vineri, 23 mai 2014

Casuta de lemn

De mic copil am visat la o casuta in copac. Cred ca multi dintre copii au visul acesta. Probabil ca nimeni nu ajunge sa o aiba de-a lungul vietii, dar unii au sansa sa-si construiasca singuri casa. Pentru mine a construi  o casa inseamna sa-mi urmez visul din copilarie. Dar nu se mai cade sa locuiesti in copac ci sa aduci mai degraba copacul in casa. Sau parti din copac.

Stiti cabanele de la munte facute intr-un procent mare din lemn? Astfel de casuta mi-as dori sa construiesc daca voi avea banii necesari vreodata. Am vazut niste case frumoase facute de Bogdan Jireada. El se ocupa de proiectare si are si o firma prin intermediul careia iti poate pune la dispozitie idei si mijloace pentru constructie cabana din lemn .

Are idei bune si tare m-a inspirat cand le-am vazut. De aceea e bine sa apelezi la astfel de specialisti care stiu exact cum sa-ti puna in practica ideile pe care le ai. Sau in cazul in care nu ai idei, iti poate sugera ceva ce sigur iti va face cu ochiul.

Iata in imaginile de mai jos cum arata o casa pe structura de lemn si cum ajunge sa arate dupa finisaje:


In cazul in care o sa-mi permit o casa la tara am sa incerc sa imi fac una si in copac. Pentru mine sau pentru copii, nu are importanta, dar cred ca un vis din copilarie nu trebuie sa moara niciodata daca nu iti doresti asta. Parca ma si vad cu o casa de lemn construita de mine, o gradina frumoasa in spate in care sa cultiv cateva legume, cateva pasari pe langa casa, pomi fructiferi si poate mult visata casuta de lemn facuta intr-un copac batran....

Pana cand visul va prinde contur in realitate, mai am mult de munca. Si pana sa ma apuc de munca, am sa mai arunc un ochi pe case-din-lemn.euNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon