am primit în cutia poştală hârtie de la poştă în care am fost anunţat că buletinul meu este acolo. Cică "UITAT BULETIN LA POŞTĂ". OK mă bucur. Doar că nu am mai fost la poştă de câteva luni bune. Deci, exista un om cumsecade care l-a găsit şi s-a dus să îl lase la poştă pe o masuţă pentru a părea uitat. Sincer aş vrea să cunosc acel om pentru a-i mulţumi, deoarece chiar aveam şi am mare nevoie de buletin în această perioadă.
Şi uite aşa, m-am dus miercuri la poştă, din nou cu bicla, pentru a-mi recupera buletinul. Dar se pare că nu mai era acolo. Unde să fie? Gata... şi-a adus aminte o tanti de acolo că l-a dat factorului poştal. Bun acuma unde găsesc poştăriţa (factorul poştal)? Am căutat-o şi-am căutat-o însă degeaba. Aşa că m-am dus acasă în speranţa că îmi va apărea în poştală cât mai repede. Şi uite că joi am avut bucuria să îl găsesc în cutia poştală.
Cum ziceam... mai există şi oameni cumsecade în acest orăşel. Îmbucurător.

Multumesc mult celui care l-a găsit. Poate, cine ştie, o să citească acest articol.

8 comentarii:

  1. Mai rar asa ceva...ai avut noroc:)...o zi buna Cipy:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Apoi la urma urmei si eu de gaseam un buletin pe strada il inapoiam persoanei al cui era - poate ca mergeam personal si il inmanam - la urma urmei ce sa fi facut cu acel buletin - bine ce-i drept acea persoana putea sa fie indiferenta...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Rappa ru'
    Salut. Sa stii ca am avut foarte foarte mare noroc.

    @Tivadar Emanuel
    Da dar nu toti sunt ca tine. Si eu as fi mers sa il inmanez personal respectivului. Dar uite ca aici in oras lumea e altfel. Eu unul ma mir ca s-a intamplat asa ceva. Si totusi... mai exista si oameni cumsecade. Curios si in acelasi timp imbucurator.

    RăspundețiȘtergere
  4. ai avut noroc. eu in 4 ani am pierdut buletinul de 3 ori si l-am gasit doar odata si atunci pentru ca mi l-a gasit un prieten

    RăspundețiȘtergere
  5. @sabinella
    Sincer. Nici acum nu imi vine sa cred. Pana acum vroiam sa il pierd ca nu imi placea poza si vroiam sa il schimb. Acum imi place mai mult ca niciodata poza :))
    Ai platit cumva ceva cand te-ai dus sa faci altul?

    RăspundețiȘtergere
  6. da am platit o taxa de 6 sau 7 lei si timbrul fiscal care si ala ii vreo 4 lei .Bine ca eu ma astept sa il mai pierd .Am o manie in a pierde tot felul de acte importante.

    RăspundețiȘtergere
  7. @sabinella
    Doar atat? Eu auzisem ceva si de o amenda de vreo 2 milioane. Aaa e buuun. Deci trebuie sa il pierd iar ca nu imi place poza :)) Inca o intrebare. Seria si numarul ti le-a schimbat sau le-a lasat aceleasi?

    RăspundețiȘtergere
  8. Seria si numarul ti le schimba pentru ca ti le anuleaza pe cele pierdute.

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon