marți, 28 octombrie 2014

Yaris în orașul tău!

O noua inovatie

Am avut placearea ca zilele acestea sa conduc noul Yaris. Sa va spun si cateva date tehnice ale masinii poate o sa va intereseze in viitorul apropiat sa achizitionati o masina. Masina care mi-a fost data pentru a o conduce a fost modelul Hybrid cu motorul de 1.5L. Cutia de viteze automata face experienta de a conduce foarte relaxanta. Nu mai trebuie sa te chinui cu schimbatorul de viteze in interesctiile aglomerate, ai pus schimbatorul de modul Drive si gata asta e tot, de acolo ramane sa fi atent si la ceilalti participanti la trafic. Ce imi mai place mie la Yaris este ca atunci cand vrem sa facem o parcare cu spatele, avem o camera de luat vederi care ne va ajuta sa parcam. Toyota vine cu noul Yaris Hybrid si spune ca este o masina pentru oras. Multi dintre voi vor spune ca motorul este prea mare, dar aici va inselati, datorita motorizarii Hybrid, acesta va rula cu motorul electric pana la viteza de 40Km/h, deci o viteza optima pentru deplasat intr-un oras aglomerat. E acum sa va povestesc un pic si experienta mea cu Yaris. M-am urcat in masina , mi-am aranjat oglinzile (aici fac o mica paranteza sa va spun ca modelul care l-am condus a fost Full-Option), am tras centrua de siguranta si am apasat butonul start. Am ramas uimit nu se auzea nici un zgomot desi masina era pornita. Am pus schimbatorul in pozitia D si am pornit la drum. Deci eu tot eram socat cat de silentioasa poate fi masina, nici macar un zgomot al motorului nu se auzea. Ceva foarte intresant la noul Yaris este ca daca schimbatorul de viteze nu este in pozitia de parcare(P) masina nu porneste, deci ne ajuta sa nu gresim cu absolut nimic. Practic este o masina care se conduce singura. Portbagajul este generos de mare, pentru o mica escapada la munte sau la mare.

Plimbarea mea cu masina a fost destul de scurta dar, m-a facut sa ma gandesc sa imi cumpar si eu o astfel de masina. De la mersul lin pe sosea, la parcarile relativ usoare, la sistemul de navigare inclus si in pachetul standard, tot la aceasta masina  mi-a placut. Aveti mai jos si o poza cu mine la volanul acestei masini extraordinare. Pentru ca eu sunt din Ploiesti m-am gandit sa fac o poza in parcul Bucov.


Orasul meu nu are prea multe atractii turistice asa ca m-am gandit sa va mai adaug si o poza cu industria din orasul meu, dat fiind ca Ploiestiul este un oras industrial.
As vrea sa multumesc Toyota Romania pentru experienta unica pe care am avut-o.
Deci va sfatuiesc pe toti sa merget la cel mai apropiat Showroom Toyota si sa incercati noua masina, care dupa parerea mea este o masina exceptionala.
 In incheiere as vrea sa va spun si de concursul organizat de Toyota Romania cu ocazia lansarii noului Yaris. In perioada 13 octombrie-10 noiembrie Toyota va invita sa surprindeti noua masina prin oras prin fotografii sau videoclipuri, ca sunteti primii care au descoperit cum Toyota Yaris ii inspira pe conducatorii auto sa fie fericiti. Materialele vor fi apoi inscrise in contul propriu de pe tyotamea.ro , iar castigatorul va avea parte de o excursie unica "Behind the scenes", all-inclusive de un weekend, la fabrica Yaris din Valenciennes, Franta, unde va descoperi secretele fabricarii unei Toyota Yaris.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon