duminică, 26 iulie 2009

Cea mai mincinoasă expresie? TE IUBESC!

Ei bine, scuze că nu am mai postat absolut nimic de o săptămână. Pur şi simplu nu ştiam ce să mai scriu. Începeam să scriu un nou articol, şi, pur şi simplu deodată închideam pagina, şi în scurt timp şi calculatorul. Chiar şi în momentul când am scris acest articol am avut o tentativă de a închide pagina şi a nu îl posta. Se pare că am ajuns şi eu la acel moment la care ajunge orice blogger, şi anume momentul în care rămâne în pană de idei şi nu ştie ce să mai scrie sau să posteze. Ei bine să trecem peste asta. Iniţial am început articolul ca să scriu despre Cea mai mincinoasă expresie şi anume, TE IUBESC, însă am vrut să vă şi spun de ce am lipsit atât de mult timp.

Ei bine. De ce este TE IUBESC cea mai perversă expresie? Păi să începem cu începutul.
Am chiar un exemplu din viaţa reală, trăit atât de mine cât şi de alte persoane apropiate printre care prieteni, colegi dar şi rude.
Deci, un băiat pune ochii pe o fată. După un timp, ei ajung să fie împreună, însă dacă în 2 -3 zile de când s-au combinat, băiatul nu îi spune că o iubeşte, fătuca deja face crize şi vrea să se despartă de el pe motiv că nu i-a spus deloc TE IUBESC. Păi măi fato, cum să îţi spună băiatul că te iubeşte, dacă el ori nu simte încă aşa ceva, ori crede că este prea devreme să îţi spună. Ei bine, şi după ce acest TE IUBESC a fost spus, începe să fie folosit adesea în acele momente în care nu mai ştii ce să mai vorbiţi.

Şi-ncepeţi:
- TE IUBESC
- Ba eu TE IUBESC
- Ba nu. Eu TE IUBESC mai mult.
- Ba eu TE IUBESC mai mult.
- Nu nu. Crede-ma. Eu TE IUBESC cel mai mult.
Şi la un moment dat ea îţi spune:
- Ba eu TE IUBESC mai mult, că tu nici măcar nu ai fost în stare să îmi spui că mă iubeşti. A trebuit să îţi atrag eu atenţia.

Şi uite aşa, vrând nevrând, trebuie să îi spui că o iubeşti, deşi încă nu ai ajuns să o iubeşti. Deşi încă sunteţi în perioada în care abia abia începeţi să vă cunoaşteţi. Şi nici nu aţi ajuns să vă cunoaşteţi bine, şi începe prima minciună.

V-aţi prins care nu? Exact:
-TE IUBESC
mult iubita mea.
-
Şi eu TE IUBESC iubitu.


Ah. Şi cu siguranţă ştiţi că la un moment dat, vine un moment în care îi spui TE IUBESC şi ea îţi răspunde ŞI EU.

Şi de aici începe o noua ceartă:
- Şi tu ce?
- Şi eu TE IUBESC.
- Păi aşa zi.
- Păi aşa am zis.
- Nu n-ai zis. Ai zis ŞI EU. Şi tu ce?
- Păi n-am zis pentru că ai zis tu.
Şi cine ştie unde se poate termina această ceartă.

Cert e că, aceste 2 cuvinte TE IUBESC sunt cele mai mincinoase, şi în majoritatea cazurilor sunt spuse doar pentru a întreţine o relaţie, şi asta pentru că aşa vor fetele. Se pare că, chiar ele vor să fie minţite.

A şi cum era să uit că trebuie neapărat să minţi şi la statusul de la messenger, asta dacă aveţi amândoi internet.

Voi ce spuneţi? Sunteţi de aceeaşi părere cu mine?

12 comentarii:

  1. Stiu cum e. Mi s-a intamplat si mie. Este patetic de-a dreptul. Eu abia dupa 5-6 luni am simtit ca trebuie sa spun un "Te Iubesc!" dar la mine chiar a fost din inima.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din contra mie mi-a spus el prima oara k ma iubeste doar dupa 2-3 zile ...am ramas surprinsa si i-am raspuns :"si eu te iubesc :D" cand dupa un an sa-mi dau seama k el numa a mintit orice a zis...pana k sa intalnit si cu un prieten a trebuit sa minta .... jura al naibi de bine...la cat de mult lam iubit atat de mult incep sa il urasc si sa-mi fie scarba sa-l mai vad vreodata in fata ochilor ,cred k il scuip daca dau ochii cu un jeg ca el...scuze daca am prea intrat in multe detali fara rost simteam nevoia....AI FOARTE MARE DREPTATE K TE IUBESC ESTE O MINCIUNA NICIODATA NO SA VINA DIN INIMA CI NUMA DIN CHILOTZI ...SRY...ft tare blog-ul tau...pa

    RăspundețiȘtergere
  3. @melinda ai si tu dreptate, insa, ce am spus eu in articol am patit si eu dar si alti prieteni. Deci nu sunt singurul patit. Nu e nici o problema ca ai intrat prea mult in detalii. E foarte bine pentru ca te-ai descarcat si cat de cat. Cum si eu m-am descarcat prin acest articol. Te mai astept pe aici. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :D da cred k numai cine iubeste cu adevarat ala are totdeauna de suferit...mah si ce ciuda mi k al dreq tharfele si jmecheri n-au treaba acum pleca una acum vine altu si noi?...eu nu pot trece asa repede peste dar intr-o zi va veni si soarele pe strada mea...cel mai ciuda mi k nestimtitu si-a batut joc de sentimentele mele"care chiar le-am avut fata de el"pentru k el a fost al 2 lea prieten al meu...sti ce cred k Dumnezeu mai intoarce roata si mie cred k de aia mi sa intamplat asa,pt k mi-a intors roata la 14 ani am avut primul prieten am fost cu el 4 ani pana am facut 18 si dupaia lam lasat pt jegu asta cu care am stat 1 an...baiatu ala ma iubit cu adevarat,numa eu stiu cum ma suna saracu si plangea k sa ne vedem dar pe mine nu m-a interesat...ma bucur k acum el si-a gasit fericirea iar eu am promis k n-am sa mai cred intr-un baiat...ms Cipy de msj imi place ft mult siteul asta sti cum am dat de el??? :)) sa nu te razi :))....scriam pe google statusuri pentru mincinosi si am dat de tine:)):)) si ma bucur pt k ma linisteste cand scriu aici pt tine pt k tot ce ai zis mi s-a intamplat :D....ms mult :* pa mai vbm

    RăspundețiȘtergere
  5. @melinda nu esti singura care m-a gasit pe Google cu textul de cautare "statusuri pentru mincinosi". :)) Dar asta nu inseamna ca sunt MINCINOS :-l
    Apropo de roata. Se invarte nu gluma. Nici tu nu ai procedat bine cu acel baiat cu care ai stat 4 ani. Dar, daca regreti ceea ce ai facut, poate vei reusii sa il RECASTIGI. Hmm? Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  6. nop de recastigat nu il mai vreau pentru k nu l-am mai iubit cand l-am lasat dar mie mi k el a suferit mult pt mine si acum tre sa sufar eu pt ala .... dar deja mi-a trecut de el nu pot sa zik k nu mai tin la el dar oricum no sa mai plang niciodata pt un baiat :D daca vrei putem vb mai multe pe mass :D lasa-mi id tau"daca vrei"...:)

    RăspundețiȘtergere
  7. @melinda. ID meu e blogulucipy. Adauga-ma si vorbim. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. bah dar voi nu stiti ca dragostea se arata nu se spune

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa ar trebui... dar na. Sunt cazuri si cazuri. In general copchilitele fac crize daca nu le spui "Te Iubesc" :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu te supara este ineresant blogul tau dar totusi faza asta cu ,,ba eu te iubesc mai mult'' ,,si uite asa incepe prima cearta'' si etc am auzito deko caffe s exact acelasi dialog ,,...si tu ce?'' am auzit de la deko caffe....mi se pare ca articolul tau nu e chiar original ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. @Anonim
    Articolul l-am facut într-un moment foarte greu pentru mine. Prin acest articol, mi-am arătat frustrarea de atunci, folosind şi acest dialog a lui Teo (spus în Club A parcă) arătând astfel că nu sunt singurul care spune asta. Chiar am ţinut morţiş să reproduc exact vorbele lui Teo, şi dacă reciteşti articolul, vei vedea că sunt o serie de fragmente din "recitalul" lui, mult mai multe decât ai remarcat tu. Greşeala mea, totuşi, că nu am specificat citatul. Oricum, bine punctat. :)

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon