marți, 18 noiembrie 2014

Epilarea definitivă – de la tendințe la practică

Epilarea definitiva, o noua revolutie

Un fpat este ca in lumea intreaga femeile si mai nou si barbatii doresc sa aibe o piele cat mai fina si lipsita de par. A inceput sa devina o adevarata revolutie a pielii lipsite de par. Metodele clasice desi au fos eficiente pana acum, totusi suntem in secolul XXI si trebuie sa evoluam si din punctul acesta. Metodele traditionale au devenit din ce in ce mai putin folosite deoarece este un tratament destul de dureros. Silk’n Romania revolutioneaza lumea cu noile epilatoare cu tehnologia IPL sau mai pe romaneste tehnologia epilarii cu laser sau impuls luminos. Acest proces dureaza intre 18 si 24 de luni aceasta depinzand de fiecare piele in parte, caci fiecare persoana in parte este unica in felul ei. 

Unul din noile aparate pentru epilare definitiva  o sa incer sa il prezint mai jos.
Desi pretul este un pic cam piperat este un aparat de ultima generatie bazat pe thenologia IPL. Bateria lui este destul de puternica, adica nu trebuie sa va faceti griji ca o sa ramaneti cu tratamentul neterminat datorita consumarii ei si sa existe riscul de a intarzia la o intalnire de afaceri sau o intalnire cu iubitul, iubita sau de ce nu la o petrecere planuita din timp. Un alt avantaj al acestui aparat este ca durerea este inexistenta in comparatie cu epilatoarele clasice. Ar mai fi si avantajul pielii catifelate care ramane in urma tratamentului si de care toata lumea se va bucura.

In concluzie chiar daca eu nu sunt deacord cu epilarea, deoarece parul de pe corpul nostru are rol de protectie, aceste noi aparate chiar sunt o achizitie buna si, daca tot vrem sa o facem, sa o facem cu stil si fara dureri.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon