sâmbătă, 1 august 2009

Simona Senzual - Armani Cavalli

Playback-ul făcut de Simona Sensual în emisiunea lui Teo. Cel mai mult îmi place coregrafia care o are. :)) E absolut superbă. :))



5 comentarii:

  1. Ce grad de dificultate in miscarile ei... Probabil a repetat mult pana sa-i iasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da da. Chiar si asa este mult prea complicat pentru ea. Mai ales melodia. Ca se vede clar ca nici nu o stie. Traiasca CD-ul si calculatorul. Hai cu playback-ul

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.simonasensual1.blogspot.com/?zx=d81bf89ddaf862d2 deci acest blog este scris de ea de Simona Sexual de care tot vb voi aici. Are mult mai multe comentarii si mult mai multi vizitatori pe zi decat va doriti voi aici. Asa ca gura mica. Prostia a prins in cazul ei. Ma mira faptul ca ea chiar nu-si da seama ca lumea rade de ea pentru ca are motiv si nu pentru ca ii cauta nod in papura. Daca cititi cateva dintre articolele de pe blogul ei va dati seama cum se contrazice singura (ca si mine in acest comentariu). Intai zice ca nu mai pozeaza goala apoi pune poze cu ea goala. De asemenea are unele pareri despre ea precum o fata care incearca sa scoata capul in showbiz. Chiar nu stiu ce vrea sa spuna fata asta. Insa remarc faptul ca prostia ei chiar prinde. De asemenea mai remarc faptul ca domnisoarei nu-i ajung banii din contractele de publicitate si pe emisiunile pe care le face si din alte multe surse, si a pus reclame de la google pe blog. Deci vrea si mai multi bani. Oare unde se va opri "cea mai frumoasa femeie din lume" ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu Aditza. Mai trag si eu cu ochiul pe acolo sa vad ce tampenii mai zice. Pai la ora asta, in Romania, prostia face rating. Sa dau cateva exemple? Simona Sensual, Fernando de la Caransebes, Roxy Manelista si multi multi altii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hei! Nu-i asa ca si ridicatul bretelelor care cad de pe umeri face parte tot din ,,minunata coregrafie"? Superb si parul: NESPALAT! Probabil ca sa se asorteze cu talpile murdare cu care se face de ras pe la TV. In momentul in care Simona Sensual a decis sa se stabileasca in Romania scapat tara ei de un gunoi.

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon