duminică, 14 iunie 2009

10 reguli ca să cucereşti un băiat

Am citit, pe blogul unui prieten, un articol şi am vrut tare mult să îl postez şi la mine pe blog pentru a-l citi şi voi. Aşa că i-am cerut voie, a acceptat şi l-am postat. Uite cum sună.

Părinţii îţi spun întruna să fii cu ochii-n patru atunci când un băiat îţi propune o ieşire în oraş şi să nu îi cedezi sub nici o formă din prima, pentru că va crede că eşti o aventurieră. Însă prietena ta cea mai bună te îndeamnă să îţi asumi inţiativa dacă un coleg ţi-a picat cu tronc. Ce este de făcut şi pe cine să asculţi? Se pare că specialiştii “Bravo Girl” au dezlegat misterul. Ei au trasat 10 reguli după care fetele ar trebui să se ghideze la începutul unei relaţii. Atenţie, fiecare implică anumite riscuri!

1. Să nu faci niciodată primul pas
Unele fete încă se mai ghidează după această regulă, în speranţa că tipul va fi cel care va face primul pas. Exact ca pe vremea bunicii… Riscul? Aşa se proceda pe vremuri, însă acum, în secolul XXI, poţi să-l pierzi, dacă nu reuşeşti să te faci remarcată la timp.

2. Nu-l suna în primele zile
Conform mentalităţii unora dintre voi, pe băiat nu trebuie să-l suni cel puţin trei zile după ce v-aţi cunoscut. Nu vrei să creadă că eşti disperată, aşa-i? Doamne fereşte! Mai bine să fiarbă, gândindu-se la ce e mai rău. Riscul? S-ar putea ca tipul să considere că nu a fost pe măsura aşteptărilor tale ori să se enerveze că nu ai bunul-simţ să suni ca să-l întrebi ce mai face, aşa că va trece la o altă cucerire.

3. Fii indiferentă
Chiar dacă ai început o relaţie cu un tip mişto, nu trebuie să-i arăţi din prima cât de înnebunită eşti după el. Fă pe indiferenta! Riscul? Cu cât te laşi mai greu, cu atât mai plictisit s-ar putea să fie şi partenerul tău. E ok să nu oferi totul pe tavă încă de la prima întâlnire, dar nici nu trebuie să exagerezi cu indiferenţa.

4. Arată-i că eşti ocupată
Se spune că e ok să îl faci pe tip să creadă că eşti o persoană foarte ocupată. O întâlnire cu tine va deveni pentru el o provocare. Riscul? Ar putea să te creadă neserioasă sau să considere că nu eşti dispusă să-ţi faci timp şi pentru el. Va renunţa să te mai sune…

5. Prefă-te curtată şi de alţii
La începutul relaţiei, ai putea să-i testezi dragostea întinzându-i diferite capcane. De exemplu, spunându-i că ai un coleg care se poartă extrem de drăguţ cu tine la şcoală. Riscul? Te-ar putea considera uşuratică. La urma urmei, flirtezi cu alţii şi îi spui şi lui asta, nu?

6. Interesează-te de pasiunile lui
Îţi place atât de mult de un tip, încât ai face orice ca să-l impresionezi. Află ce lucruri adoră şi ce nu, ce animale are acasă etc. Sigur îl vei da pe spate! Riscul? S-ar putea simţi ameninţat. Dacă intri prea mult în intimitatea lui, nu o să-i convină deloc.

7. Nu te lăsa cucerită din prima seară
Oricât de mult ţi-ar plăcea un tip, nu ceda din prima seară. Nu rezolvi nimic dacă faci dragoste chiar de la prima întâlnire. Riscul? Niciun tip nu se supără dacă nu faceţi sex din prima seară. Se bucură enorm însă dacă reuşeşte acest lucru. Cel mai bine ar fi să faci asta doar dacă ai chef de o aventură de-o noapte.

8. Nu spune prima «Te iubesc»
Să nu cumva să spui vreodată prima “Te iubesc”. Nu de alta, dar s-ar putea să-l forţezi să spună “Şi eu”, chiar dacă nu simte asta. Mai bine îl laşi pe el să îşi exprime primul sentimentele. Riscul? Băieţii nu pun atât de mult preţ pe acest “Te iubesc”. ţi-ar putea spune asta şi după o săptămână, fără să însemne mare lucru.

9. Fii secretoasă
Cel mai bine ar fi să nu-i spui totul despre tine chiar de la început. Fii mai secretoasă, evită răspunsurile la anumite întrebări şi învăluie-te într-o umbră de mister. Riscul? Aparent, nu eşti chiar atât de deschisă pe cât pari şi îţi cam place să ascunzi nişte lucruri. Lui nu prea îi place atitudinea asta şi s-ar putea să spună “Pas”!

10. Combină-te cu amicul lui
Dacă ţi-a greşit cu ceva şi vrei să te răzbuni, cea mai eficientă metodă este să-l seduci pe cel mai bun prieten al lui. Chiar dacă se cunosc de mult timp, şi el aparţine genului masculin. Nu va rezista tentaţiei. Riscul? S-ar putea să iasă urât. În primul rând, strici o prietenie, iar în al doilea rând, nu ştii niciodată cum reacţionează iubitul la nervi.

7 comentarii:

  1. Da ... regulile astea sunt in mare parte pentru fetele cuminti si putintel mai timide. Cele care vor numai aventura si bani adica nimic serios vor incalca aceste reguli cu buna stiinta asumandu-si RISCUL fiecarui pas.

    RăspundețiȘtergere
  2. dak se combina cu amicul meu poate sa faca pe dracu in 4 apoi sa ma combine :))

    RăspundețiȘtergere
  3. hmm...baietii mei dragi..;))...articolul e vechi..;)) ...a fost in bravo girl acum vreo 3 luni...j faceam panarama cu fetele pe seama...si ideea de baza care a iesit la urma a fost...."nu exista reguli"...faci ce poti cum poti..:>:>...in limitele pe care le vrei...sau ceva de genu:d

    RăspundețiȘtergere
  4. naspa :)) indeplinesc aproape toate regulile in toate relatiile mele :)) bn .. infar` de " afla`i pasiunile " si " combina`te cu pr lui " ... si pana acum nu mi`am asumat niciun risc :) adik a fost ok...si eu inca , cred ca baietii se simt mult mai atrasi, cand esti putin indiferenta... pt k sa recunoastem, esti mai speciala ... oricum , o sa incerc sa fiu si eu mai tupeista in urm rel ;;) :)) abia ast :X:X >:) >:) poop >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. ok ANONIM. chiar sunt curios, cine esti? iti poti lasa si numele te rog? din cate mi-am dat seama esti fata. revino te rog cu un comentariu in care iti lasi numele, sau spune-mi pe mess (doar daca ai id meu)

    RăspundețiȘtergere
  6. poi .. nu te cunosc.. :) .. am intrat din greseala pe site , si mi s`a parut interesant :))) ma cheama bianka :):D

    RăspundețiȘtergere
  7. ok bianka. am crezut ca ne cunoastem. oricum imi pare bine de cunostinta. daca zici ca iti place blogul... baga id blogulucipy in lista de mess si vei vedea la status cele mai importante articole... sau aboneaza-te introducand adresa de email in stanga sus ;) te pup.

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon