luni, 27 aprilie 2009

Ce faci "de cutremur"?

Acum că Sfintele Sărbători de Paşte au trecut, sa terminat cu întrebările de genu "Ce faci de paşte", sau "Ce ai făcut de Paşte". Acum sunt pe val întrebările de genu "Ce ai făcut de cutremur" sau eventual "Ce faci de cutremur?" (în cazul în care vor mai fi replici la cutremurul care tocmai a trecut) de parcă acest cutremur a devenit sărbătoare naţională. :)) Nu îmi dau seama de ce se panichează aşa de tare românul. Când ziceau ăia pe la TV că peste 2 zile vom murii cu toţii, majoritatea puneau întrebări (unii în glumă, unii chiar în serios) "Ce faci de sfârşitul lumii?". E drept că românul glumeşte pe seama oricui, este miştocar şi face haz de necaz, dar parcă totuşi e prea mult. Păi ce ar fii ca în momentul în care moare cineva, să îl întrebi "ce faci de acum încolo?" (apropo de asta chiar cunosc pe cineva care a făcut asemenea glumă la înmormântare. Şi de parcă nu ia fost de ajuns mai şi zicea "hai mă scoală, ia o gură de ţuică şi hai să mergem acasă). Poate că nu am dat exemplul potrivit, dar se pare că am cam deviat subiectul. Haideţi totuşi, ca să vă şi răspund la întrebarea "ce faci de cutremur". Iată cam ce fac românii de cutremur. Priviţi poza de mai jos:



După cum vedeţi, "de cutremur", românii caută glume cu Chuck Norris pe Google. Nu cumva credeaţi că a căzut Chuck Norris din pat şi din această cauză sa zguduit tot pământul? :)) dacă e aşa, înseamnă că Chuck Norris e în România în judeţul Vrancea şi a căzut cam la 120 de kilometrii sub pământ. Să sperăm că nu va mai cădea şi zilele următoare din pat. :))

Acum, ca să fiu şi eu în trand, vă întreb şi eu: Ce aţi făcut de cutremur? :))

P.S. Status de-a cuiva, nu dau nume, de pe mess: "Nenea cu cutremuru mai treci o dată pe la noi că nu am simţit nimic" :)) Pe bune? Nu ai simţit nimic nimic? Nici măcar un pic? Nasol. Aşa de rapid a fost? :)) Lasă să nu mai vină că dupaia se învaţă :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon