sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Don’t Text and Drive

Viata are prioritate

Prima regula can te urci la volanul unei masini este sa iti verifici oglinzile, ianinte de a porni la drum sa iti pui centura de siguranta. Sunt cateva reguli simple dar, pe care unii din tinerii soferi nu le respecta. Ceea ce este un lucru foarte rau, deoarece centura de siguranta iti poate salva viatat. Toate regulile de circulatie sunt facute pentru a ne duce la destinatia aleasa de noi in siguranta. Sunt multe cauze care pot provoca un accident rutier, una dintre ele este vorbitul la telefon, sau trimitere de sms-uri. Distragerea atentiei este cea mai periculoasa pentru ca intr-o fractiune de secunda se poate termina totul foarte grav, cu ranirea sau chiar cu moartea persoanelor si aici poate chiar a unor persoane nevinovate. Daca vom avea neaparata nevoie s vorbim sau sa scriem un mesaj , cel mai sigur ar fi sa oprim autovehiculul si sa efectum acel apel sau sa scriem mesajul respectiv. Distragerea atentiei poate duce la dezastre deci , fiti responsabili pentru a fi in siguranta, pentru ca atunci cand suntem atenti la volan avem posibilitatea cea mai mare sa evitam toate pericolole. Toyota a facut un experiment impreuna cu Dani Otil care a demonstrat cat de periculos este. Deci va mai rog inca o data sa fiti responsabili.
Acest lucru este important nu numai pentru conducatorii auto nici pietonii nu ar trebui sa scrie mesaje in timp ce traverseaza o intersectie aglomerata, deci ar trebui ca fiecare om in parte sa fie instruit un pic pentru siguranta lui.

"Dont text and drive"

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon