joi, 16 aprilie 2009

Câteva adevăruri despre lumea în care trăim

Am decis să public acest text (preluat de pe http://alexmasterx.hi5.com si prelucrat putin de mine) deoarece chiar merită. Merită citit si merită să ne gândim puţin la ceea ce scrie în el. Şi pentru că este foarte adevărat. Aştept şi nişte păreri referitoare la text.

Uneori viaţa ne dă lecţii, dar noi nu ştim să învăţăm din ele. Ştim să dăm vină pe alţii pentru greşelile noastre pentru că aşa am fost învăţaţi. Dar, uneori, e bine să ne uităm înapoi să vedem cine ne vrea binele şi cine nu. Cine e prieten adevărat şi cine nu. Însă astăzi nu ştim să facem asta. Ştim să facem orice pentru Bani. Dar nu doar banii aduc fericirea în viaţă. Nu mai ştim ce e dragostea adevărată, nu mai ştim să iubim. E de ajuns o noapte şi suntem mulţumiţi. Uneori când stăm şi ne gândim, ne dăm seama că nu mai avem o persoană alături. Nu mai ştim să iubim cu adevărat. Viaţa e nedreaptă uneori dar, trebuie să înţelegem că nimic în viaţa asta nu este imposibil. Poate că nu suntem perfecţi, dar ar trebui să învăţam să ne recunoaştem greşelile. Am vrea mereu tot mai mult, din ce în ce mai mult, dar nu ne gândim la alţii. Ne gândim doar la noi. Suntem egoişti. Nu mai avem prieteni adevăraţi. Toţi suntem într-o lume de căcat, într-o lume în care nu se mai pune accent pe Iubire sau pe Fericire, ci doar pe Bani şi Putere. Ne omorâm între noi doar pentru nişte bani care nu au nici o valoare. Oare au banii mai multă valoare decât viaţa? Pare greu de crezut. Oare contează mai mult sexul decât o iubire adevărată? În ziua de astăzi aşa credem toţi. Dar unii nu văd lucrurile aşa. Eu cred că pentru noi ar fi mai importantă o iubire adevărată. Cred că ar trebuii să învăţăm să iubim, să preţuim cu adevărat lucrurile valoroase, însă, multe persoane nu vor să înţeleagă. Vor popularitate şi mulţi mulţi bani, dar lângă ei sunt atâţia oameni care mor de foame. Ştiu că poate par absurd, dar, nu mai e nimic cum a fost odată. Totul s-a schimbat. În ziua de azi lumea moare de foame, de sărăcie. Cu toţii am vrea o viaţă mai bună, dar nu facem nimic pentru a o avea. Ştim să vorbim, dar faptele sunt mult mai importante ca vorbele. Mulţi îşi îneacă necazurile în droguri şi băutură, dar nu e asta soluţia. Nu ştim să fim noi. Suntem falşi. Avem toţi o mască, care până la urmă o dăm jos şi ne arătăm adevărata faţă. Sunt mulţi care se dau băieţi de cartier, dar nici nu se regăsesc în aceste cuvinte. Mulţi o să judece greşit, dar nimeni nu are dreptul să judece pe nimeni. Doar Dumnezeu ne poate judeca. Ştiu cum e să trăieşti într-o lume mizeră. Nu-i uşor să vezi cum lumea devine tot mai rea, toţi vor averi. Banii fac pământu să se învârtă. Dar toţi avem acelaşi sânge în vene si în loc să fim fraţi suntem duşmani. E o lume de căcat, o lume care va fi mereu la fel. Pe interes. Banii şi sexul sunt la putere. Să auzim numai de bine. Baftă

Prelucrat de mine dupa sursă: http://alexmasterx.hi5.com

Un comentariu:

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon