joi, 18 noiembrie 2010

A apărut Yahoo! Messenger 11 (beta)


De pe site-ul oficial al Yahoo! se poate descărca de azi o nouă versiune de Yahoo! Messenger. Este vorba de versiunea 11, care însă se află în teste pentru o perioadă de timp. Fiind o versiune beta, aceasta nu este lipsită de bug-uri.
Să vă spun în mare ce oferă această nouă versiune...
Dacă vă aşteptaţi la o nouă interfaţă, o să fiţi dezamăgiţi. Are aceeaşi interfaţă ca şi versiunea precedentă, doar că, în plus are posibilitatea conectării conturilor de FaceBook, Twitter şi Flickr la contul de Yahoo!. Astfel, statusul pe care îl postaţi în Yahoo! Messenger, va apărea şi pe reţelele de socializare.
 Încă o funcţie utilă (cel puţin pentru mine) este aceea că din noua versiune de Yahoo! Messenger te poţi conecta şi pe chatul FaceBook.
 Ah, şi era să uit... această nouă versiune oferă posibilitatea de a salva arhiva (mesajelor, conferinţelor, apelurilor etc) pe server-ul Yahoo! putând astfel să o accesezi de pe orice calculator pe care te conectezi cu contul tău de Messenger. Deşi aparent e o funcţie bună şi utilă, trebuie să vă gândiţi foarte bine înainte să o folosiţi, pentru că dacă cineva vă ştie/află parola, o să poate vedea absolut toate discuţiile voastre cu prietenii... iar unele discuţii chiar trebuie să rămână confidenţiale

Eu unu, am instalat această nouă versiune şi la nici 5 minute am şi dezinstalat-o din cauză că ocupă foarte multă memorie, şi se blochează de aiurea. Prefer să aştept până va ajunge în stadiul stabil, fără bug-uri, iar atunci cu cea mai mare plăcere voi face upgrade-ul.

Voi ce părere aveţi?

De AICI puteţi descărca Yahoo! Messenger 11 beta

_______________________________________________________________

Un comentariu:

  1. nu pot sa vad arhiva,imi apare o pagina"Your requested URL was not found."ce ar trebui sa fac ca sa pot vedea conversatiile?

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon