duminică, 16 mai 2010

O nouă epidemie loveşte România

Nu e vorba nici de gripa aviară, porcină şi mai ştiu eu ce alte asemenea tâmpenii. Este vorba despre o boală care afectează atât de grav creierul uman, încât acesta decide că are nevoie de o schimbare în viaţă. Ce fel de schimbare? Păi să vedem.

Această nouă boală poartă denumirea de Epidemie de Divorţ şi este foarte foarte contagioasă, în ultima perioada tot mai multe persoane infectându-se cu ea. Dacă la început au fost 2 - 3 cazuri, în momentul de faţă s-a ajuns la un număr mult mai mare, de ordinul sutelor de cazuri.

De ce spun asta? Pentru că toţi, dar absolut toţi prietenii mei, cât şi cunoştinţe dar şi prieteni de-ai prietenilor mei, au contactat acest virus.

De unde vine el? Tind să cred că el se transmite din showbiz, deoarece la TV şi în majoritatea revistelor apar numai ştiri de genul "Cutărescu s-a despărţit de Cutăreasca din cauză că...", sau "Cutăreasca a fost prinsă cu Xulescu la reşedinţa acestuia, drept urmare Zuleasca nu mai vrea să aude de el".
Acest virus e posibil să apară şi din cauza aşa zişilor prieteni, care te încurajează să calci strâmb, că doar "nu te vede prietena". Şi chiar dacă aude de treaba asta, "ce ea nu a călcat strâmb niciodată?". Concepţii d-astea de 2 lei (vechi).
Mai poate apărea această boală şi datorită comportamentului jegos faţă de partener/parteneră. Păi frate, te înţeleg că sunteţi împreună de mult timp, dar asta nu înseamnă că el/ea e proprietatea ta.

ATENŢIE: Pentru a vă feri de acest virus, lăsaţi minciuna la o parte, tonul scăzut şi comportaţi-vă ca la începutul relaţiei. A şi lăsaţi naibi TV-ul şi presa de scandal deoparte, pentru că astea nu fac altceva decât să ne împuie capul numai cu prostii şi să ne facă să nu mai gândim cum trebuie.

Acestea fiind spuse, feriţi-vă cât puteţi de mult de această "Epidemie de Divorţ" pentru că, aşa cum am spus mai sus, virusul este foarte foarte contagios şi lasă urme adânci în inimă, urme pe care nici Medicul Cardiolog nu le mai poate şterge.

P.S.: Să sperăm că virusul va dispărea în scurt timp, şi că totul va reveni la normal în rândul celor infectaţi.

________________________________________________________________

11 comentarii:

  1. Super tare! Toata admiratia...

    RăspundețiȘtergere
  2. bai babalaule..lumea nu se desparte ca vede la tv..
    ei se panicheaza ca raman fara serviciu,fara bani,si de aici se creeaza tensiune,apoi apar certuri,si asta duce la divortz..am cunoscut cazuri multe care au plecat de aici ..

    RăspundețiȘtergere
  3. @Babalaul
    Nu am facut referire strict la cuplurile in varsta. Ci si la cei tineri. Ba chiar mai mult la cei tineri, cam de varsta noastra asa. Astia n-au probleme cu banii, serviciu. Astia nu mai pot de bine si totusi dupa ce au stat 1 an sau 2 impreuna, hop, "vreau o pauza", sau "mi se pare ca nu mai simt nimic pentru tine" si se despart asa aiurea, fara un motiv anume, ca mai tarziu sa le para rau.

    RăspundețiȘtergere
  4. ...si asta pentru ca asa sunt incurajati de catre altii. Incep sa nu mai inteleg lumea asta :-j

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu zic la fel... e instinctul animalic (tragi numai pt tine...calci pe cadavre), stresul de zi cu zi... ajungi acasa si te intampina cineva care te iubeste....dar nu ai chef sa-i vezi fata din cauza stresului si al oboselii cotidiene...etc. TV-ul nu are prea multe implicatii decat printre prosti. Parerea mea :D

    RăspundețiȘtergere
  6. :))) ma taci k si tu esti unul de al nostru!! ai uitat? infectatu-le!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am avut motive bine intemeiate, asa ca nu sunt unul de-al vostru. Asa ca taci si data viitoare pune-ti numele... VIRUSATO :)))))

    RăspundețiȘtergere
  8. si app..de ce il tii pe cabral in blogroll ? :))
    :-j

    RăspundețiȘtergere
  9. @Gay ..bai tinerii astia au inceput sa fie pe principiul "da ce pana mea ma insor/marit la varsta asta?" si dupa ce simt ca au obtinut ce au vrut de la relatie vor si de alti potentiali/le parteneri/re :))..tre sa fii complet idiot sa vezi ca la tv se despart astia si sa ii urmezi..
    asta`i chestia ca vor sa "profite" de viata nu sa se "marite/insoare".

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai dreptate,e penibil :))
    Oamenii pot fi ingluentati muult prea usor :-"

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon