luni, 7 decembrie 2009

7 decembrie - Marea Revenire!!!

Azi, luni 7 decembrie 2009, e ziua în care Blogu` lu` Cipy revine în casele dumneavoastră. E ziua Marii Reveniri. Au trecut aproximativ 2 luni timp în care am cam neglijat blogul. Au trecut 2 luni timp în care multe s-au întâmplat în oraş, însă eu nu am fost aici să vă aduc la cunoştinţă. 2 luni în care am muncit mai mult ca oricând. 2 luni care cu greu au trecut, însă mi-au format un program şi mi-au făcut foarte multe cunoştinţe atât în oraş şi nu numai. Am urcat şi pe scena unui spectacol, am urcat pe/în foarte multe clădiri din oraş. Sunteţi multi, foarte mulţi cei care ştiţi că am făcut campanie pentru PSD. Exact! Cam cu asta am fost ocupat în ultimele 2 luni. Acum că s-a terminat campania, mă uit în urmă şi realizez că a fost greu dar şi frumos. Acum poate nu îi simt încă lipsa dar, rămâne de văzut dacă mâine mă voi trezi la 6:30 dimineaţa cu gândul de a pleca de acasă. Şi chiar dacă nu mă voi trezi la 6:30 şi mă voi trezi la 10:00, pot să pun pariu că voi simţi nevoia să ies în oraş şi să mă plimb de nebun. Deja nu mai pot să stau, aşa cum stăteam o dată, majoritatea timpului în casă la calculator. Şi eu zic că asta e foarte bine.
Şi iată că după aceste 2 luni, sunt aici şi revin pentru dumneavoastră cu articole care vă plac sau nu. Dacă vă plac sau nu o să îmi spuneţi prin comentarii pe blog. De azi voi răspunde la toate comentariile dumneavoastră (cu excepţia celor care sunt trimise în mod anonim). Comentariile care sunt trimise în mod anonim nu numai că nu voi răspunde la ele, dar nici nu le voi publica pe blog decât dacă ştiu din partea cui vine. Dacă nu ştiţi cum să trimiteţi comentariu cu numele vostru, puteţi scrie pur şi simplu în mesaj: "Sunt CUTĂRESCU........" şi ce mai aveţi voi de zis. Acestea fiind spuse, Bine v-am găsit şi Navigare plăcută pe blogul meu, adică Blogu` lu` Cipy.

5 comentarii:

  1. In sfarsit...bine ai revenit..:*

    ps.sa nu uiti de leapsa de la mine de pe blog..:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu uit nu uit. Chiar in seara asta o sa o preiau. Bine ai revenit pe blog :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cristi am rezolvat. Am schimbat adresa dar numele e tot News. E bine asa?

    RăspundețiȘtergere
  4. da esti smecher :)) acu treci la treaba

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon