duminică, 25 mai 2014

Am ajuns si la vot

Nici nu ma gandisem daca sa merg la vot sau  nu. Dar zilele in care se voteaza imi plac intr-un mod aparte. Vad oamenii iesind din case, vad oameni casatoriti tinandu-se de mana si mergand la vot, vad batrani care isi fac un drum special pentru a vota. Asta ma indeamna de fiecare data la vot si recunosc ca nu sunt un impatimit al politicii, ba chiar am o repulsie fata de ea, precum am fata de banci. Dar atmosfera asta ca de sarbatoare ma face si pe mine sa ma indrept catre sectia de votare, care este la circa 7 minute de mers de locul in care stau. Nu ca ar fi departe, dar nu pot sari gardul ca sa ajung in curtea liceului unde am drept de vot, asa ca trebuie sa ocolesc pe departe ca sa ajung la urne.

Astazi am observat ca sectiile de votare deschise au fost mai putine decat in cazul altor alegeri. Sa fie din cauza faptului ca se asteptau sa nu iasa lumea la vot? Sau miza nu este la fel de mare ca in cazul altor alegeri? Si totusi ma uit la televizor si vad cateva cazuri de frauda electorala. Unii se bat cu legea din placere nu neaparat pentru a obtine ceva palpabil. Le place sa sustina politica si partidul din care fac parte si le place sa faca exces de zel.

Voi ati iesit la vot astazi? Mai este inca timp sa o faceti daca vreti sa votati. Eu am votat schimbarea, ca de obicei. Nu stiu daca vor veni altii mai buni, dar nici cu cei de acum nu ma mandresc. Nu zic mai multe ca nu e voie sa faci campanie electorala in ziua asta, dar nici nu am dat vreun nume, deci sunt absolvit de orice vina, asa-i?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon