luni, 21 iulie 2014

Dupa o zi extrem de epuizanta, relax…

Azi am avut o zi foarte grea, foarte mult de munca la serviciu, abia asteptam sa ajung acasa sa ma odihnesc. Ma vedeam in pat, linistita, la televizor dar altii aveau alte planuri pentru mine…

“ Mamiiiiiiiiiiiiii hai sa ne jucam alergatea, te rog.” Si cum nu pot sa-i refuz nimic, hai sa ne jucam. Am incercat eu sa il pacalesc sa se joace cu taticul, dar nicio sansa, doar cu mami, atat, mami stie cel mai bine, mami e cea mai priceputa, mami e cea mai cea.
Si cum trebuie sa ne jucam in familie, taica-su a ales cea mai dificila postura…arbitrul. El statea frumos pe scaun, la soare si noi alergam de nebuni. Ca doar na, am zis ca trebuie sa ma odihnesc si exact asta fac.

Dupa vreo ora de alergat, pe sus, pe jos, pe culori, pe “cocotatea” bineinteles ca urmeaza si fotbal, nu se poate una fara cealalta.
Si iar alearga dupa minge, pasa, pasa, gollllll. Dar gata nu mai pot, ma bag in baie si ii las asa ca baietii, tata si fiu, sa joace pititea de data asta.

Eu chiar numai pot, maine am iar o zi grea, trebuie sa ma odihnesc putin. Voi cum va petreceti timpul? E foarte frumos sa va jucati in familie, sa “dam in mintea copiilor”, sa ne simtim iar copii.
Va pup si va doresc o seara frumoasa si linistita.

P.S:   Profitati de fiecare secunda alaturi de copiii vostri, jucati-va, bucurati-va alaturi de ei pentru ca…mai tarziu ei nu isi vor aduce aminte cati bani ati dat pe haine, pe mancare, ei isi vor aduce aminte cum v-ati purtat cu ei, cu i-ati iubit, mangaiat, apreciat.


Mirela A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon