luni, 24 august 2009

Trupa Ride la Oneşti - 21 august 2009

Vineri 21 august 2009 în jurul orei 21:00, Trupa Ride a susţinut un super concert la Oneşti, în parcul municipal, vizavi de Sala Polivalentă. Concertul a fost unul reuşit, ei reuşind să facă publicul să cânte cu ei, mai ales că au mai concertat aici şi pe 1 Mai, iar publicul deja ştia cât de cât despre cine e vorba.
Pentru mai multe informaţii şi poze din timpul concertului, intraţi pe Blog Oficial Trupa Ride la adresa www.truparide.blogspot.com

4 comentarii:

  1. publicul de la Onesti24 august 2009 la 16:18

    a fost foarte tare si asta o zice tipa din primul rand :))) kre de altfel s-a ales si cu unul din betele tobosarului :))), oricum publicul de la onesti, adica coltul roackerilor, este suparat pe cei de la Ride k nu au acceptat invitatia la bere deaceea vrem sa revina cu un alt concert si sa nu ne refuze invitatia, pana una alta bafta si poate totusi ne auzim la o discuta pe net ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Va dati seama ca nu aveau cum. Sunt prinsi in concerte si na. Nu puteau. Cu siguranta vor mai reveni cu concerte la Onesti. Asta daca ii vom chema noi, fanii. Cat despre vorbit pe net, am deschis de curand un blog Trupa Ride http://truparide.blogspot.com Momentan este in constructie insa cand va fi gata , blogul o sa beneficieze si de un chat, si de sectiune de poze si videoclipuri. Si multe multe altele. Ma repet din nou. Daca este cineva care are poze, filmari, melodii cu ei sa imi trimita un mail la truparide@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi skimbi si mie te rog numele in Blogroll din Bancuri Ok in Bancuri Tari ?! Ms

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon