marți, 3 februarie 2015

Lenjerii de pat si concurs automat!

Asa cum va spuneam acum ceva vreme, am achizitionat lenjerii de pat de pe net. De fapt una singura ca a doua a venit la pachet, ca parte a promotiei 1+1 gratis. Acum acelasi magazin isi face de cap cu o alta oferta. Pe langa promotia in curs, intre 1-12 februarie orice comanda plasata are sansa de a castiga unul dintre cele trei pandantive din aur de 14 K.

Eheiiii asta da oferta! Adica asternuturile noi vin la pachet cu o sansa de castig, mai mare decat ne-am astepta vreodata. Bine, bine. Daca e cazul sa imi mai cumpar vreo lenjerie de pat sau cuvertura din asta 3D, va anunt, dar mai degraba as vrea sa va anunt si daca am castigat cumva unul dintre premiile puse la bataie.

Uite asa se duce vestea in tara cu lenjriile astea 3D, ca de cand mi-am luat cuvertura 3D, am avut cateva persoane care mi-au cerut adresa magazinului online ca sa isi  cumpere si ei exemplarul lor favorit. Povestea este mai lunga de atat, dar eu am sa o scurtez putin. Schema rezumata in cel mai simplu mod este urmatoarea: lenjerii de pat 3D superbe+mamici grijulii+promotie ideala=ocazie ideala

Toata schema de mai sus se traduce la final prin fericire, a mamicilor, a copiilor care beneficiaza de imprimeurile animate, a ochilor care se bucura de culorile vii ale acestor lenjerii de pat. Lenjeriile de pat care atrag privirile tuturor, sunt cel mai bine puse in valoare de camerele luminoase. Ceva in plus atmosferei dintr-o camera in care lenjeria 3D troneaza pe un pat impozant, este mirosul pe care o poarta aceasta. Asa ca importanta este si intretinerea lenjeriilor de pat.

Spalarea si calcarea acestora trebuie realizate  conform indicatiilor fabricantului sau cel putin a distribuitorului acestora.

La final tragem linie si adunam: promotie lenjerii de pat 1+1 gratis +  sansa de a castiga unul dintre cele trei pandantive din aur de 14 K pe data de 13 februarie + impresia buna facuta oaspetilor si musafirilor nostri = promotia ideala de neratat.Acum merg sa ma tolanesc in iarba verde din patul meu, rasarita acolo peste noapte. Nici nu va imaginati ce stare de  bine iti poate da o asa pata de culoare in camera ta, pe patul tau si pe muzica ta, vorba melodiei. Primesc prezente feminine langa mine, fara probleme, atat timp cat nu se obisnuiesc si uita sa mai plece acasa la ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon