marți, 26 ianuarie 2010

Blogu` lu` Cipy intră în vacanţă timp de o săptămână

Gata! M-am hotărât! De miercuri, 27 ianuarie 2010 o să încerc să îmi demonstrez că pot să nu intru timp de o săptămână pe messenger sau orice alt program de socializare, inclusiv blog. Mai exact, să văd dacă pot timp de o săptămână să nu folosesc deloc internetul. Vă-ntrebaţi ce mi-a venit? Pur şi simplu vreau să văd dacă reuşesc. Aşa că, cei care îmi sunteţi prieteni şi credeţi că vreţi să vorbiţi cu mine în această perioadă, am telefon atât pe Vodafone, Orange cât şi pe DIGI. Cine nu ştie numărul şi vrea să îl ştie, să îmi lase un comentariu la acest articol, sau să mi-l ceară pe messenger în decursul zilei de marţi.
Începând cu ziua de miercuri, timp de o săptămână nu veţi putea să mai lăsaţi comentarii pe blog pentru că dacă eu nu o să mai intru, nu o să aibă cine să le mai modereze.
Deja este o persoană care vrea să pună pariu cu mine că nu reuşesc. Bun. Mai sunteţi? Accept toate pariurile. Nu ştiu de ce dar am o presimţire că reuşesc. Ah, puteţi să puneţi pariu şi între voi. :-j

REPET: PERIOADA DE O SĂPTĂMÂNĂ ÎNCEPE DE MIERCURI DIMINEAŢA!!! 

  

12 comentarii:

  1. :))))
    eu pot si mai mult ..n`am avut net si n`am murit
    si nici tu nu prea m`ai sunat :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-ai ma? Am zis ceva de tine? :)) Oricum stai linistit ca nu mai am credit de mult. Si nici nu o sa am pana nu termin sesiunea. Asta ca fapt divers. :)) Ce zici? Reusesc o saptamana fara calculator? :-?

    RăspundețiȘtergere
  3. Legat de sunat. Nu i-am impus nimanui sa ma sune. Ar fi culmea. Am zis doar ca daca vrea careva sa vorbeasca cu mine, sa nu ma astepte sa intru pe mess ca nu voi intra o saptamana. Intelegi?

    RăspundețiȘtergere
  4. O să'ţi arunc cu pietre în geam. =))

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru ca maine e miercuri. Si am ales ziua de miercuri ca sa se implineasca o saptamana tot miercuri. Pentru miercuri am anumite treburi pe net. Miercuri. Intelegi? Am zis prea multe "miercuri"? Nu conteaza. Important e ca maine e miercuri. ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. de unde stim noi ca nu intri pe blog ? :)) hmmm...e cu dus si'ntors :)) dar daca asta iti doresti ...bafta!!Pun pariu ca daca te suna vreun prieten si iti spune : frate am gasit o chestie pe blogu' lu nu stiu cui ...frate nu se poate tb sa vezi scrie naspa rau de tine", nu te poti abtine si o sa accesezi netul :))

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon