duminică, 6 septembrie 2009

Confesiuni critice de Claudiu Savu

Unul din prietenii mei bloggeri (este vorba de Claudiu Savu) a scris o carte care după părerea mea este absolut superbă. Am citit în mare această carte (care se poate citi online AICI şi de asemenea se poate descărca) şi este foarte interesantă după părerea mea. Însă este o problemă. Pentru ca această carte să poată fi tipărită pe hârtie, Claudiu caută un sponsor. Mai jos este introducerea cărţii. Citiţi introducerea, citiţi cartea şi dacă vă place şi doriţi să îl ajutaţi să o tipărească CONTACTAŢI-MĂ iar eu vă voi da adresa lui de e-mail.

Am început prin a urma cursurile Facultăţii de Litere, am continuat prin a preda Limba Engleză, a urmat ideea unui Blog, a unei Biblioteci virtuale şi acum am ajuns să scriu o primă carte.
În cele 78 de pagini care urmează am cules articolele de critică pe care am început să le postez pe Blog încă din luna Octombrie a anului trecut. Să nu credeţi că am transcris aici un întreg blog, dar am încercat să selecţionez ceea ce mi se pare demn de a fi reţinut din tot ce am scris acolo.
Dacă în vreo clipă v-aţi gândit că aveţi un caracter critic, s-ar putea ca după citirea acestei cărti să fie nevoie să vă gânditi încă o dată. Nu mi-au scăpat cele mai proaspete ştiri, nici emisiunile de doi bani, am scris şi despre educaţie, ecologie, politică, economie, etc. Aş spune chiar că această carte nu este de lăsat la îndemâna copiilor sub 14 ani pentru că s-ar putea să înţeleagă prea multe lucruri.
Am folosit un limbaj mult prea curat pentru a descrie situaţii penibile dar asta nu
înseamnă că vă veţi delecta cu o scriere academică. Limbajul este simplu şi pe înţelesul tuturor cititorilor.
Vă urez citire plăcută şi foarte atentă.

Special pentru oamenii culţi şi inteligenţi
al dumneavoastră : Claudiu Savu

Un comentariu:

  1. Spre rusinea mea abia acum am vazut acest frumos articol al tau legat de cartea mea si iti multumesc foarte, foarte mult.

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon