marți, 3 iunie 2014

Norocul incepatorului

Si in cazul meu se aplica zicala „Norocul incepatorului”. Am constatat asta de cateva ori in viata si cel mai recent cand am jucat bowling. Abia daca stiam sa tin  bila in mana. Reformulez: abia daca puteam tine bila in mana si in degete. Daramite sa o lansez catre bile, drept si cu viteza. Primele doua incercari am aruncat fix pe langa. Am avut noroc ca nu m-am aruncat si pe mine in acelasi timp cu ea.  A urmat apoi o serie buna si am reusit sa castig meciul impotriva prietenilor mei care mai luasera contact cu acest joc.

Eu mai jucasem in copilarie popice, dar intr-o curte plina de noroi cu popice de lemn si cu o minge de cauciuc desumflata. Nu are nicio legatura, dar fara sa vreau fac legatura intre ele.

In Ploiesti am jucat bowling pentru prima data. S-a deschis un club misto in AFI Palace Mall care are si mese de biliard si tinte pentru darts si noaptea aduc tot felul de artisti sa performeze in club. Zappa ii spune. Abia s-a deschis, dar deja imi place mai mult decat ma asteptam. Au si preturi accesibile, asa ca este posibil sa-l vizitez.

Adrian Rotaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon