duminică, 5 octombrie 2014

Cititor carduri de sanatate

SmartID a deschis la inceputul anului 2012 un magazin online care comercializeaza mii de aplicatii, produse si servicii specializate pentru mobilitate. Potrivit unui articol de presa, toate aceste produse si aplicatii sunt achizitionate de la cei mai importanti producatori de pe piata si sunt puse in vanzare catre publicul din Romania si nu numai, prin intermediul magazinului online IDMag.

Comercializeaza cititoare carduri de sanatate

Cititor de carduri de sanatate Idmag.ro


Pe IDMag se comercializeaza printre multe altele, cititoare de carduri de sanatate. Stim ca sunt anumiti oameni care au carduri de sanatate scanabile si ca in curand toti romanii vor avea propriul card de sanatate personalizat si scanabil, prin intermediul caruia se vor putea monitoriza mai usor informatiile despre starea de sanatate a acestora, dar si informatii despre asigurarea de sanatate, fisa medicala, etc.

Despre cardurile de sanatate s-au scris multe si inca se vor mai scrie. Parerile sunt impartite in pro si contra, dar un lucru este cert. Aparitia lor pe piata romaneasca este iminenta. Cel mai probabil fiecare roman va ajunge sa aiba un asemenea card de care va trebui sa aiba grija la fel de mult cum are grija de cartea de identitate. Daca aparitia lui ne va usura sau nu vizita la medic asta ramane de vazut.

Eu personal cred ca aparitia lor este necesara, chiar daca unii cred ca batranii nu vor primi cu bratele deschise acest act de sanatate care va trebui prezentat cadrelor medicale la fiecare consult. Eu cred ca la un moment dat si batranii vor reusi sa se foloseasca in buna masura de aceste carduri si cine stie, poate le vor introduce singuri in cititoarele de carduri si-si vor emite eventual retetele gratuite mult visate. Desigur ca mai glumim putin pe seama acestui lucru, dar trebuie sa tinem cont ca peste aproximativ zece ani viitoarea generatie de batrani nu va mai avea probleme cu tehnologia, dat fiind faptul ca viitorii batrani sunt inca tineri si au avut timp sa se acomodeze cu tehnologia.

Daca stam sa ne gandim mai bine au fost aceleasi probleme si cand s-au schimbat banii in Romania, dar n-a murit lumea de foame pentru ca nu a stiut sa-i foloseasca, ci s-au adaptat noilor conditii. Asa ca schimbarile pot aduce lucruri bune, pot facilita anumite procese si ne pot usura in cele din urma viata, uneori chiar ne-o pot salva. Cardurile de sanatate vor fi la inceput greu de folosit, dar in cele din urma vor contine toate informatiile pe care un medic le poate folosi pentru emiterea retetelor sau trimiterilor cu o acuratete cat mai mare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon