duminică, 25 iulie 2010

Ochelarii jos! Se poate?

De când cu acest soare puternic de vară, am început să mă confrunt cu o problemă. Şi chiar nu cred că sunt singurul pus în dificultate.  Deci, trec pe stradă pe lângă o oarecare fată (că voi purtaţi aşa ceva) care are ditamai ochelarii pe ochi (d-ăia imenşi de acoperă inclusiv frunte, nas, gura, eventual şi gât), mă salută, iar eu rămân pe gânduri (cine naiba o fi?). Situaţia e şi mai naşpa dacă respectiva şi-a tras şi o tunsoare nouă. Aşa că, vă rog: Puteţi să daţi ochelarii jos când salutaţi pe cineva pe stradă? Ştiu că sună aiurea, dar, asta ca să nu deschideţi gura degeaba.

P.S.: Când nici măcar nu e soarele pe cer, credeţi-mă, nici nu e nevoie să purtaţi acei ochelari imenşi. Pe bune.

________________________________________________________________

22 de comentarii:

  1. :)))) Bine ca nu era noapte si purta ochelarii aia! :)) Ca atunci chiar erai innt-o si mai mare dificultate de a o identifica! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si ince ceva....facem un schimb de bannere?!

    Lasa-mi un mesaj daca esti interesat!

    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. nici daca nu avea ochelari fata respectiva tot nu o recunosteai...si cred k exagerezi cu ochelarii ce "acopera inclusiv frunte, nas, gura, eventual şi gât"...nu mai cauta pretexte ca sa te scuzi k nu recunosti lumea pe strada,cand defapt tie tie sila sau rusine sa saluti anumite persoane pe strada( k ai fi tu tare important;) )

    RăspundețiȘtergere
  4. @Florin
    Sunt si care ii poarta seara, si pe bune daca iti mai dai seama cine e. In fine. :))
    Referitor la schimbul de bannere, multe din bannerele pe care le am va trebui sa le scot din cauza ca se incarca foarte greu blogul. Asa ca, mai bine facem un link exchange :D

    @Anonim(a)
    In primul rand, as vrea sa stiu cine esti. Ma cunosti atat de bine incat sa faci asemenea afirmatii? Nu imi e nici sila, nici rusine sa salut anumite persoane pe strada. Salut pe absolut toti cei pe care ii cunosc. Chiar si pe colegii din clasele 1-4, cu care nu am mai avut de multi ani nici o legatura. Bineinteles ca am exagerat putin cu acea expresie (a fost la modul ironic daca nu ti-ai dat seama) dar am facut acea exagerare pentru a se intelege mai bine cat de mari sunt ochelarii acestia "la moda" purtati de catre fete. Sa presupun ca esti fata si porti si tu asemenea ochelari?

    RăspundețiȘtergere
  5. OK...eu ti-am adaugat link-ul in rubrica mea cu bloguri pe care le urmaresc! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @Florin
    Done... te-am adaugat si eu la rubrica Parteneri. Sunt cu ochii pe toate linkurile afisate, asa ca sper sa nu ma trezesc cu vreo surpriza. Daca ma intelegi :)

    RăspundețiȘtergere
  7. pe bune?ii mai saluti si pe colegii din 1-4?eu nu prea as crede,pt k tu nu saluti persoanele mai apropiate,pretinzand ca esti obosit,nu ai fost pe faza(sau nu ai vrut sa fi) sau alte lucruri de genu` asta...da este adevarat k unele fete poarta ochelari destul de mari,dar nu consider k e problema ta sa comentezi ce poarta ele,pt k nici tu nu esti mai bun in ceea ce priveste moda... p.s. nu ai vrea ca fetele acestea sa faca chiar o reverenta in fata ta?hai fii serios:))...

    RăspundețiȘtergere
  8. stai liniatit...eu sunt om de cuvant...

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Anonim sau Anonima (sunt inca in dubii):
    1. Nu ma intereseaza moda. Sincer
    2. De ce vorbesti sub protectia anonimatului? Zici ca nu salut persoane apropiate mie... cat de apropiat/apropiata esti tu, ca persoana, de mine? Chiar insist sa pui si numele in rubrica dedicata.
    3. Stai sa vezi ca urmeaza si articol despre acele cizmulite roz, de-a dreptul pitzi, pe care "le urasc din tot sufletul" ;)) Sunt curios atunci ce o sa ai de comentat ;))

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim...o esti si proasta si penibila:)) Pariu ca daca ne vedem pe strada ai ochelari de aia care pot fi comparati cu ochelarii tactici de la seriviiile de interventie :)) Dar daca e sa te ia aia pe langa ei... te-ar folosi cu siguranta ca berbec, acolo ti-e locul :"> Zice bine Cipyyyy

    RăspundețiȘtergere
  11. Ar fi trebuit sa-ti dai seama cel putin din comment-urile mele de mai sus ca cel care a scris "futai" nu sunt eu;).Am vrut doar sa scot in evidenta faptul ca tu ai prea multe pretentii de la oameni("Puteti sa dati ochelarii jos cand salutati pe cineva pe strada?")"Tot eu" ma indoiesc ca daca o sa ne vedem pe strada o sa port ochelari " care pot fi comparati cu ochelarii tactici..." nu am luat apararea celor ce poarta ochelari mai exagerati fiindca as purta ci fiindca mi sa parut o tampenie ce ai scris...E adevarat,sunt fete,si nu numai ce poarta ochelari ce nu li se potrivesc,dar nu cred ca esti tu in masura sa comentezi ceea ce poarta,e viana lor pan` la urma ca nu stiu sa-si cumpere ceva ce le/ii avantajeaza...Iar despre unrmatorul articol care ziceai ca o sa intituleze ceva gen"cizmulite roz" am aceeasi parere: ca nu esti in masura sa comentezi ce poarta lumea, aceste cizmulite de vara nu au devenit ridicole din cauza modelului ci din cauza faptului ca le poarta foarte multa lume.Nu te intereseaza moda?Dar totusi vad ca comentezi despre ea.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Anonim cel cu ochelarii
    Nu am zis ca ai scris tu comentul cu "futai".... am zis doar ca, atat comentariu, cat si cel care l-a scris... sunt PENIBILI. Plus de asta nu am cum sa imi dau seama daca ai fost tu sau nu, atat timp cat nu iti dezvalui numele. Pana la urma zici cine esti? Sau in continuare te ascunzi dupa niste butoane ale tastaturii?

    RăspundețiȘtergere
  13. 1. Normal ca am multe pretentii de la oameni, pentru ca sunt oameni si nu animale.
    2. Zici ca nu sunt in masura sa comentez ce poarta lumea... OK! Dar cred ca ai uitat ca acest blog imi apartine, iar asta imi da dreptul sa scriu ce vreau eu pe el. Bineinteles atat timp cat nu dau nume, lezand in acest fel pe cineva.
    3. Daca nu ma intereseaza moda, asta nu inseamna ca nu am voie sa imi dau cu parerea despre ea, despre cat de jalnica este.
    P.S.: Stii de ce cred ca nu vrei sa iti dai numele?
    Pentru ca esti o persoana apropiata mie (amic sau amica), si nu vrei sa strici aceasta relatie de amicitie? Corect? Oricum, stai linistit(a), nu pun la suflet toate prostiile, asa ca astept in urmatorul comentariu sa te si semnezi.

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Anonim .. mai pe principiul asta ca nu am dreptul sa comentez ar trebui sa fim niste tristi toti astia mai rasariti, nu ar exista Parazitii, Raku si altii... hai sa fim putin seriosi. Oricum daca e sa tacem toti si sa inghitem toate parodiile care ies pe strada, cat si cele vorbite nu e bine... or sa iasa tot felu de articole vestimentare de tot cacatul, or sa fie numai destepti si genii pe strada...

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim care are IP ca toti ceilalti ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. Bine,ai dreptate,toti au dreptul sa-si exprime parerea.Pe mine ma deranjat modul in care ti-ai spus parerea.Aa si despre pretenitii,astepti multe de la persoane,dar si tu la randul tau ar trebui sa te ridici la asteptarile lor.Consider ca s-a ajuns prea departe cu discutia asta despre ochelari si ar fi mai bine sa o incheiem.

    RăspundețiȘtergere
  17. @Zbarciog
    Are IP ca cine?

    @Anonim
    Si eu sunt de parere ca s-a ajuns prea departe cu discutia, mai ales cand una din parti se ascunde in spatele monitorului, postand mesaje anonime.

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon