duminică, 18 mai 2014

Liga campionilor la baschet

Astazi avem finalele Euroligii. Euroliga este competitia intercluburi care aduce fata in fata cele mai tari echipe de baschet ale Europei. Anul acesta finala de Euroliga se desfasoara in Milano pe terenul echipei EA Milano care insa nu a reusit calificarea in ultimele 4 echipe. Finala mica se va desfasura intre CSKA Moscova si Barcelona, in timp ce finala mare aduce fata in fata pe Real Madrid si Maccabi Tel Aviv.

Daca pentru Real Madrid parcursul pana in finala a fost unul firesc, Maccabi se afla in fata unei performante uimitoare reusind sa atinga un obiectiv important in istoria echipei.

Pontul meu in pariuri pentru aceasta finala mare este Real Madrid castiga la mai mult de 10.5 puncte diferenta, iar cota pentru acest pariu este de 1,83. Ma bazez pe acest pariu dat fiind faptul ca Real Madrid vaneaza acest trofeu de cativa ani, iar acum este momentul propice pentru a-l adjudeca. Pe langa asta se mai adauga adversarul de o valoare categoric inferioara, in ciuda performantei reusite. Eu merg la o victorie clara si as duce pariul chiar mai sus catre un handicap mai generos, dar este suficienta si cota pe care v-am prezentat-o pentru a va inmulti banii pariati.

Meciul va avea loc duminica 18 mai 2014 cu incepere de la ora 21:00.

Succes!

Adrian Rotaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon