miercuri, 19 august 2009

USBmania a împlinit 2 anişori. La Multi Ani şi să creşti MAAAAAAAAAAAAAAAREEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De 2 ani de zile, USBmania ne încântă cu gadgeturile ce le pune în vânzare le preţuri excepţionale, iar acum s-a gândit să îşi sărbătoreasca ..ziua de naştere.. printr-un concurs ce pune la bătaie următoarele premii:

* Locul 1: Ochelari mp3 cu camera video

* Locul 2: Ceas USB – mp3 player

* Locul 3: Imprimanta foto CANON PIXMA IP 2600

* Alte premii: Roboţel usb, 2 stickuri Freshly Baked, 2 huburi usb businessman, 2 ventilatoare avion, 2 lămpi ciupercuţă

Credeţi că nu aveţi nevoie de nici un gadget USBmaniac? Ia să vedem.

Oricât de mofturos ai fi, nu are cum să nu îţi placă Ceasul USB cu Mp3 Player. Cum să nu îţi placă din moment ce are o memorie internă de 4 GB care poate fi umplută cu muzica preferată. Unde mai pui că are radio şi posibilitatea de a înregistra 260 de minute în format wav absolut orice. De asemenea poate fi folosit şi ca stick USB. Are baterie internă reîncărcabilă ce oferă 4.5 ore de funcţionare permanentă. Ce poate să nu îţi placă la el?

Sau cum să nu îţi placă Bratara USB din Piele ? Are 8 GB, este elegantă şi practică, rezistentă la şoc şi o poţi folosi timp 10 ani echivalentul a 1 milion de utilizări. Aveţi nevoie de un stick USB? Ce ziceţi de un Stick USB Parfumat de 2 sau 4 GB? Acestea au miresme de portocale, lămâi sau capşuni, şi o viteză de scriere de-a dreptul uluitoare 4Mb/sec. Cu toţii stăm la calculator, atât vara cât şi iarna.

Pentru vară ce ziceţi de un Ventilator USB ? Este simplu, modern şi are picior flexibil pentru a-l pune îm poziţia dorită. Iar pentru iarnă, există Mouse Pad cu Incalzire sub formă de rechin. Este făcut din lână şi bumbac de cea mai bună calitate. Este perfect atât pentru mouse optic cât şi pentru cel cu bilă, iar temperatura creşte cu 15 grade în 5 minute de la conectarea mouse pad-ului la port-ul USB. Se potriveşte perfect cu un Mouse Wireless Ratusca / Pestisor. Aceste are un design confortabil şi amuzant, baterii reîncărcabile incorporate şi raza de acţiune de 2 metrii (adică destul). Mouse-ul dispune şi de cablu de încărcare cu o lungime de 153 centimetrii.

Staţi mult la birou? Nu v-ar prinde bine o Bila de Masaj pentru umeri, talie, gât, spate, picioare şi mâini? Dar o Minge Antistres ? Oricum un Buton Panica ar fi foarte util. Asta dacă nu doriţi să vă prindă şeful cum vă jucaţi Solitaire sau mai ştiu eu ce joc. De asemenea tot la birou este foarte util şi acest Gadget Notificare E-mail.

Aveţi prea puţine port-uri USB? Se rezolvă problema. Există acest Mouse Pad cu Hub si Card Reader.

Sunteţi în trafic, iarna, nu v-ar prinde bine această Cana USB din oţel inoxidabil ce are peretele dublu din termos numai bun pentru a menţine căldura? Sau această Scrumiera Masinuta care micşorează cantitatea de fum şi mirosul de ţigări.

Şi pentru a folosi aceste gadgeturi în maşină, aveţi bineînţeles nevoie de un Adaptor Bricheta-USB sau de acest Invertor 12-220V ce dispune de o priză cu care se poate încărca telefonul dar şi de un port USB.

Staţi multe ore în faţa calculatorului? Nu vă este de folos un Aparat USB Pentru Improspatarea Aerului ? Acesta curăţă şi împrospătează aerul, este anti-bacterian, anti-viral, împiedică formarea ciupercilor, energizează şi îmbunătăţeşte calitatea pielii şi se poate folosi chiar şi cu uleiuri esenţiale.

Vrei să îţi cumperi un webcam? Nu te atrage Catelusul Floppy ? Sau Leul Ciufulit ?

Faci jogging? Sigur te-ar ajuta enorm acest Pedometru USB ?

Stai pe timp de noapte la calculator. Sigur ai nevoie de ceva care să îţi lumineze tastatura. Cum ar fi Lampa USB cu 13 LED-uri sau Lampa Retro sau Lampa Sclipitoare sau Lampa USB Ciupercuta.

Vrei să dai puţina viaţă biroului. Ia uităte la acest Acvariu USB Interactiv. Mişcările peştişorilor dau impresia de realitate şi nu necesită baterii.

Vrei o tastatură nouă şi puţin mai diferită? Ce zici de Tastatura Flexibila sau Tastatura Flexibila Wireless sau chiar Tastatura Flexibila Iluminata. Sunt perfecte nu?

Vi se încălzeşte laptop-ul prea tare? Ia uite un Cooler Retractabil ce are 3 ventilatoare silenţioase şi suprafaţa din aluminiu ce rezistă la presiune.

Vă place muzica. Ia uite un Pian USB. Acesta este pliabil, deci poate fi luat oriunde, la munte sau la mare.

Şi bineînţeles, nici unui USBmaniac nu trebuie să îi lipsească această Trusa Accesorii USB Model 1 ce conţine tot felul de adaptoare, cable extensibile, mouse, caşti şi altele.

Multe dintre gadgeturile de mai sus pot funcţiona şi cu baterii, aşa că este folositor şi acest Incarcator Baterii USB.

Am uitat să vă spun de Ochelari mp3 cu camera video. Aceştia au Mp3 player, radio, cameră video, aparat de fotografiat şi o memorie de 2 sau 8 GB. Nu sună destul de bine?

Şi astea sunt doar o parte din produse, care ar face statul la calculator mai plăcut şi viaţa mai portabilă.

Ei acum după ce v-am demonstrat cât de utile sunt gadgeturile de la USBmania, poate vă întrebaţi care e produsul meu preferat. Chiar dacă nu vă întrebaţi eu tot vă spun.

Produsul meu preferat de la USBmania este acest Ceas USB cu Mp3 Player. Acesta, arată ora şi în acelaşi timp poate fi folosit şi ca Mp3 player, radio sau reportofon. Dispunde de o memorie de 4 GB, are curea metalică, ieşire caşti de 8mW fiecare, poate înregistra până la 260 de minute şi poate fi folosit şi ca stick USB. Bineînteles că are baterie internă, reîncărcabilă, durabilă ce te ajuta să asculţi muzica preferată timp de 4.5 ore. Acesta este foarte util atât la şcoală în orele plictisitoare de română când citeşte o tocilară eseul ei de 30 de pagini, cât şi în drumeţii dar şi în viaţa de zi cu zi. Să nu uităm că muzica ne face un pic mai buni. Iar cu funcţia reportofon, puteţi înregistra de exemplu (tot la şcoală) lecţia care se predă când voi nu aveţi chef de scris. Într-un cuvânt, MUZICĂ, REPORTOFON şi STICK toate încorporate într-un CEAS MODERN şi ELEGANT . Ăsta e produsul ce mi-l doresc. La Mulţi Ani USBmania încă o dată.

2 comentarii:

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon