sâmbătă, 17 martie 2012

Ravnesc la un laptop



Tehnologia  avanseaza cu repeziciune si asta ma incanta nespus de tare, chiar si in cazul meu in care nu pot profita la maxim de ea. Nu pot profita la maxim din cauza faptului ca nu-mi  permit financiar vorbind sa-mi achizitionez un laptop, sau o tableta mai nou. Se spune ca daca iti doresti  prea mult un lucru, vei avea rezultatul pozitiv in cele din urma. Numai sa nu fie prea tarziu. Eu imi doresc un laptop de  aproximativ 4 ani si inca nu am reusit nici sa-mi cumpar unul desi am fost foarte aproape de aceasta realizare, (dar  problemele neasteptate mi-au redirectionat banii) nici sa castig unul desi am participat la mai bine de 50 de concursuri care aveau ca premiu un laptop. Sunt si oameni ca mine carora norocul le surade foarte rar. Nu ma pot lauda ca sunt norocos la concursuri, dar nici cel mai ghinionist nu sunt. Am castigat la multe concursuri la care am  participat, dar numai locuri inferioare, desi vizam primul loc, cel care punea la bataie Laptopul sau Ipad-ul. Chiar si asa, as prefera sa am ghinion  si sa nu castig nimic la 100 de concursuri, dar sa castig la al 101-lea concurs, premiul cel mare si sa ma aleg cu mult ravnitul laptop. Legat de laptop-uri nu am amintiri prea multe, ci doar un obicei haios de care nu scap deloc. Atunci cand merg la un prieten care are laptop pe care  il tine pe birou, am mereu tendinta de a trage consola pe care  ar trebui  sa stea tastatura. Fac asta din instinctul format de acasa, mai ales ca avem acelasi tip de birou.
Poate reusesc sa obtin laptopul dorit de la concursul evoMAG.ro desfasurat pe blogul Haotik.ro


_______________________________________________________________

4 comentarii:

  1. laptopul este foarte necesar pt unii din noi :D

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsit ai postat :)
    Nu te ingrijora ;) speranta moare ultima...oricum, la fel ca tine ravneam la un laptop si iata...dorinta mi s-a indeplinit. Nu spun asta pentru a-ti face ciuda, ci pentru a a-ti da seama ca intr-o zi, fie ca e maine sau peste cateva saptamani, visul tise va indeplini :)
    Imi place blogul tau. Sper sa postezi putin mai des.
    Numai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua,

    Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere
    35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

    Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
    Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

    dumitru_gabriela31@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon