joi, 23 aprilie 2009

Când trebuie să-i spui persoanei iubite "Te Iubesc" şi mai ales cum trebuie să îi spui.

Cei mai mulţi dintre noi, din moment ce iubim o persoană, suntem tentaţi să îi spunem din ce în ce mai des, chiar şi prin telefon, şi prin diferitele programe de messenger (cel mai folosit YM!) Dar, aceste două cuvinte magice ("TE IUBESC") nu trebuiesc spuse oricând şi oricum. Aceste cuvinte trebuiesc spuse neapărat faţă în faţă în timp ce te uiţi în ochii persoanei ca să vadă că eşti sinceră şi că simţi asta cu adevărat. Chiar dacă ţi-ai "luat inima în dinţi" şi i-ai spus în faţă aceste două cuvinte, nu înseamnă că mai trebuiesc repetate tocmai după un an de zile, dar nici din oră în oră. Alege momentul potrivit, alege un moment special ca să îi spui cât de mult o/îl iubeşti. În nici un caz după ce ai consumat câteva pahare de nu ştiu ce băutură alcoolică (chiar dacă ai consumat doar ca să îţi faci curaj, va crede că vorbeşte băutura din tine şi nu tu), dar nici după o partidă de sex (va crede că îi spui că o/îl iubeşti doar pentru că a ştiut să te satisfacă şi că doar această parte iubeşti la ea/el). Lasă declaraţiile de dragoste pentru altă ocazie. Îi poţi spune de exemplu cât de bună a fost în pat. Dar deja am deviat de la subiect. Ce trebuie reţinut este că trebuie să aveţi grijă când şi cum îi spuneţi că o/îl iubiţi, trebuie să fie un moment potrivit, neapărat să îi spui faţă în faţă în timp ce te uiţi în ochii ei/lui (în nici un caz prin telefon sau pe mail).

Sursă: Romania Libera

Un comentariu:

  1. si eu am un iubit dar nu ii spun mereu ca il iubesc si nu stiu ce sa fac ar trebui sa caut un moment potirivit sa ii spun ca il iubesc vb des la tel cu el dar ii mai spun asa din cand in cand ca il iubesc el vrea sa ii spun mereu

    RăspundețiȘtergere

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon