duminică, 28 iunie 2009

Însetaţi de trafic şi de rating

După ce aţi citit titlul articolului o să vă întrebaţi, mai mult ca sigur, cine sunt însetaţi de trafic şi de rating, şi de ce fac afirmaţia asta. Ei bine iată. Vă aduceţi aminte când a murit Gil Dobrică? (Dumnezeu să-l ierte şi să-i fie ţărâna uşoară). Până atunci nimeni nu l-a mai chemat la nici o emisiune, la nici un concert, nimic. Chiar spuneau nişte apropiaţi de-ai lui, că umbla cu sacoşica prin toată piaţa ca să caute cele mai ieftine mere pentru a cumpăra un kilogram. Dar cum a murit, a apărut pe toate posturile TV şi pe toate blogurile, site-urile, radio-urile şi alte mijloace media, şi fiecare îi plângea de milă. De fapt nici în cur nu îi durea. Era doar lupta pentru audienţă. Ei bine am spus asta ca o introducere, pentru că, de fapt nu de Gil Dobrică vroiam să spun ci de Michael Jackson. Şi cu el la fel s-a întâmplat. Cât a trăit nu l-a prea băgat nimeni în seamă. Dar acum e Regele muzicii POP, Megastarul, Steaua care a căzut de pe cer. Cum s-a auzit că a murit, toate posturile au început să facă ediţii speciale de ştiri, emisiuni şi alte alea, dedicate Marelui şi regretatului cantăreţ Michael Jackson. Pe un site al unei televiziuni au introdus chiar un player care, în momentul în care intri sau dai refresh la pagină, eşti invadat de muzica lui. Mă întreb doar, cât timp o să ţină acel player acolo, deoarece este destul de stresant şi pierd vizitatorii. Cine îi este fan adevărat are oricum toate melodiile lui, nu trebuie sa intre pe site-ul televiziunii sa asculte acolo. Şi asta nu e tot. La status-urile la majoritatea celor care folosesc serviciile de mesagerie gen Yahoo Messenger, Skype, mIRC, Google Talk, Live Messenger, Windows Messenger şi altele, au apărut mesaje de genul "R.I.P. Michael Jackson". Am constatat că mulţi dintre ei nici nu ştiu să îi scrie bine numele, dar vezi Doamne îl omagiază. Eh ce să facă şi ei ca să fie în centrul atenţiei? Mai un status de ăsta, mai un avatar cu Marea vedetă ca să fie şi ei băgaţi în seamă. Şi uite de asta ajung la concluzia că românul e pervers, însetat de trafic, rating, audienţe mari, şi cam atât. Ne rămâne doar să mai auzim încă o săptămână de aici încolo la ştiri că Regele muzicii POP a murit înainte să îşi ia la revedere de la fanii care îi apreciază muzica.
Dumnezeu să-l ierte şi să-i fie ţărâna uşoară.

LATER EDIT: Tocmai ce s-a aflat rezultatul autopsiei. Michael Jackson a fost omorât de către doctorul său, pe corpul vedetei găsindu-se 4 urme de injecţi în zona inimii, injecţii care i-au fost fatale.

8 comentarii:

  1. tin sa te contrazic putin. Poate nu ai mai privit la TV dar se tot vorbea de revenirea lui Michael Jackson in marele turneu pe care avea sa-l sustina in 50 de concerte. Erau subiecte la stiri dedicate acestei reveniri, si tot felul de alte stiri despre M J. De bine de rau, viata-i dura in "puii mei" asta e show bizzul. Cui nu-i place nu se baga in el. Dar eu cred ca M.J. chiar adora acest lucru altfel nu ar fi incercat revenirea. Asa e cu toate vedetele de acest gen. Uite spre ex Gica Petrescu... nu a mai cantat foarte mult timp inainte sa moara si abia de se mai auzea din cand in cand de el la stiri doar ca sa auzim de starea sanatatii lui care era una precara. Cand dedici unui om cum a fost Gica Petrescu o stire fie ea si de 30 de secunde il aduci in mintea oamenilor. Asta tot e ceva decat nimic. E crud dar e real ce se intampla. Oamenii nu traiesc din amintiri. Eu cred ca tu nu asculti numai muzica pe care o ascultai in copilarie. Eu cred ca asculti muzica veche de 3-4 ani si pana in prezent, si doar rar sau un numar mic de melodii ale anilor '70, '80, '90. Omul trece faptele raman.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe de o parte ai dreptate. Dar totusi mi se pare ca se insista prea mult pe stirea ca "Michael Jackson, regele muzicii pop, a plecat inainte sa isi ia ramas bun de la fanii care ii apreciaza muzica." Ai sa vezi ca o sa mai zica inca o saptamana de aici incolo la stiri asa ceva. Cat a trait au stiut sa isi bata joc de el ca se culca cu copii, ca ii arunca de pe geam, si alte tampenii de astea care cred ca le-ai auzit si tu. Si desi a castigat toate procesele, tampenii de astea i s-au tot pus in carca. Si nu as fi zic nimic daca ar fi facut doar cu el asa. Adica sa il bage in seama numai dupa ce a murit. Dar daca iti aduci aminte, asa au facut si cu Gil Dobrica, Laura Stoica si cu alti artisti din Romania. Asa-i romanul. Si nu cred ca voi rezolva ceva cu articolul asta, nici nu vreau. Doar mi-am zis parerea mea, frustrarea mea, si-mi pare rau ca TRAIM IN ROMANIA.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca era bagat in seama de multe posturi din afara.VH1 de exemplu i-a dedicat multe zile lui MJ in ultimii ani.la noi atat nu prea se auzea de el,dar se va auzi mai are 200 de melodii nelansate in valoare de 65 miliarde de lire sterline.deci vom mai auzit de el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Exact cum ziceam. Auzim mai mult de el dupa ce moare. Si asta doar pentru ca face rating. Sa repet? Hai ca repet: TRAIM IN ROMANIA!

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa traiasca si familiile ziaristilor.daca nu e acuma momentul ptr marea audienta atunci cand?

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa-i Anonim. Ma bucur ca m-am facut inteles.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai frate, cum sa-l omoare doctorii? :))
    N-ai vazut cum arata?
    Dar pacat!

    RăspundețiȘtergere
  8. nu esti primul care spune asta...ca presa face raiting pe seama lui...deci, pot spune ca ai zis ceva de Michael ca sa ai si tu raiting, indiferent de modul in care ai zis-o...asa ca, nu fa pe sfantul....

    nu mi se pare corect sa vorbesti urat de presa...presa ofera ce vrea audienta...uita-te cate vizualizari are o stire cu Michael si cate comentarii! plus, vin zilnic noutati... ba asa, ba n-a fost asa...

    asa e firesc, sa plangi si sa povesti de cel ce a murit... era urat ca presa sa spuna doar cateva cuvinte ...
    nu inteleg de ce esti atat de frustrat...
    de fapt a devenit un cliseu deja faza cu a, numai dupa moarte se gasesc sa spuna... si nu e deloc cazul aici... Michael a cunoscut succesul la cote maxime cat timp a fost in viata, acum e randul sa-l cunoasca si dupa moarte...

    nu te mai oftica... lasa-i pe fani sa planga dupa Regele lor... e dreptul lor...e consolarea lor sa vada ca lumea ii este alaturi lui Michael...

    ...iar tu cauti alte subiecte decat sa arunci cu pietre aiurea...

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon