joi, 25 iulie 2013

S-a umplut paharul?!


  Ai simţit vreodată în viaţă că nu eşti bun de nimic şi că pur şi simplu nu îţi este sortit să fi fericit?
 Ai fost vreodată atât de deprimat încât să-ţi dispară optimismul specific, iar zâmbetul de pe faţă să se transforme într-un chip de tinichea?
În acele momente, inima o ia la galop, mintea îţi zburdă în fel şi chip către cele mai neortodoxe gânduri, iar tu te simţi pur şi simplu ca un c***t... cu ochi. E momentul când paharul s-a umplut şi a început să dea pe dinafară... cel puţin, aşa lasă impresia. Şi oricât ar încerca persoanele cărora le pasă de tine, să te ajute să-ţi revi din starea asta de cacao... nu o pot face. Într-un asemenea moment din gura ta ies vorbe grele, fără ca tu să realizezi sau să simţi asta. Stai închis între 4 pereţi şi... meditezi. Persoanele apropiate ţie îţi devin, din senin, cei mai aprigi duşmani. Te răzbuni pe primul care deschide gura şi totuşi... tu eşti vinovat. Din cauza ta ai starea asta, din cauza ta ai ajuns aici. Incerci să îţi pui ordine în gânduri, să le uneşti pe toate ca într-un puzzle şi când crezi că fiecare piesă e la locul ei, te-ntorci înapoi cu picioarele pe pământ.
Începi să ai regrete pentru faptele, vorbele şi comportamentul pe care l-ai avut cu cei care au vrut să te ajute în tot timpul acesta în care ai fost plecat departe, într-o lume plină de gânduri negative în care orice persoana care-ţi apare în faţă este un real duşman pentru tine.

Şi toate astea puteau fi evitate atât de uşor, golind paharul şi având grijă ca acesta să nu se umple!

Cu stimă,
Cipy - Blogger amator

2 comentarii:

  1. Azi paharele revarså fåcånd spume,la fel ca posesorul,depinde cu ce il umpli.Dupå perioada de crizå efervescentå,vezi ce lipseste, sau ideatic constati cå este loc pentru mai bine,sau pentru incå ceva.
    Adaosul åla precis este putzin dar bun.Incearcå ceva instant-ceai sau ness granule cu sifon,mixat-fuel si data viitoare ai så alegi un pahar mai mare.Unii isi ineacå amarul la un pahar.De astea n-ai nevoie.Il pot resurcita altii vårsåndu-ti fierea.Si cum viata merge inainte,la ce bun så intorci capul,cind de fapt si de drept trebuie så te uiti pe unde calci,så nu strivesti obstacole låsate in drum de patrupedele plimbate, identice cu personalitatea celor ce le tin in leså,gåsind locul potrivit si asanat pentru a respira adånc-eliberånd frustrårile.
    Indiferenta este o a doua naturå,si moartea unor sentimente,de preferat decåt så omori pe cineva ,oricum nu se meritå.Paharul lacrimal,ciorchinele-"Durerile care nu se rezolvå cu lacrimi obligå alte organe så plångå."-Uneori functioneazå acceptul retetei supravietuirii=20%bunåcuviintå si 80%nesimtzire-si trebuie så avem o grijå så nu devinå deseori.

    RăspundețiȘtergere
  2. scrie sus-comentariul trebuie så aibå continut-cu rosu.Slavå Domnului cå nu-i pagina sub formå de pahar.
    recicle ha?d-aia ai pus moaca aia icon de pahar pe windows?

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon