luni, 21 iulie 2014

Asa ghinion?

Am hotarat sa plecam un week-end la mare, asa pe nepusa masa. Facem repede bagajul si pornim la drum. Dupa ce parcurgem vreo 200 km, poc…pana pe spate si bineinteles ca sotul meu drag nu are rezerva. Ce sa faci, eram prin nu stiu care pustietate, nici picior de om, vulcanizare nici atat, deci sa ne gandim.
Sotului meu ii vine deosebita idee sa sune un prieten sa vina sa ia roata, sa o duca la vulcanizare, sa ne aduca roata si inapoi la drum.

Zis si facut, vine saracul om de la 200 km distanta, ne ia roata, o duce, o aduce si plecam…bineinteles dupa ce am stat vreo 6 ore pe acolo. Ajungem intr-un final la destinatie, un soare puternic, apa calda, cand sa ne balacim si noi incepe o ploaia torentiala si asa a tinut-o cat am stat noi acolo. 2 zile a plouat incontinuu, deci adio balaceala, adio plaja.

Vine vremea sa ne intoarcem acasa si ce credeti, in drumul spre casa, iar pana doar ca acum am avut norocul sa fie o vulcanizare in preajma dar sa nu credeti ca am scapat asa ieftin, camera rotii nu vrea deloc sa se lipeasca, stam si pe acolo vreo 3 h iar cand nu am mai suportat si nu am mai avut niciun fel de rabdare, am plecat cu roata asa sperand sa ne tina pana acasa.
Normal ca nu aveam noi asa noroc si dupa 50 km ce credeti? Daaaa, panaaaaaaaaaa din nou. Uof, atata ghinion? Am lasat masina acolo, am mers la cel mai apropiat magazin si am cumparat camera, cauciuc…de toate.

Am ajuns in final acasa dar nu vom uita niciodata aceste zile, deci e clar ca ce incepe prost tot prost continua, sa mai specific ca am plecat intr-o vineri, 13???

       Mirela A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon