vineri, 11 septembrie 2009

Sfârşitul lumii a trecut... DIN NOU!

Zilele trecute eram informaţi de către MEDIA că pe data de 09.09.2009 va fi SFÂRŞITUL LUMII. Am fost chiar atenţionaţi că la ora 09:00 a aceleiaşi zile se va întâmpla ceva rău. Şi iată-ne sănătoşi şi voioşi, ajunşi în data de 11.09.2009. Tind să cred că, această atenţionare a avut DIN NOU ca scop creşterea ratingului la televiziuni. Acuma nu zic că e o problemă că ei îşi fac rating. Dar chiar aşa? Păi la TV se uită şi copii, şi bătrâni. Chiar trebuie să bage frica în omenire ca să aibă ei telespectatori? Mai ziceau ei că cei trei de 9 din data 09.09.2009 dacă îi punem unu lângă altul (adică aşa: 999) şi îi întorcem (adică aşa 666) ne rezultă SEMNUL FIAREI - 666. Aşa şi? Hai să fim serioşi! Dacă e să murim, murim şi gata. Ce atâta tam-tam. Parcă cu ce ne încălzeşte că ştim că mâine o să murim? A ştiu... ne ducem şi ne "machim" bine consumând băuturi alcoolice cât încape în noi, până intrăm în comă alcoolică ca să nu mai prindem APOCALIPSA. NU? Că la asta se pricepe românul cel mai bine.

Am o întrebare: A crezut vreunu din voi, când a auzit la TV ştirea, că este adevărat ce zic ăia? Nu prea cred. Dar totuşi, dacă aţi crezut, v-aţi dus să vă împăcaţi cu cei cu care sunteţi certaţi? Nici asta nu cred. Aşa că ce rost are să ştim că mâine sau poimâine vom muri? Oricum nu vom face nimic altceva decât să aşteptăm acea zi ca să vedem ce va fi.

Înainte de 2000 eram avertizaţi că în anul 2000 vine SFÂRŞITUL LUMII. Am trecut cu bine de acest an. După care s-au formulat tot felul de date în care cică O SĂ DISPARĂ OMENIREA! Nu fac altceva decât să ne sperie.

APOCALIPSA nu vine când vrea unu sau altu! APOCALIPSA vine atunci când o să vrea bunul Dumnezeu! Şi nimeni nu o să ştie data exactă!

7 comentarii:

  1. Acest subiect a preocupat omenirea ... ,,de cand lumea". Am citit in ,,Fratii Jderi" ca, pe vremea lui Stefan cel Mare, a avut loc o eclipsa totala de soare, iar oamenii erau convinsi ca va fi sfarsitul lumii. Desigur, nu aveau cunostinte suficiente despre eclipsa, dar ... tot la sfarsitul lumii s-au gandit.
    Cat despre stirile de la TV, pot sa-ti spun ca am vazut si auzit chiar eu persoane varstnice si chiar mai tinere, copii, inspaimantati de emisiunile de la OTV cand un nene dus cu capul anunta un mare cutremur.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ioana! Parerea mea? E-o lume nebuna nebuna de tot.
    http://www.trilulilu.ro/n3buNu/2b3a139c8dfda8

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte reusit articolul.tine-o tot asa...XD

    RăspundețiȘtergere
  4. Sigur? Bine mai anonimule mai. Daca zici tu, inseamna ca asa e. Te-a cam dat de gol acel "XD" de la sfarsit. ;)) Ce sa-i faci mai SERGIULE? Asta e. Hai bafta... XD =))

    RăspundețiȘtergere
  5. Moartea poate sa ne prinda din urma absolut oricand, cu sau fara apocalipsa. Ca mai mor sau nu inca 6 miliarde de oameni odata cu el, nu cred ca are importanta pentru un om care oricum moare in acea zi

    RăspundețiȘtergere
  6. sfarsitul lumii il stie doar Dumnezeu cand va fi. orice speculatie pe tema asta e inutila pt. ca nici un om de pe pamant nu stie cand va veni ziua aceia.asa spune biblia!

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon