duminică, 25 mai 2014

Real Madrid- regina Europei la fotbal

S-a decis! Anul acesta Real Madrid a castigat Liga Campionilor Europeni.Chiar ar fi fost ciudat ca Florentino Perez, presedintele Real Madrid-ului, sa piarda doua finale de liga campionilor in numai 7 zile. Prima data s-a intamplat cu echipa similara din baschet, care a pierdut finala Euroligii tot dupa prelungiri in fata ultimei favorite a competitiei. In acest fel echipa de baschet a ajuns la 10 finale de Euroliga pierdute.

Ar fi fost un dezastru pentru Florentino Perez sa piarda o noua finala, de data aceasta in fotbal, la numai 7 zile distanta de primul semi-esec. Galacticii din teren au fost dominati clar de Atletico Madrid. Condusi cu 1-0 pana in minutul 93, jucatorii echipei Real Madrid au reusit sa inscrie golul care le-a mai dat o sansa la castigarea trofeului. In minutul 93 Sergio Ramos a inscris cu capul la o centrare venita din corner.

In prelungirile meciului Atletico Madrid a cazut fizic si nu a mai reusit sa duca la final meciul decat schiopatand. La propriu. Jucatorii erau epuizati fizic si singurul lucru care ii mai tinea in picioare era prezenta adversarului cu mingea la picior in imediata apropiere. Se stie ca atunci cand esti obosit peste masura dar vezi mingea langa tine, iti recapeti fortele pe moment. Real Madrid a inscris 3 goluri in doar 8 minute si a dus scorul la un 4-1 neverosimil, care nu arata deloc adevarul din teren.

Daca in baschet madrilenii au ajuns la 10 trofee pierdute, in fotbal numarul trofeelor Ligii Campionilor adjudecate, a ajuns la 10. Pentru aceasta echipa de nota 10, construita din bani investiti ani la rand, performanta este un lucru obisnuit, iar faptul ca ar fi ratat castigarea finalei Ligii Campionilor ar fi reprezentat o contraperformanta. O echipa de 5 stele nu trebuie sa se multumeasca cu locul doi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon