miercuri, 9 iunie 2010

Tâmpenia zilei (6) - Ce au în comun ŞPACLUL şi PIZZA?

De pe Renovat.RO aflăm că şpaclul poate folosit la:
  • la astuparea rosturilor de zidărie cu chit de rosturi
  • curăţarea pereţilor de vopseaua sau gletul vechi
  • finisaje mici cu glet
  • reparaţii de zidărie sau zugrăveli
  • şi în general, la orice acţiune de răzuire mecanică, aplicare de pastă de glet sau tencuială, etc.
Booon. Dar cum românul e inventiv, îl foloseşte şi la "răzuit" pizza. Aşa că înainte de "etc" mă gândesc că ar trebui trecută şi această variantă cam "neortodoxă". Din câte ştim cu toţi pentru mâncare există o altă unealtă mult mult mai finuţă, cu ajutorul căruia să poţi desprinde mâncarea de tavă.

Vouă cum vi se pare folosirea şpaclului în astfel de situaţii?

DILEMĂ: Oare să fie în tavă cărămidă gletuită şi vopsită cu aspect de pizza?

~Poza este realizată într-un Fast Food din Târgu Ocna~
________________________________________________________________

2 comentarii:

  1. Parerea mea este ca la cat de mult a stat pizza aia acolo....probabil s-a "cimentificat" si de aceea este nevoie de spaclu pentru a o scoate din tava! :))

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon