marți, 30 septembrie 2014

Biciclete copii - de ce le cumparam?

Este o placere sa vezi copiii mergand pe bicicleta, mai ales atunci cand le citesti fericirea in ochi. Copiii din ziua de azi trebuie stimulati si motivati sa plece din fata calculatorului si sa petreaca timp in compania colegilor sau prietenilor de varsta lor. Putem sa le cumparam jucarii, jocuri de masa, dispozitive inteligente sau orice alte obiecte destinate varstei lor, dar ii putem indrepta catre o viata sanatoasa in care sportul si miscarea sa fie de baza, cumparandu-le role, trotinete skateboard sau biciclete pentru copii. Iata cateva avantaje pentru care le putem cumpara pe acestea din urma:
Biciclete copii Bekid


  • Sunt investitii pe termen lung. Fie ca vorbim de role (reglabile), biciclete, trotinete sau skateboard-uri, investitiile in acestea sunt valabile de la doi trei ani sau chiar mai mult, in functie de ritmul in care creste copilul sau in functie de uzura. O bicicleta careia ii reglam saua si ghidonul poate tine lejer 2-3 sau chiar 4 ani.
  • Necesita folosirea in aer liber. De cele mai multe ori aceste obiecte sportive trebuie folosite in aer liber, ceea ce inseamna din start un mod de viata sanatos si benefic organismului.
  • Stimuleaza orientarea, echilibrul si dezvolta musculatura. Un copil poate capata foarte repede tehnici bune de orientare in spatiu, de echilibru si isi poate dezvolta musculatura si toate acestea le poate dobandi jucandu-se. Trebuie sa recunoastem ca mersul pe bicicleta, role sau trotineta este o joaca pentru copii ci nu neaparat un mijloc de locomotie dintr-un punct in altul.
  • Creaza legaturi sociale. Plimbatul cu bicicleta de unul singur devine un obicei plictisitor in timp, astfel va fi nevoie pentru copii sa se imprieteneasca si sa lege legaturi cu alti copii care au aceiasi pasiune.
Toate aceste motive se regasesc printre cele de luat in calcul de orice parinte care vrea sa investeasca in buna crestere a copilului sau. Aceste investitii sunt absolut necesare de efectuat pe parcursul copilariei.
Despre biciclete s-au spus multe si inca se vor mai spune multe pe masura ce tehnologia avanseaza. Pentru mine bicicleta a insemnat cea mai buna investitie materiala pe care au facut-o parintii mei pentru mine. Ma bucur ca am avut posibilitatea sa pedalez sute de kilometri in adolescenta si sper sa vad aceeasi bucurie pe fetele copiilor si adolescentilor din ziua de azi.
Eu mi-am luat de curand o bicicleta de marimea mea si vreau sa va spun ca sunt extrem de multumit de investitia pe care am facut-o.

Adrian Rotaru

Un comentariu:

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon